- 27 Ekim 2017
- 732
- 241
- 33
- 38
Bende kimyasalın peşine hamile kalamadım canım Mayıs'tan beri yok yok yok demek ki daha zamanı varBen hala hamis kalamdim canlar kac ay oldu kasimda da olamiycak aralikta eksin yapcam doktor kontrolum devam ediyor kist cikti once onun caresine bakilcak sona yaklasiyorum hissediyorum olcak artik
Amin canım benim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız rabbim nasip ederAllah yardımcın olsun umarım vakti zamanı geldiğinde yavruna kavuşursun canım
Canım bence yumurtlamadın yenı yumurtlama dönemine girdin ben de geçen ay takvim yöntemine bakarak yumurtlama oldu sandım 2 gün sonra ovulasyon testi yaptığımda çift çizgiyi gördümKızlar birsey sorucam yumurtlama dönemi bitti.ama yumurtlama testi yaptım çift çizgi çıktı acaba tekrarmi yumurtluyorum anlayamadım
Canım ben hiç anlamam spermiyogram testindenKızlar eşimin sonuçları nasıl sizce Eki Görüntüle 2060742 Eki Görüntüle 2060742
Cnm on gün öncede yumurtlama testi yaptım çift çizgiyi o günü ve devam eden günleri elimizden geldiğince değerlendirdi. Dr gitti emin olayım diye oda yumurtlamişin dedi .bende elimde test var diye öyle bir yapayım dedim sabah teste göre tekrar yumurtladigim görülüyor. Acaba 1 ayda ikişer yumurtlama olabilir mi kafam karistiCanım bence yumurtlamadın yenı yumurtlama dönemine girdin ben de geçen ay takvim yöntemine bakarak yumurtlama oldu sandım 2 gün sonra ovulasyon testi yaptığımda çift çizgiyi gördüm
Iki çizgide koyu muydu ?? Normalde ovulasyon teslerinde herzaman çift çizgi çıkar..Kızlar birsey sorucam yumurtlama dönemi bitti.ama yumurtlama testi yaptım çift çizgi çıktı acaba tekrarmi yumurtluyorum anlayamadım
Ha o tamamen farklı bir konu evet canım 1 ayda 2 kere yumurtlama olabilir ben çoğu sitede okumuştum geçen ayda ondan aklımda kalmıştı bende 2 faklı günde yaptığımda çift çizgiyi görmüştüm o zaman olabileceğine kanaat getirmiştimCnm on gün öncede yumurtlama testi yaptım çift çizgiyi o günü ve devam eden günleri elimizden geldiğince değerlendirdi. Dr gitti emin olayım diye oda yumurtlamişin dedi .bende elimde test var diye öyle bir yapayım dedim sabah teste göre tekrar yumurtladigim görülüyor. Acaba 1 ayda ikişer yumurtlama olabilir mi kafam karisti
Ha o tamamen farklı bir konu evet canım 1 ayda 2 kere yumurtlama olabilir ben çoğu sitede okumuştum geçen ayda ondan aklımda kalmıştı bende 2 faklı günde yaptığımda çift çizgiyi görmüştüm o zaman olabileceğine kanaat getirmiştimCnm on gün öncede yumurtlama testi yaptım çift çizgiyi o günü ve devam eden günleri elimizden geldiğince değerlendirdi. Dr gitti emin olayım diye oda yumurtlamişin dedi .bende elimde test var diye öyle bir yapayım dedim sabah teste göre tekrar yumurtladigim görülüyor. Acaba 1 ayda ikişer yumurtlama olabilir mi kafam karisti
Deli kız şaşırdık kaldıkKızlar bende dru bıraktım ebeye gidiyorum :)))
Cvp lar için çok tşk ederim. Ins hayırlı haberler alirizHa o tamamen farklı bir konu evet canım 1 ayda 2 kere yumurtlama olabilir ben çoğu sitede okumuştum geçen ayda ondan aklımda kalmıştı bende 2 faklı günde yaptığımda çift çizgiyi görmüştüm o zaman olabileceğine kanaat getirmiştim
Aynen valla ama çok faydasını gördüm kız... inşallah bu ay güzel haberler veririm...Deli kız şaşırdık kaldık
Kuzum daha catlamasina var bence 4 saat tut idrari ve hic sivi alma gunde 2 kere yap sabah ve aksam saatleri daha dogru sonuc alacagina eminim tatlimMesela bu benim dünkü yaptığım ovulasyon testim
Valla ben çatladı diye malum işi yaptım dahası ikna edemem artık adam bıktı bendenKuzum daha catlamasina var bence 4 saat tut idrari ve hic sivi alma gunde 2 kere yap sabah ve aksam saatleri daha dogru sonuc alacagina eminim tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?