Benimde öyle canım ilk çocuğum evlendim korunmasız ilişkinin 2.ayı olmuştu ikinci çocuğum olmadı yani dış gebelik oldu karnımda kalbi duran bebeğim oldu daha bende zamana bıraktım artık ama içim içimi yiyor neden böyle oluyor diye benimde 7 ay geçti üzerinden gebeliklerin bu ay soğan kürü kullandımArkadaşlar merhaba,
Uzun bir aradan sonra yine burdayım.
Benimde yaklaşık 1 yıl olcak aralıkta ama halen bir sonuç yok.
ilk çocuk ilk ay oldu ama 2. için nerdeyse 1 yıl dolcak yine bisi yok.
benim gibi olan varmı aranızda.
25 yaşında Doğum yaptım 6 buçuk yaşında kızım var 31 yaşındayım şu anilk çocuk kaç yasında ve sen kaç yasındasın suan
Erken gebelik testi daha doğru sonuç verir canım ikinci yaptığın normal gebelik testi ikincisi adete en erken 3 gün kala sonuç verirken erken gebelik testi adete 6 gün varken yapılsa bile silik çizgiyi görmen mümkün umarım aydınlatabilmişimdir
İnşallah çıkmaz canımböyle olunca çok umutlaniyorum inslah sonuc kötü cıkmaz
Ovulasyon testi daha da farklı sadece ovulasyon dönemlerini söyler saba gebelik için sadece adet olman gereken günde yaparsan bir ihtimal doğru çıkıyormuş nacizane tavsiyem n11 den sipariş vermen ovulasyon testi eczanelerde çok pahalı gebelik testi sadece hcg gebeliği ölçtüğü için sana ovulasyonla ilgili hiçbir bilgi vermez
Ben 23te evlendim ama hemen çocuk düşünmedik önce birbirimizi tanıyalım dedik sonra 24 te karar verdik ikinci ayımda hamileydim ama ondan sonra düzen tutmadı herşeyin hayırlısı ne diyelim kısmet yaşla alakası yok komşumuz 37 yaşında 3.hamile 1 kürtajı var zamanı gelince oluyoriyiymiş demekki yasla alakalı değilmiş.ben ilkini 29 yasında yaptım 6,5 yasında oğlum 35 yasındayım suan
KızlarrrKuzum dualarim seninle Allah yardimcin olsun her zaman burdayım soru sormak istersen vs.tez zamanda iyilesirsin Insallah
Öncelikle tebrik ederim canım darısı bize inşallah :) ama cidden kafaya taktıkça olmuyor doğru söylüyorsunNeyse ozaman güzel haber benden gelsin kızlar bu post acıldıgı zamanları hatırlıyorum 1 seneyi askındır hamile kalmak adına her anı degerlendirdim olmafı sonra kursa yazıldım artık cocuk düşünmüyorum kendimi kursa odaklamıstım neyse adetime on gün vardı belim kopuyo göğüsler şiş neyse erken adet olcam heralde diorum aaradan bi hafta dha gecti buna bas dönmeleri eşlik etti ama ben hic beklemiyorum dünde adetimin 1.günü olmalıydı içime bi şüphe girdi ama yok canım ne alaka diprum neyse en iyisi test yapmak dedim yaptım ilk cizgi cok silik ama var hemen baska marka bi test ondada var hemen hastaneye kan vermeye gittim 28.5 4 haftalık hamileyim 2 gün snra test tekrarlanıcak malum süreç demem o ki kızlar ben cok istedim zamanında her ovülaayonu degerlendirdim 1 seneyi aşkındır olmadı her ay hüsran hic beklemedigim artık aklımdan cıkardıgım simdi sırası değil dediğim anda bu haberi aldım umarım sağlıklı bir gebeliğim olur rabbim sizlerede nasip eder
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün yavrunu bizim içinde dua et emiUZUN zaman olmuş hangi sayfaya ne yazdığımı bulamadım bile :) ben hamileyim suan 6 haftalık :)
Sibel'im ben aldım yenı adres artık burdan konuşabilirizSlm kızlar bende uzun zamandır yazmadım sayfaya eylül ayında tüp bebek tedavisine başlamıştım 2 tane 2. Gün embriyosu yerleştirdiler ama maalesef sonuç negatif oldu.
Allah bağışlasın canım25 yaşında Doğum yaptım 6 buçuk yaşında kızım var 31 yaşındayım şu an
Senden haber var mı kuzum en son kimyasal gebelik geçiren sen değilmiydin yanılıyor da olabilir en son değerin 500 lerde kalmıştın sonrada kimyasal yaşamıştın değil mi?kusura bakma aradan hayli zaman geçti özlemişim sizleriÖncelikle tebrik ederim canım darısı bize inşallah :) ama cidden kafaya taktıkça olmuyor doğru söylüyorsundaa işte elde değil ki takıyoruz
Amin canim çok saol hep dua ediyorum Allah isteyen herkeze versin tez zamanda insaAllah :)Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün yavrunu bizim içinde dua et emi
Aminn kuzum inşallahAmin canim çok saol hep dua ediyorum Allah isteyen herkeze versin tez zamanda insaAllah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?