Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

bide kizlar hani.derler ya ovulasyon doneminde uzayan.akinti olmali.benim oyle akintim hic olmadi hep su gibiydi.htta yumurtam catlamadi kist olusdu diye dusunuyordum.birde bu ay kendimden klomen kullandim doktor takibi olmadan.

M melegim44 canim dun aksam uzeri dayanamadim kan testi yaptirdim betam 213 cikdi.sence nasil? kurtajdan sonra pek.umutlu degildim.ama cok.sukur oldu.Rabbim kisa zamanda sana ve fatma_sibel arkadasimizada versin insallah.amin
Hadi hayırlısı cnm inşallah sağlıkla kucağına da alırsın. Ben de bugün tüp bebek merkezine gittim bu ay başlıyorum tedaviye cnm inşallah bana da nasip olur.

M melegim44 canim dun aksam uzeri dayanamadim kan testi yaptirdim betam 213 cikdi.sence nasil? kurtajdan sonra pek.umutlu degildim.ama cok.sukur oldu.Rabbim kisa zamanda sana ve fatma_sibel arkadasimizada versin insallah.amin
Canim cok mutlu oldum insallah kucagina almayi nasip eder rabbim darisi once Sibele sonrada bana nasip olur insallah

Hmm rapor almak gerekiyormuş sanırım tüp bebek için ben henüz o aşamalara gelmedim şuan 3 ay beklicez mecbur olmazsa aşılama denicem eşim 17 Ağustos da ameliyat oldu bekliyorum işte çok sıkılıyorum ama napiyim nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…