Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Arkadaşlar merhaba,
Uzun bir aradan sonra yine burdayım.
Benimde yaklaşık 1 yıl olcak aralıkta ama halen bir sonuç yok.
ilk çocuk ilk ay oldu ama 2. için nerdeyse 1 yıl dolcak yine bisi yok.
benim gibi olan varmı aranızda.

Benimde öyle canım ilk çocuğum evlendim korunmasız ilişkinin 2.ayı olmuştu ikinci çocuğum olmadı yani dış gebelik oldu karnımda kalbi duran bebeğim oldu daha bende zamana bıraktım artık ama içim içimi yiyor neden böyle oluyor diye benimde 7 ay geçti üzerinden gebeliklerin bu ay soğan kürü kullandım

böyle olunca çok umutlaniyorum inslah sonuc kötü cıkmaz

evet bende ilk defa duydum avulasyon testini zatwn bilincli olmadan avulasyon testi yapiyorum sanip erken gebelik testi almisim. cizgide silik cikinca nette arastirirken anladim gebelik testi oldugunu

iyiymiş demekki yasla alakalı değilmiş.ben ilkini 29 yasında yaptım 6,5 yasında oğlum 35 yasındayım suan
Ben 23te evlendim ama hemen çocuk düşünmedik önce birbirimizi tanıyalım dedik sonra 24 te karar verdik ikinci ayımda hamileydim ama ondan sonra düzen tutmadı herşeyin hayırlısı ne diyelim kısmet yaşla alakası yok komşumuz 37 yaşında 3.hamile 1 kürtajı var zamanı gelince oluyor

Öncelikle tebrik ederim canım darısı bize inşallah :) ama cidden kafaya taktıkça olmuyor doğru söylüyorsun daa işte elde değil ki takıyoruz

Slm kızlar bende uzun zamandır yazmadım sayfaya eylül ayında tüp bebek tedavisine başlamıştım 2 tane 2. Gün embriyosu yerleştirdiler ama maalesef sonuç negatif oldu.

Kızlarrrrr ben geldim konunun sahibi1 saattir bir türlü alamadım Yen'i adres Yen'i mail adresisonunda bu adresi onayladıeşim doğumgünü hediyesi Yen'i telefon aldı ve ben eski telefondan otomatik açtığım için kadınlar kulubünü şifresini unuttum ve mailide unuttum sürekli değiştirdiğim için hep unutuyorumsonuç itibariyle burdayım canlarım

Öncelikle tebrik ederim canım darısı bize inşallah :) ama cidden kafaya taktıkça olmuyor doğru söylüyorsun daa işte elde değil ki takıyoruz
Senden haber var mı kuzum en son kimyasal gebelik geçiren sen değilmiydin yanılıyor da olabilir en son değerin 500 lerde kalmıştın sonrada kimyasal yaşamıştın değil mi?kusura bakma aradan hayli zaman geçti özlemişim sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…