- 27 Ekim 2017
- 732
- 241
- 33
- 38
Anam bu erkeklerdeki isteksizlik niye ya bana ebe bu ay tam zamanı dediği için bu aralar çok istekli bakalım inşallah bu istek kısa sürmez13 Ekim de adet oldum 3 gün sürüyor bugün 16.günüm 30 31 günde bir adet oluyorum yanı ben takvim usulü deneyim dedim o da 30 ekim görünüyor ama ovulasyona bakarsam bugün çatlayacak ben sadece 25 26 28 ilişki olduve bıktı herifim yanı o yüzden dedim keyfini beklesem çok zor çok
Yok bizde Naz'la niyazla uğraşıyoruz vallaAnam bu erkeklerdeki isteksizlik niye ya bana ebe bu ay tam zamanı dediği için bu aralar çok istekli bakalım inşallah bu istek kısa sürmez)
Bi hamile kalırsam seni suründürcem diyorum bi hamile kalsanda 9 ay tatil yapsam diyorYok bizde Naz'la niyazla uğraşıyoruz valla
Bizimki de aynıBi hamile kalırsam seni suründürcem diyorum bi hamile kalsanda 9 ay tatil yapsam diyor
Canım enfeksiyon var sanırım tam okunmuyor yazilar dogru okuduysam lökosit değeri fazla çıkmışKızlar eşimin sonuçları nasıl sizce Eki Görüntüle 2060742 Eki Görüntüle 2060742
Bizimki de aynıAllah hayırlısıyla bir evlat versede kafam rahat etse huzur bulsam dedi
Valla ben gelir gelmez dedimhepsi aynı demek ki benim bugün yumurtlamam olabilir ama söylemicem eşime
Senin eşin doktordu galiba değil mi??Valla ben gelir gelmez dedimdün de dedin dedi yeter olursa olur olmazsa da olmaz ben senin nazınla uğraşamam dedi yani bitti eğer sabah ki tutarsa tuttu
Canim ben 31 yasindayim 11 yasinda kizim var martta basladim calismalara mayis ayindada bu gruptaydim ama hala hamis kalamadim daha catlar belki adetin kacin gunu ve kac gunde bir adet oluyorsun ayrica test yapmaya devam sabah aksam yap testi o cizgi koyulascak bi kac gun icindeİnşallah canım inşallah hani sen daha çatlamamıştır demiştin ya yanı sabaha karşı çatlamış olsa gerek demi ya offf bak şimdi moralim bozuldu yadün sabah 10 gibi yapmıştım o testı
Canim yazilari okumadan yazmistim eger alttaki test bu gune aitse 24 36 saat icinde yumurta catliycak bu mesaji okursan lutfen ya bu geceden insallah birliktelik olur yada sabah yap mutlaka 3 gun ust uste iliski olsun sonrada 1 hafta boyunca 1 gun arayla iliskiye devam kuzum insallah melegin gelir bu ay
Ya ben sana olmadi dedim 1 gunde yada 8 satte bile koyulasiyor iste pazar gecesi iliski olmak zorunda bu bebegi istiyorsan deniyceksiniz baska sans yok canim kocani ikna et cok guzel cikmis testŞu testi bır kullanmayı beceremedim ya dün sabahki yaptığımda kesin yumurtlama oldu diyerek ilişki oldu görüyorum ki daha olmamış bile yüzde 1 ilk dahi olsa şansım Yok mu yayani sabah ki boşa gitti o zaman benim eşim bıktı da artık benim için imkansız artık
Canim bak pazartesi sabahi test cizgin silinmeye basliycak yarin da test yapinca koyu cikcak pazartesi silimlescek pazar gecesi tam zamani ve sali gecesi bide persembe bu gunleri degerlendir mutlska o kocayi bi sekilde ikna etBizimki de aynıAllah hayırlısıyla bir evlat versede kafam rahat etse huzur bulsam dedi
Antibiyotik verir canım çok fazla bilgim yok bizim enfeksiyon nedeni varikosel sizinki neden ancak doktor bilebilir rabbim gönlüne versin inşallahNasıl gecer peki canım bu iltihap ve hamile kalmaya engel olur u mu
Kız yok doktor değil keşke doktor olsaydı nebyapılmasını gerektiğini bilir benı peşinde koşturmazdıSenin eşin doktordu galiba değil mi??
Bugün yumurtlama günündü zaten ben çok araştırdım bir gün önce olsada tutar diye okumuştum nette hazırda spermler olursa içerde şans çoğalırmış..
Aynı yaştayız senin 11 yaşında kızın benim Ocak'ta Allah nasip ederse 7 yaşında olcakCanim ben 31 yasindayim 11 yasinda kizim var martta basladim calismalara mayis ayindada bu gruptaydim ama hala hamis kalamadim daha catlar belki adetin kacin gunu ve kac gunde bir adet oluyorsun ayrica test yapmaya devam sabah aksam yap testi o cizgi koyulascak bi kac gun icinde
Mesajını Yen'i okudum canım evet canım düne ait dün gece kızımla birlikte yattık aramızda yattıCanim yazilari okumadan yazmistim eger alttaki test bu gune aitse 24 36 saat icinde yumurta catliycak bu mesaji okursan lutfen ya bu geceden insallah birliktelik olur yada sabah yap mutlaka 3 gun ust uste iliski olsun sonrada 1 hafta boyunca 1 gun arayla iliskiye devam kuzum insallah melegin gelir bu ay
Bende öyle inat bir koca var ki olmaz dedi mi bitti şimdi malum pazar yatıyorlar babalı kızlı ben kızımın odasına geldim ama orda da olsam yapmaz off off off off ne inat kocaya sahibim bizimki benim kadar çocuk heveslisi değil asıl sorun da bu zatenYa ben sana olmadi dedim 1 gunde yada 8 satte bile koyulasiyor iste pazar gecesi iliski olmak zorunda bu bebegi istiyorsan deniyceksiniz baska sans yok canim kocani ikna et cok guzel cikmis test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?