- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 83
- 38
Günaydın cnm bu arada sen hep fatma diyorsun bana ama adım sibel tatlım fatma rahmetli annemin adı ama sıkıntı yok cnm.Günaydın Fatmacim gün aydın kizlar
Hiiiiii özür dilerim nolur kusura bakma nolur ya inan bilsem soylemezdim nolur kusura bakma SibelGünaydın cnm bu arada sen hep fatma diyorsun bana ama adım sibel tatlım fatma rahmetli annemin adı ama sıkıntı yok cnm.
Bisey olmaz söyleyebilirsin neticede annemin adı özür dilememe gerek yok cnm aşk olsunHiiiiii özür dilerim nolur kusura bakma nolur ya inan bilsem soylemezdim nolur kusura bakma Sibel
Yok cnm ya arada kasıkta batmalar oluyor bide karnımın alt tarafı ağrıyor. Umudumu kestim yarın zaten tüp bebek merkezine gidiyorum doktorum yönlendirdi oraya beni.Iyikide söyledin yoksa ben demeye devam ederdim bilmediğim için tekrar kusura bakmanasilsin var mi biseler yani hissettigin ya da belirti sayacagin bir sey
Kasikta batma zaten gebelik belirtisi ya canimYok cnm ya arada kasıkta batmalar oluyor bide karnımın alt tarafı ağrıyor. Umudumu kestim yarın zaten tüp bebek merkezine gidiyorum doktorum yönlendirdi oraya beni.
Bir iki gun daha yap cnmAcaba erken mi yumurtlayacagim bu ay normalde regl 31 gunde oldum ayin 27sinde koyu cikmasi laxim simdiden az kalmis gibi sanki 1 2 gunn icinde koyulasacak gibi
Suan icin yok bisey cnm geçti 3 gündür akınti var az da olsa kokusuz ama krem gibiKasikta batma zaten gebelik belirtisi ya canim
Son 3 tane kaldi yenisini de siparis vermedim bu ayda deneyecegix olmazsa yine isteyecegim merak ettim yaptim böyle çıktıBir iki gun daha yap cnm
Kokusuz su gibi akintin olirSuan icin yok bisey cnm geçti 3 gündür akınti var az da olsa kokusuz ama krem gibi
Oyle cokta akinti yok arada oluyor sabahları geneldeKokusuz su gibi akintin olir
Allahim gönlüne gore versin be im halen umudum var sanki bebis var gibi hissediyorum insallahki de vardırOyle cokta akinti yok arada oluyor sabahları genelde
Amin cnm inş içine doğan his doğrudur.Allahim gönlüne gore versin be im halen umudum var sanki bebis var gibi hissediyorum insallahki de vardır
Insallah. Guzel haberler verirsinAmin cnm inş içine doğan his doğrudur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?