Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Günaydın kızlar... ben 3. Gebeliğimde dış gebelik takibindeyim hastanede. Kan verdim gene ultrasonda bir şey gözükmedi. Sonuç bekliom

Uzun zaman oldu bendede bir gelisme yok fazla bi cabada yok Allah nezmana nasip ederse diyip gün geciriyorum

Uzun zaman oldu bendede bir gelisme yok fazla bi cabada yok Allah nezmana nasip ederse diyip gün geciriyorum
Benim eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu kasımın sonu tekrar test yaptırıcaz 3 ay dolması gerekıyormus beklıyoruz sonuca göre ya aşılama yada tüp bebeğe başlıcam canım sıkılıyor beklemekten yoruldum ama takdiri ilahi

hanımlar bende adet duzensizliği var 3 ayda bir oluyorum neredeyse 2 aylıkda evliyim ekim 1 hastalandim 6 bitti eczaneden ovulasyon testi istedim kadin beni yanlis anlayin erken gebelik testi vermis bende ilk defa yapicagimdan farketmesen yapdim ve 2. cizgi cok silik cıkdı 3 gun sonra 5 tl gebelik testi aldim onda da hic birsey cikmadi bu ne anlama geliyor ?

Canım benim eşimde oldu 1 sene oldu hala hamile kalamadım beklemedeyiz aşılama Denicez artik

Erken gebelik testi daha doğru sonuç verir canım ikinci yaptığın normal gebelik testi ikincisi adete en erken 3 gün kala sonuç verirken erken gebelik testi adete 6 gün varken yapılsa bile silik çizgiyi görmen mümkün umarım aydınlatabilmişimdir

Ovulasyon testi daha da farklı sadece ovulasyon dönemlerini söyler saba gebelik için sadece adet olman gereken günde yaparsan bir ihtimal doğru çıkıyormuş nacizane tavsiyem n11 den sipariş vermen ovulasyon testi eczanelerde çok pahalı gebelik testi sadece hcg gebeliği ölçtüğü için sana ovulasyonla ilgili hiçbir bilgi vermez

Neyse ozaman güzel haber benden gelsin kızlar bu post acıldıgı zamanları hatırlıyorum 1 seneyi askındır hamile kalmak adına her anı degerlendirdim olmafı sonra kursa yazıldım artık cocuk düşünmüyorum kendimi kursa odaklamıstım neyse adetime on gün vardı belim kopuyo göğüsler şiş neyse erken adet olcam heralde diorum aaradan bi hafta dha gecti buna bas dönmeleri eşlik etti ama ben hic beklemiyorum dünde adetimin 1.günü olmalıydı içime bi şüphe girdi ama yok canım ne alaka diprum neyse en iyisi test yapmak dedim yaptım ilk cizgi cok silik ama var hemen baska marka bi test ondada var hemen hastaneye kan vermeye gittim 28.5 4 haftalık hamileyim 2 gün snra test tekrarlanıcak malum süreç demem o ki kızlar ben cok istedim zamanında her ovülaayonu degerlendirdim 1 seneyi aşkındır olmadı her ay hüsran hic beklemedigim artık aklımdan cıkardıgım simdi sırası değil dediğim anda bu haberi aldım umarım sağlıklı bir gebeliğim olur rabbim sizlerede nasip eder

Sağlıcakla kucağına Alman dileğiyle canım ikinci çocuk mu geliyor ilk mi?

Bugün adetinin 2.günü olmuş oluyor o zaman sanırım geç döllenme yaşadın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…