Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

kızlar günaydın bugün çatlatma iğnesinin 11. günü bende gittim kan verdim düşünüceğime en azınndan kafam rahatlar. varsa var yoksa yok sonucu öğleden sonra alıcam.

kızlar günaydın bugün çatlatma iğnesinin 11. günü bende gittim kan verdim düşünüceğime en azınndan kafam rahatlar. varsa var yoksa yok sonucu öğleden sonra alıcam.
Bu ayda sira sen de Fatmacim hayırlı haberlerini bekliyoruz ama erken degil mi hani ben hep 11.12.gun yaniltir diye okuyordum

Bu ayda sira sen de Fatmacim hayırlı haberlerini bekliyoruz ama erken degil mi hani ben hep 11.12.gun yaniltir diye okuyordum
Bazi doktorlar 10. Gun yapin diyorlar bazıları 15 gün belli olmuyor ama zaten ihtimalim yok Allah bilir biliyorsun benim tüpler sikintili doktorumda tüp bebek demişti o yüzden ihtimal vermiyorum tatlım ama yinede Allah büyük

Rahim filminden sonra ki aylarda hic ağrın sizin birseyin oldumu benim kapali olan sol tüpte aralikta tam 1 yil olcak surekli agri var gecis yok diye 2.kez vermisti doktor yine acilmadi demem o ki beni sinir ediyor her adette her yumurtlama döneminde ara ara da agridigi oluyor sol tarafımin ve istemsiz canım aciyor merak ettigim basina geldi mi hic dikkat ettin mi bu agri da neyin nesi aralikta cektirmistim

Iyi düşün iyi olsun canim Allah yeri ve zamanını cok iyi biliyor benim kiz ark.esinde problem vardi 13 yil sonra allah ewlat duygusunu tattirdi zamNinda asilama normal yönden denemiş hic tutmamis gecen yil son kez asilama yaptıracağım olmazsa yapacak bisey yok demis ve tuttu oglusu bugun sünnet oluyor yani rabbim istedikten sonra 2 tupun kapali olsun yine oluyor

Yok cnm hiç ağrım olmadı benim sadece yumurtlama zamanı oluyor yumurta catladiginda onun dışında yok ağrı fln peki gittinmi doktora sordun mu sebebini

Yok cnm hiç ağrım olmadı benim sadece yumurtlama zamanı oluyor yumurta catladiginda onun dışında yok ağrı fln peki gittinmi doktora sordun mu sebebini
Cogu kez kadin dogumcuya gittim hic orali dahi olmadilar hatta birisi ne guzel hissediyorsun demekki kapali taraf acilmis dedi boyle sacma bisey olamaz agridiğına sewinecekmisim ne sacma ne komik

Orası öyle cnm Allah isterse olur onu bende biliyorum ama bugün kü sonuca ihtimalim yok yani negatif olacağını düşünüyorum

Cnm neden tüp bebek dedi sorun neydi
benim normal yolla %5 hamile kalma oranım var cnm sağ tüp komple kapalı solda darlık var damla damla gidiyor sıvı o yüzden soktorum 6 ay normal deneyin olmazsa tüp bebek demişti ben de bu ay çatlatma iğnesi yaptırdım bugün kan veridm sonucu alıcam 2 saat sonra o yüzden ihtimalim yok diyordum. Allah büyük o isterse olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…