- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 83
- 38
Inşallah cnm hayirlisi olsun Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Ama bende regl olurum cnm belirtiler var çünkü göğüs ağrısı gibi her ay olduğu gibi bu ayda eş geçmedi yani.Bende adet oldum canim belki sen olmazsin daha 3 günün varmis olmazsada birdahaki aya insallah bebis haberi veririz
Işte o akli fikri başka tarafa yonlendirin kızlarAynen öyle bende malesef aklim fikrim bebekte
O dusunceyi kafandan atman lazım akışına bırak herşeyi zamanla herşey güzel olur beyine pskolojik baskı yapmayın kafanıza yerlestirmeyin o düşünceyi. Valla benim arkadaşım ilk 1 çocuk yaptı ikinciyi istek olmadan yaptı yanlışlıkla oldu yani. Bu durumda kafanın rahat olması onemlikızlar sanırım siz olunca ben olmuyorum , ben oluncada siz olmuyorsunuz
Ayy evet cnmm yaa cok haklıssınnn. 3 kere düşük yaptım 4. Olurda o da düşer diye cok korkuyorummmselam güzel anne adaylarıhala öyle belirgin bir belirti olmamasına rağmen saçma bir kesin hamileyim düşüncesi var yaa var ya önceden böyle hemen yapınca bebek oluyor sanıyordum hamile kalıncada herşey sıkıntısız oluyor sanıyordum ama çoooook büüyük bir yanılgıymış hadi şimdi 1 mayıs ta test yapıcaz ama pozitif çıksada acabalar başlayacak kese görünecek mi kesede bebek görünecek mi ?? bu ne zor işmiş
KESİNLİKLE katılıyorum canım düşündükçe olmuyor ciddenO dusunceyi kafandan atman lazım akışına bırak herşeyi zamanla herşey güzel olur beyine pskolojik baskı yapmayın kafanıza yerlestirmeyin o düşünceyi. Valla benim arkadaşım ilk 1 çocuk yaptı ikinciyi istek olmadan yaptı yanlışlıkla oldu yani. Bu durumda kafanın rahat olması onemli
Aynen öyle bende ilk evlendiğimde 4 ay olsun diye uğraştım kafamı taktım olmadı zaten bi ara istemedim artık işe başlayınca şimdi olsun diyorum bu ay başladım işte hayirlisiKESİNLİKLE katılıyorum canım düşündükçe olmuyor cidden
hadi hayırlısı canım hepimiz içinAynen öyle bende ilk evlendiğimde 4 ay olsun diye uğraştım kafamı taktım olmadı zaten bi ara istemedim artık işe başlayınca şimdi olsun diyorum bu ay başladım işte hayirlisi
Aynen cnm yaş kaç seninhadi hayırlısı canım hepimiz için
Kimse bana cvp vermiyor;(Aynen cnm yaş kaç senin
27 canımAynen cnm yaş kaç senin
senin kaç ?Kimse bana cvp vermiyor;(
Bende 30 ekimde 31 olucam27 canım
Aynı duyguları paylaşıyoruz bende ekim 13 te 31 olucamBana sormadan söyleyim 30 ekimde 31
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?