- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
Hımm benim eşim dolayı tüp bebek dedi ameliyat oldu 3ay beklicez bakalımbenim normal yolla %5 hamile kalma oranım var cnm sağ tüp komple kapalı solda darlık var damla damla gidiyor sıvı o yüzden soktorum 6 ay normal deneyin olmazsa tüp bebek demişti ben de bu ay çatlatma iğnesi yaptırdım bugün kan veridm sonucu alıcam 2 saat sonra o yüzden ihtimalim yok diyordum. Allah büyük o isterse olur.
Hadi kiz kacta alacan sonucu valla doguracam yaİnşallah cnm sonucu yazıcam hemen merak etme
2.14 degil mi sonuc???negatif
Evet 2.142.14 degil mi sonuc???
Bu ayki umudum tamamen bitti cnm önümüzdeki ay aşılamaya başlıcam cnm bide onu denim bakım doktorda kontrol etmiyormuş muayene olmadan sonucu söylemiyor bende buraya attim belki anlayan olur diyeYa be bileyim ümit vermek gii olmasin ama sanki çıkacak gibi ya benim adetten 1 hafta once 1.20 'ydi tam gununde 75 çıktı belli olmsz bu sonuclar???
Canim benim icime yuksekecek gibi duruyor hani ne bileyim 2.14 bile beni mutlu etti icimde kipirti oldu bence yükselecek bak gör Allahim yardımcınız olsun insallah yukselir bata 12 gun var mi kac gun var???Bu ayki umudum tamamen bitti cnm önümüzdeki ay aşılamaya başlıcam cnm bide onu denim bakım doktorda kontrol etmiyormuş muayene olmadan sonucu söylemiyor bende buraya attim belki anlayan olur diye
Bata 7 gün var cnm 28 ağustos adet tarihim hayirlisi inş yükselir umutlanmak istemiyorumCanim benim icime yuksekecek gibi duruyor hani ne bileyim 2.14 bile beni mutlu etti icimde kipirti oldu bence yükselecek bak gör Allahim yardımcınız olsun insallah yukselir bata 12 gun var mi kac gun var???
Yani 2.14 ıyimi sence doktorada gösteremedim sonucuHayırlısı ne zamansa o zaman olsun ama yine diyorum sanki tuttu gibi ben o kadar kan verdin en fazla 1.20 gördüm adet oncesi yukselir tamam ama senin bata cok var daha
1 hafta kala 1.20 adet günü 75 tisen hesapla tabi herkeste oyle olcak diye bisey yok amasenin 2.14ne bileyim azda olsa umut var bana sorarsan var tabi ama senide kesin var iye umutlandirmsk istemem doğrusuBata 7 gün var cnm 28 ağustos adet tarihim hayirlisi inş yükselir umutlanmak istemiyorum
Canısı bana sorarsan adete 1 hafta kala 2.14 iyi bir deger iliskinin uzerinden 12.gun gecti mi??Yani 2.14 ıyimi sence doktorada gösteremedim sonucu
11 gün geçti cnm üzerindenCanısı bana sorarsan adete 1 hafta kala 2.14 iyi bir deger iliskinin uzerinden 12.gun gecti mi??
Cnm inan ki umut etmiyorum çünkü biliyorum normal yolla zor olacağını Allaha bıraktım artık ben şuan aşılama için hastane araştırıyorumCok cok cok umut edip sonra hayal kırıklığı yasamani istemem ama bi tarafim da kendi basima gelen seyi düşünüp sevindiriyor herşeyin basta hayırlısı dilim baglandi yorum da yapamıyorum 1.20 yukseldiyse 2.14te yukselir tahminimce ama car kesin deyip te sonra allah korusun olmazsa da üzülürüm umut ettirdigim için
Allah yardimcin olsun ne deyim bilemedim Allah büyüktür belkide gerçekten vardir aşılamaya gerek kalmazCnm inan ki umut etmiyorum çünkü biliyorum normal yolla zor olacağını Allaha bıraktım artık ben şuan aşılama için hastane araştırıyorum
Inşallah cnm hakkımızda hayırlısı diyelim bakalım belkide yükselir 2.14 belli olmaz Allah bilirAllah yardimcin olsun ne deyim bilemedim Allah büyüktür belkide gerçekten vardir aşılamaya gerek kalmaz
Ilk defa verdim canım kan normalde yaptırmadım hiçDaha once hic beta 2 ve katlari cikmismiydi hatırlıyor musun???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?