Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Sol kasığım o kadar ağrıyor ki o kadar korkuyorum ki Allahım nolur sağ taraftaki yumurtam çatlasın diye dua edıyorum sol tarafımın ağrıması beni çok korkutuyor malum sol kapalı

Valla ben çatladı diye malum işi yaptım dahası ikna edemem artık adam bıktı bendendün son diye zar zor ikna ettim
Ahaaa haaaaa oldurcek bu adamlar ya kimi ister kimi kacar valla bebek icin ihtiyacimiz var yapcaklar kacamazlar bebek oluncada ben kaccam sende kac gorsun gununu meletmek lazim popolari kalkiyo biz hep yapisinca

Bu ay soğan kürü yaptım bakalım gerçi aktif yapamadım ama 4 5 defa felan içtim kısmet artık bakacağızbu aydan da hiç umudum yok ama işte stresi sarar yine beni

Ahaaa haaaaa oldurcek bu adamlar ya kimi ister kimi kacar valla bebek icin ihtiyacimiz var yapcaklar kacamazlar bebek oluncada ben kaccam sende kac gorsun gununu meletmek lazim popolari kalkiyo biz hep yapisinca
Valla ya resmen evde kimliklerimiz ters döndü yalvaran rica eden asılan ben rollerimiz bile yer değiştirdi bebiş için şu düştüğümüz durumlara bakın ya

Dün sabah yaptım o ovulasyon testini bugün sabaha karşı ilişki oldu bugün oldu diyelim çatlamamışmıdır ki ya boşa mı o kadar çabam sabahın köründe ya nolur boşa olmasın nolur ya yani şimdi boşa mı yaptım ben daha çatlamamış mıdır???

Bakalim insallah guzel haberler verirsin kuzu valla herkez hamile kalsin diye dua ediyorum isteyen kimseyi bekletmesin insallah

Bakalim insallah guzel haberler verirsin kuzu valla herkez hamile kalsin diye dua ediyorum isteyen kimseyi bekletmesin insallah
İnşallah canım inşallah hani sen daha çatlamamıştır demiştin ya yanı sabaha karşı çatlamış olsa gerek demi ya offf bak şimdi moralim bozuldu yadün sabah 10 gibi yapmıştım o testı

ya kızlar sizede bişey sorucam şimdi ben bu ay adetle birlikte soğan kürüne başlicam soğan küründen sonra brokoli kürüne başlayaayım diyorum acaba brokoli kürü tüpleri açıyor mu ?? yada bazen diyorum ki laparaskopi ameliyatımı olsam acaba ama onunda çok faydasını gören olmamış kime sorduysam işe yaramadı dedi zaten doktorumda önermedi o ameliyatı ya ben nasıl çocuk yapıcam tüp bebekte zaten negatif oldu puffff sıkıldım valla

Bu zamana kadar hiç böyle koyu test görmemiştim demek ki ben hiç yumurtlamamışımkendi kendime seviniyordum

Niye boşa gitsin akşam değerlendir işte..
Yok benim bitti artık sabah sonduinşallah tutmuştur ama hiç ümidim kalmadı şimdi test öğlen 3te yaptım yarına kalsa biter mi o testten ne kadar süre sonra yumurtlama devri kapanır ki bilemedimyani bugün olmazsa biter mı herşey???

Şu testi bır kullanmayı beceremedim ya dün sabahki yaptığımda kesin yumurtlama oldu diyerek ilişki oldu görüyorum ki daha olmamış bile yüzde 1 ilk dahi olsa şansım Yok mu yayani sabah ki boşa gitti o zamanbenim eşim bıktı da artık benim için imkansız artık

Yok kız boşa gitmez Allah'ın izniyle yumurtlamadan 1 gün öncesi, yumurtlama, ve 1 gün sonrasıda çok önemli diye biliyorum.. benim bi arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla yumurtlamadan 1 gün sonra hamile kaldım demişti.. umutsuz olma dua et..

Hergün mü yapıyorsunuzda bıktı?? Bizde gün aşırı yapıyoruz benimkide bıktı ama yapacak bişey yok artık istemediği zamanlar küsüyorum zorla yapıyoruz :):)

Hergün mü yapıyorsunuzda bıktı?? Bizde gün aşırı yapıyoruz benimkide bıktı ama yapacak bişey yok artık istemediği zamanlar küsüyorum zorla yapıyoruz :):)
Yok hergün değil ama ben deyince inadı tutuyor ve kendinin istediği zamanda olmasını istiyor biraz bencilll benimki onunda isteğini beklersem yumurtlama çoktan el sallar banaben gidiyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…