- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
kirgincicekler canım ne yaptın merak ettim verdin mi beta hcg ni netlestirdin mi gebeligini
Hadi hayırlısı cnm inşallah sağlıkla kucağına da alırsın. Ben de bugün tüp bebek merkezine gittim bu ay başlıyorum tedaviye cnm inşallah bana da nasip olur.M melegim44 canim dun aksam uzeri dayanamadim kan testi yaptirdim betam 213 cikdi.sence nasil? kurtajdan sonra pek.umutlu degildim.ama cok.sukur oldu.Rabbim kisa zamanda sana vefatma_sibel arkadasimizada versin insallah.amin
Kac adet kaldi canim sende be de siparis verecektimKızlar ovulasyon testi isteyen olursa gönderebilirim lazım değil artık bana
Canim cok mutlu oldum insallah kucagina almayi nasip eder rabbim darisi once Sibele sonrada bana nasip olur insallahM melegim44 canim dun aksam uzeri dayanamadim kan testi yaptirdim betam 213 cikdi.sence nasil? kurtajdan sonra pek.umutlu degildim.ama cok.sukur oldu.Rabbim kisa zamanda sana vefatma_sibel arkadasimizada versin insallah.amin
insallah guzel haberlerini paylasirsin.kuzum burdanHadi hayırlısı cnm inşallah sağlıkla kucağına da alırsın. Ben de bugün tüp bebek merkezine gittim bu ay başlıyorum tedaviye cnm inşallah bana da nasip olur.
amin canim insallah.senin bat ne zamanCanim cok mutlu oldum insallah kucagina almayi nasip eder rabbim darisi once Sibele sonrada bana nasip olur insallah
Inşallah kuzuminsallah guzel haberlerini paylasirsin.kuzum burdan
25 tane fln var cnm 5 tanesini kullanmıştım bu ay sanırım istersen yollarimKac adet kaldi canim sende be de siparis verecektim
Laboquik markami25 tane fln var cnm 5 tanesini kullanmıştım bu ay sanırım istersen yollarim
evet cnm gitti gidiyordan almıştımLaboquik markami
Ben iyiyim cnm jinemed kalamış tüp bebek merkezinde başladım tedaviye cnm.Kızlar nasılsınız bakalım Sibel cnm nerde başladın tüp bebek tedavisi ne
Hayırlısı olsun cnmHmm rapor almak gerekiyormuş sanırım tüp bebek için ben henüz o aşamalara gelmedim şuan 3 ay beklicez mecbur olmazsa aşılama denicem eşim 17 Ağustos da ameliyat oldu bekliyorum işte çok sıkılıyorum ama napiyim nasip
Geçmiş olsun canım hayırlı bayramlar bu aradaBen hastanedeyim canim esim belini incitmis onun icin geldik hicbirset yok bende hersey ayni ssn nasilsin nasil gidiyor kac ay birliktelik yok
Teşekkür ederim canim sanada hayırlı bayramlar olsunGeçmiş olsun canım hayırlı bayramlar bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?