Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

13 Ekim de adet oldum 3 gün sürüyor bugün 16.günüm 30 31 günde bir adet oluyorum yanı ben takvim usulü deneyim dedim o da 30 ekim görünüyor ama ovulasyona bakarsam bugün çatlayacak ben sadece 25 26 28 ilişki oldu ve bıktı herifimyanı o yüzden dedim keyfini beklesem çok zor çok

Anam bu erkeklerdeki isteksizlik niye ya bana ebe bu ay tam zamanı dediği için bu aralar çok istekli bakalım inşallah bu istek kısa sürmez)

Nasıl gecer peki canım bu iltihap ve hamile kalmaya engel olur u mu

Valla ben gelir gelmez dedim dün de dedin dedi yeter olursa olur olmazsa da olmaz ben senin nazınla uğraşamam dediyani bitti eğer sabah ki tutarsa tuttu
Senin eşin doktordu galiba değil mi??
Bugün yumurtlama günündü zaten ben çok araştırdım bir gün önce olsada tutar diye okumuştum nette hazırda spermler olursa içerde şans çoğalırmış..

Evet spremler 2 gun aktif olarak yasayabiliyor yumurtaliklar catladiginda dogrudan spermle karsilasmis olacak sansi kacrmadn hazirda duruyor iste neguzel
Bende yumurtlamami bi bilsem ovilasyon test bikac kere kullandm beni yaniltti o nedenle tekrar bakmiyorm adetlerde duzensiz şansa benim durumlar yani folij asid kullaniodm hamile kalamayinca onuda biraktm

İnşallah canım inşallah hani sen daha çatlamamıştır demiştin ya yanı sabaha karşı çatlamış olsa gerek demi ya offf bak şimdi moralim bozuldu yadün sabah 10 gibi yapmıştım o testı
Canim ben 31 yasindayim 11 yasinda kizim var martta basladim calismalara mayis ayindada bu gruptaydim ama hala hamis kalamadim daha catlar belki adetin kacin gunu ve kac gunde bir adet oluyorsun ayrica test yapmaya devam sabah aksam yap testi o cizgi koyulascak bi kac gun icinde

Canim yazilari okumadan yazmistim eger alttaki test bu gune aitse 24 36 saat icinde yumurta catliycak bu mesaji okursan lutfen ya bu geceden insallah birliktelik olur yada sabah yap mutlaka 3 gun ust uste iliski olsun sonrada 1 hafta boyunca 1 gun arayla iliskiye devam kuzum insallah melegin gelir bu ay

Ya ben sana olmadi dedim 1 gunde yada 8 satte bile koyulasiyor iste pazar gecesi iliski olmak zorunda bu bebegi istiyorsan deniyceksiniz baska sans yok canim kocani ikna et cok guzel cikmis test

Bizimki de aynıAllah hayırlısıyla bir evlat versede kafam rahat etse huzur bulsam dedi
Canim bak pazartesi sabahi test cizgin silinmeye basliycak yarin da test yapinca koyu cikcak pazartesi silimlescek pazar gecesi tam zamani ve sali gecesi bide persembe bu gunleri degerlendir mutlska o kocayi bi sekilde ikna et

Senin eşin doktordu galiba değil mi??
Bugün yumurtlama günündü zaten ben çok araştırdım bir gün önce olsada tutar diye okumuştum nette hazırda spermler olursa içerde şans çoğalırmış..
Kız yok doktor değil keşke doktor olsaydı nebyapılmasını gerektiğini bilir benı peşinde koşturmazdıinşallah canım sanırım bugün yumurtlama günüm

Aynı yaştayız senin 11 yaşında kızın benim Ocak'ta Allah nasip ederse 7 yaşında olcakkızım kolay oldu rabbim zorlaştırmadı ama geçen yıl ocak ayında bıraktık kürtaj dış gebelik kimyasal derken sağlıklı gebelik daha başaramadıken son Mayıs'ta hamile kaldım o da kimyasal oldu zaten Temmuz'dan beri korunmuyorumama yok gelen giden

Mesajını Yen'i okudum canım evet canım düne ait dün gece kızımla birlikte yattık aramızda yattı zaten yatmasa da bişey olmazdı bizimki inat hatta fazla inat olursa olur modunda olmaz bitti artık dua ederimde cumartesi olan tutsun yoksa bu ay da el sallayarak gider bana

Ya ben sana olmadi dedim 1 gunde yada 8 satte bile koyulasiyor iste pazar gecesi iliski olmak zorunda bu bebegi istiyorsan deniyceksiniz baska sans yok canim kocani ikna et cok guzel cikmis test
Bende öyle inat bir koca var ki olmaz dedi mi bitti şimdi malum pazar yatıyorlar babalı kızlı ben kızımın odasına geldim ama orda da olsam yapmaz off off off off ne inat kocaya sahibim bizimki benim kadar çocuk heveslisi değil asıl sorun da bu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…