Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Hımm benim eşim dolayı tüp bebek dedi ameliyat oldu 3ay beklicez bakalım

Ya be bileyim ümit vermek gii olmasin ama sanki çıkacak gibi ya benim adetten 1 hafta once 1.20 'ydi tam gununde 75 çıktı belli olmsz bu sonuclar???

Ya be bileyim ümit vermek gii olmasin ama sanki çıkacak gibi ya benim adetten 1 hafta once 1.20 'ydi tam gununde 75 çıktı belli olmsz bu sonuclar???
Bu ayki umudum tamamen bitti cnm önümüzdeki ay aşılamaya başlıcam cnm bide onu denim bakım doktorda kontrol etmiyormuş muayene olmadan sonucu söylemiyor bende buraya attim belki anlayan olur diye

Bu ayki umudum tamamen bitti cnm önümüzdeki ay aşılamaya başlıcam cnm bide onu denim bakım doktorda kontrol etmiyormuş muayene olmadan sonucu söylemiyor bende buraya attim belki anlayan olur diye
Canim benim icime yuksekecek gibi duruyor hani ne bileyim 2.14 bile beni mutlu etti icimde kipirti oldu bence yükselecek bak gör Allahim yardımcınız olsun insallah yukselir bata 12 gun var mi kac gun var???

Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun ama yine diyorum sanki tuttu gibi ben o kadar kan verdin en fazla 1.20 gördüm adet oncesi yukselir tamam ama senin bata cok var daha

Canim benim icime yuksekecek gibi duruyor hani ne bileyim 2.14 bile beni mutlu etti icimde kipirti oldu bence yükselecek bak gör Allahim yardımcınız olsun insallah yukselir bata 12 gun var mi kac gun var???
Bata 7 gün var cnm 28 ağustos adet tarihim hayirlisi inş yükselir umutlanmak istemiyorum

Bata 7 gün var cnm 28 ağustos adet tarihim hayirlisi inş yükselir umutlanmak istemiyorum
1 hafta kala 1.20 adet günü 75 tisen hesapla tabi herkeste oyle olcak diye bisey yok amasenin 2.14ne bileyim azda olsa umut var bana sorarsan var tabi ama senide kesin var iye umutlandirmsk istemem doğrusu

Cok cok cok umut edip sonra hayal kırıklığı yasamani istemem ama bi tarafim da kendi basima gelen seyi düşünüp sevindiriyor herşeyin basta hayırlısı dilim baglandi yorum da yapamıyorum 1.20 yukseldiyse 2.14te yukselir tahminimce ama car kesin deyip te sonra allah korusun olmazsa da üzülürüm umut ettirdigim için

Cnm inan ki umut etmiyorum çünkü biliyorum normal yolla zor olacağını Allaha bıraktım artık ben şuan aşılama için hastane araştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…