- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 83
- 38
Harbiden almışsın yeni adresiAminn kuzum inşallah
2.olucak inşallah 7bucuk ysında oğlum varBugün adetinin 2.günü olmuş oluyor o zaman sanırım geç döllenme yaşadın canım
Sağol canım arkadaşım :) doğru hatırlıyorsun en son kimyasal oldu genetiğe gittik biraz pıhtılaşmaya yatkınlık varmış coraspin kullanıyorum şimdi ovülasyon testi alacam artık sen ne yaptın kuzum?Senden haber var mı kuzum en son kimyasal gebelik geçiren sen değilmiydin yanılıyor da olabilir en son değerin 500 lerde kalmıştın sonrada kimyasal yaşamıştın değil mi?kusura bakma aradan hayli zaman geçti özlemişim sizleri
Kızzz hamilemisinnnn2.olucak inşallah 7bucuk ysında oğlum var
Valla bende hiç değişiklik YÖK en son Mayıs'ta kimyasalım var biliyorsun 2 ay korundum sonrasında da olmadı bekliyoruzSağol canım arkadaşım :) doğru hatırlıyorsun en son kimyasal oldu genetiğe gittik biraz pıhtılaşmaya yatkınlık varmış coraspin kullanıyorum şimdi ovülasyon testi alacam artık sen ne yaptın kuzum?
Kuzum biliyorsun giremiyordum meraktan duramadım acaba yazan varmıdır diye aldım ama gel bana sorHarbiden almışsın yeni adresi
Allah bağışlasın canım yaş kaç?2.olucak inşallah 7bucuk ysında oğlum var
Var desen olmaz mıydı canım yaYok kuzum biz anca bekleriz
Nede güzel olurdu var yaaa offffVar desen olmaz mıydı canım ya
İlkinde var gibi ama yaNede güzel olurdu var yaaa offff
Canim belki 3 ayin sonunda kendiliginden hamile kalma olasiliginda var ins asilamaya gerek kalmadan olur bekleyip gorucz Rabbim hayirlisini nasip etsnBenim eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu kasımın sonu tekrar test yaptırıcaz 3 ay dolması gerekıyormus beklıyoruz sonuca göre ya aşılama yada tüp bebeğe başlıcam canım sıkılıyor beklemekten yoruldum ama takdiri ilahi
Cnm hayırlısı olsun inş
İlkinde azbişey görünüyor gibi ama ikincide yok gibi hayırlısı neyse o olsun canım ne denir bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?