- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
Ayyyy hamilesinnnn sağlıklı kucağına al inşallahhhhh rabbim bizlerede nasip etsin bu iki kırmızıya bayılıyorumEki Görüntüle 2036018 kizlar bugun yapdim bu ikisini az once
tmm ya olmuş bu git kan ver bakalım ne olacakEki Görüntüle 2036018 kizlar bugun yapdim bu ikisini az once
Kuzum cok net belli allahim yardimcin olsun insallah saglikli gebeliktir insallah saglicakla kucağına alirsinEki Görüntüle 2036018 kizlar bugun yapdim bu ikisini az once
Bu ayda sira sen de Fatmacim hayırlı haberlerini bekliyoruz ama erken degil mi hani ben hep 11.12.gun yaniltir diye okuyordumkızlar günaydın bugün çatlatma iğnesinin 11. günü bende gittim kan verdim düşünüceğime en azınndan kafam rahatlar. varsa var yoksa yok sonucu öğleden sonra alıcam.
Bazi doktorlar 10. Gun yapin diyorlar bazıları 15 gün belli olmuyor ama zaten ihtimalim yok Allah bilir biliyorsun benim tüpler sikintili doktorumda tüp bebek demişti o yüzden ihtimal vermiyorum tatlım ama yinede Allah büyükBu ayda sira sen de Fatmacim hayırlı haberlerini bekliyoruz ama erken degil mi hani ben hep 11.12.gun yaniltir diye okuyordum
Aman boşver cnm kaderde varsa yaşarız zaten napalim ayın 10 da işi bırakıcam bu çatlatma iğnesi tutmazsa zaten bide aşılama denicem oda olmazsa tüp bebek tatlımYani Fatma yaniltabilir catlama ignesinin etkisinden dolayi yüksek çıkabilir diye biliyorum
Rahim filminden sonra ki aylarda hic ağrın sizin birseyin oldumu benim kapali olan sol tüpte aralikta tam 1 yil olcak surekli agri var gecis yok diye 2.kez vermisti doktor yine acilmadi demem o ki beni sinir ediyor her adette her yumurtlama döneminde ara ara da agridigi oluyor sol tarafımin ve istemsiz canım aciyor merak ettigim basina geldi mi hic dikkat ettin mi bu agri da neyin nesi aralikta cektirmistimBazi doktorlar 10. Gun yapin diyorlar bazıları 15 gün belli olmuyor ama zaten ihtimalim yok Allah bilir biliyorsun benim tüpler sikintili doktorumda tüp bebek demişti o yüzden ihtimal vermiyorum tatlım ama yinede Allah büyük
Iyi düşün iyi olsun canim Allah yeri ve zamanını cok iyi biliyor benim kiz ark.esinde problem vardi 13 yil sonra allah ewlat duygusunu tattirdi zamNinda asilama normal yönden denemiş hic tutmamis gecen yil son kez asilama yaptıracağım olmazsa yapacak bisey yok demis ve tuttu oglusu bugun sünnet oluyor yani rabbim istedikten sonra 2 tupun kapali olsun yine oluyorBazi doktorlar 10. Gun yapin diyorlar bazıları 15 gün belli olmuyor ama zaten ihtimalim yok Allah bilir biliyorsun benim tüpler sikintili doktorumda tüp bebek demişti o yüzden ihtimal vermiyorum tatlım ama yinede Allah büyük
Yok cnm hiç ağrım olmadı benim sadece yumurtlama zamanı oluyor yumurta catladiginda onun dışında yok ağrı fln peki gittinmi doktora sordun mu sebebiniRahim filminden sonra ki aylarda hic ağrın sizin birseyin oldumu benim kapali olan sol tüpte aralikta tam 1 yil olcak surekli agri var gecis yok diye 2.kez vermisti doktor yine acilmadi demem o ki beni sinir ediyor her adette her yumurtlama döneminde ara ara da agridigi oluyor sol tarafımin ve istemsiz canım aciyor merak ettigim basina geldi mi hic dikkat ettin mi bu agri da neyin nesi aralikta cektirmistim
Insallah bu ayki tutar da hiçbirisine gerek kalmaz caninAman boşver cnm kaderde varsa yaşarız zaten napalim ayın 10 da işi bırakıcam bu çatlatma iğnesi tutmazsa zaten bide aşılama denicem oda olmazsa tüp bebek tatlım
Cogu kez kadin dogumcuya gittim hic orali dahi olmadilar hatta birisi ne guzel hissediyorsun demekki kapali taraf acilmis dedi boyle sacma bisey olamaz agridiğına sewinecekmisim ne sacma ne komikYok cnm hiç ağrım olmadı benim sadece yumurtlama zamanı oluyor yumurta catladiginda onun dışında yok ağrı fln peki gittinmi doktora sordun mu sebebini
Orası öyle cnm Allah isterse olur onu bende biliyorum ama bugün kü sonuca ihtimalim yok yani negatif olacağını düşünüyorumIyi düşün iyi olsun canim Allah yeri ve zamanını cok iyi biliyor benim kiz ark.esinde problem vardi 13 yil sonra allah ewlat duygusunu tattirdi zamNinda asilama normal yönden denemiş hic tutmamis gecen yil son kez asilama yaptıracağım olmazsa yapacak bisey yok demis ve tuttu oglusu bugun sünnet oluyor yani rabbim istedikten sonra 2 tupun kapali olsun yine oluyor
Senden cok heyecan yaptim desem yalan söylemiş olmamOrası öyle cnm Allah isterse olur onu bende biliyorum ama bugün kü sonuca ihtimalim yok yani negatif olacağını düşünüyorum
Yani doktorlar 11 ve 12 gün iğnenin etkisi geçiyor diyor. Bakalim kısmet cnm inşallah yüksek çıkar sonuç cnmSenden cok heyecan yaptim desem yalan söylemiş olmam
Alır almaz mutlaka sonucu yaz sakın unutma canım aklim sende güzel haberlerle hayırlı haberlerle gelesin InsallahYani doktorlar 11 ve 12 gün iğnenin etkisi geçiyor diyor. Bakalim kısmet cnm inşallah yüksek çıkar sonuç cnm
Cnm neden tüp bebek dedi sorun neydiBazi doktorlar 10. Gun yapin diyorlar bazıları 15 gün belli olmuyor ama zaten ihtimalim yok Allah bilir biliyorsun benim tüpler sikintili doktorumda tüp bebek demişti o yüzden ihtimal vermiyorum tatlım ama yinede Allah büyük
benim normal yolla %5 hamile kalma oranım var cnm sağ tüp komple kapalı solda darlık var damla damla gidiyor sıvı o yüzden soktorum 6 ay normal deneyin olmazsa tüp bebek demişti ben de bu ay çatlatma iğnesi yaptırdım bugün kan veridm sonucu alıcam 2 saat sonra o yüzden ihtimalim yok diyordum. Allah büyük o isterse olur.Cnm neden tüp bebek dedi sorun neydi
İnşallah cnm sonucu yazıcam hemen merak etmeAlır almaz mutlaka sonucu yaz sakın unutma canım aklim sende güzel haberlerle hayırlı haberlerle gelesin Insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?