- 27 Ekim 2017
- 732
- 241
- 33
- 38
Ahaaa haaaaa oldurcek bu adamlar ya kimi ister kimi kacar valla bebek icin ihtiyacimiz var yapcaklar kacamazlar bebek oluncada ben kaccam sende kac gorsun gununu meletmek lazim popolari kalkiyo biz hep yapisincaValla ben çatladı diye malum işi yaptım dahası ikna edemem artık adam bıktı bendendün son diye zar zor ikna ettim
Valla ya resmen evde kimliklerimiz ters döndüAhaaa haaaaa oldurcek bu adamlar ya kimi ister kimi kacar valla bebek icin ihtiyacimiz var yapcaklar kacamazlar bebek oluncada ben kaccam sende kac gorsun gununu meletmek lazim popolari kalkiyo biz hep yapisinca
Mina senin yaş kaçtı kuzum?Bakalim insallah guzel haberler verirsin kuzu valla herkez hamile kalsin diye dua ediyorum isteyen kimseyi bekletmesin insallah
İnşallah canım inşallah hani sen daha çatlamamıştır demiştin ya yanı sabaha karşı çatlamış olsa gerek demi ya offf bak şimdi moralim bozuldu yaBakalim insallah guzel haberler verirsin kuzu valla herkez hamile kalsin diye dua ediyorum isteyen kimseyi bekletmesin insallah
Alttaki test bugüne ait galiba canım.. bugün yumurtlama günün...
O zaman boşa gitti bizim emeklerAlttaki test bugüne ait galiba canım.. bugün yumurtlama günün...
Benimde bugün galiba sağ kasığım ağrıyor...
Niye boşa gitsin akşam değerlendir işte..O zaman boşa gitti bizim emekler
Yok benim bitti artık sabah sonduNiye boşa gitsin akşam değerlendir işte..
Yok kız boşa gitmez Allah'ın izniyle yumurtlamadan 1 gün öncesi, yumurtlama, ve 1 gün sonrasıda çok önemli diye biliyorum.. benim bi arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla yumurtlamadan 1 gün sonra hamile kaldım demişti.. umutsuz olma dua et..Yok benim bitti artık sabah sonduinşallah tutmuştur ama hiç ümidim kalmadı şimdi test öğlen 3te yaptım yarına kalsa biter mi o testten ne kadar süre sonra yumurtlama devri kapanır ki bilemedim yani bugün olmazsa biter mı herşey???
Şu testi bır kullanmayı beceremedim ya dün sabahki yaptığımda kesin yumurtlama oldu diyerek ilişki oldu görüyorum ki daha olmamış bile yüzde 1 ilk dahi olsa şansım Yok mu yayani sabah ki boşa gitti o zaman benim eşim bıktı da artık benim için imkansız artık
Yok hergün değil ama ben deyince inadı tutuyor ve kendinin istediği zamanda olmasını istiyor biraz bencilll benimki onunda isteğini beklersem yumurtlama çoktan el sallar banaHergün mü yapıyorsunuzda bıktı?? Bizde gün aşırı yapıyoruz benimkide bıktı ama yapacak bişey yok artık istemediği zamanlar küsüyorum zorla yapıyoruz :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?