Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Ben hala hamis kalamdim canlar kac ay oldu kasimda da olamiycak aralikta eksin yapcam doktor kontrolum devam ediyor kist cikti once onun caresine bakilcak sona yaklasiyorum hissediyorum olcak artik
Bende kimyasalın peşine hamile kalamadım canım Mayıs'tan beri yok yok yok demek ki daha zamanı var

Kızlar ovulasyon testiyle dün çift çizgiyi görünce sabah birliktelik oldu ama ayıptır söylemesi sanki koku hissettim acaba yumurtlama zamanında sizdende koku geliyor mu kötü kokulu değil ama ben aldım ve çok rahatsız oldumyoksa enfeksiyonum mu var ki 4 aydır muayene gitmiyorum çocuk sevdasına

Kızlar birsey sorucam yumurtlama dönemi bitti.ama yumurtlama testi yaptım çift çizgi çıktı acaba tekrarmi yumurtluyorum anlayamadım

Kızlar birsey sorucam yumurtlama dönemi bitti.ama yumurtlama testi yaptım çift çizgi çıktı acaba tekrarmi yumurtluyorum anlayamadım
Canım bence yumurtlamadın yenı yumurtlama dönemine girdin ben de geçen ay takvim yöntemine bakarak yumurtlama oldu sandım 2 gün sonra ovulasyon testi yaptığımda çift çizgiyi gördüm

Canım bence yumurtlamadın yenı yumurtlama dönemine girdin ben de geçen ay takvim yöntemine bakarak yumurtlama oldu sandım 2 gün sonra ovulasyon testi yaptığımda çift çizgiyi gördüm
Cnm on gün öncede yumurtlama testi yaptım çift çizgiyi o günü ve devam eden günleri elimizden geldiğince değerlendirdi. Dr gitti emin olayım diye oda yumurtlamişin dedi .bende elimde test var diye öyle bir yapayım dedim sabah teste göre tekrar yumurtladigim görülüyor. Acaba 1 ayda ikişer yumurtlama olabilir mi kafam karisti

Iki çizgide koyu muydu ?? Normalde ovulasyon teslerinde herzaman çift çizgi çıkar..
Pozitif diyebilmemiz için iki çizgininde aynı eşitlikte koyu olması gerekiyor yada idrar çizgisinin referans çizgisinden daha koyu olması gerekiyor.. ama bazı kadınlar ayda iki kere yumurtlarmış...

Ha o tamamen farklı bir konu evet canım 1 ayda 2 kere yumurtlama olabilir ben çoğu sitede okumuştum geçen ayda ondan aklımda kalmıştı bende 2 faklı günde yaptığımda çift çizgiyi görmüştüm o zaman olabileceğine kanaat getirmiştim

Ha o tamamen farklı bir konu evet canım 1 ayda 2 kere yumurtlama olabilir ben çoğu sitede okumuştum geçen ayda ondan aklımda kalmıştı bende 2 faklı günde yaptığımda çift çizgiyi görmüştüm o zaman olabileceğine kanaat getirmiştim

Mesela bu benim dünkü yaptığım ovulasyon testim

Eklentiler

• IMG_1273.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 27
Cvp lar için çok tşk ederim. Ins hayırlı haberler aliriz

Kuzum daha catlamasina var bence 4 saat tut idrari ve hic sivi alma gunde 2 kere yap sabah ve aksam saatleri daha dogru sonuc alacagina eminim tatlim
Valla ben çatladı diye malum işi yaptım dahası ikna edemem artık adam bıktı bendendün son diye zar zor ikna ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…