- 27 Ekim 2017
- 732
- 241
- 33
- 38
Günaydın canım kız senin en azından bir çocuğun varmış ben hiç yok sanmıştım eşin oyüzden rahat sende rahat ol..Fıstıklar günaydın yumurtlamadan diye tahmin ediyorum ama benım sol kaşığım agrıyor acaba ne taraf agrırsa o taraftan mı yumurtlama oluyor bilginiz var mı hiç bu konuda doktora soru yönettiniz mi?Şayet öyleyse ben boşa çalışma yapmayım zaten sol tüpüm dış gebelikten dolayı kapalı bile bile lades demeyim
Evet canım eşim tek çocuktan yana daha iyi bir gelecek veririz düşüncesinde ama bende tam tersini düşünüyorum ve kızım bu yıl 1.sınıfa başladı herkesin kardeşi var benim neden YÖK diye isyanlarda kızım için istiyoruz tabi ben daha çok istiyorumGünaydın canım kız senin en azından bir çocuğun varmış ben hiç yok sanmıştım eşin oyüzden rahat sende rahat ol..
Keşke benimde 1 tane sağlıklı hayırlı bi bebeğim olsaydı bu kadar takmazdım...
Sakin ol Allah'ım inşallah ikinciyide sağlıklı hayırlı bir şekilde verir...
Kızına söyle babasına baskı yapsın belki kızını kıramazEvet canım eşim tek çocuktan yana daha iyi bir gelecek veririz düşüncesinde ama bende tam tersini düşünüyorum ve kızım bu yıl 1.sınıfa başladı herkesin kardeşi var benim neden YÖK diye isyanlarda kızım için istiyoruz tabi ben daha çok istiyorum
Yapıyor her an sürekli peşinde babasının cevabı da "paramızı biriktirelim sana da kardeş alacağız ama zamanı var babacımKızına söyle babasına baskı yapsın belki kızını kıramaz
:))))))) canım aslında hamile kalabiliyorsun kendini biraz rahat bırakırsan olur bence..Yapıyor her an sürekli peşinde babasının cevabı da "paramızı biriktirelim sana da kardeş alacağız ama zamanı var babacım"kızım bilmediği için anlatamadıgımızdan parayla alınacak birşey sanıyor off off
Yok artık o da olmuyor stres stres ewde bir gör sabah 7 de kalktım peşindeyim saat 1 oldu Hale'n peşindeyim köşe bucak kaçıyor muhatap bile olmuyor:))))))) canım aslında hamile kalabiliyorsun kendini biraz rahat bırakırsan olur bence..
Melek benimde adete 2 gün kala ovülasyon testim böyle cıktı gebelik testi yaptım negatif adet günü tekrar gebelik testi yaptım pozitifMesela bu benim dünkü yaptığım ovulasyon testim
Kuzum sen adete 2 gün kala yapmışsın benim şu anlar yumurtlama dönemim keşke bende hamiş olsaydım kısmetMelek benimde adete 2 gün kala ovülasyon testim böyle cıktı gebelik testi yaptım negatif adet günü tekrar gebelik testi yaptım pozitif
Kız ben sana stres yapma diyorum olur inşallah zamana bırak diyorum sen kocayı mı kovalıyon evdeYok artık o da olmuyor stres stres ewde bir gör sabah 7 de kalktım peşindeyim saat 1 oldu Hale'n peşindeyim köşe bucak kaçıyor muhatap bile olmuyor
He valla ama oralı olmuyorKız ben sana stres yapma diyorum olur inşallah zamana bırak diyorum sen kocayı mı kovalıyon evde
Adamı hepten evden kaçıracan ha töbe töbe...
Inat etmiş işte adam unutmuş gibi yap. Ozaman yoluna gireryada doğum kontrol hapı al onu kullandığını psikilojim çok bozuldu bi süre korunayım istiyorum de belki seninki yerse sürekli birlikte olmak isteyebilir
Gerçek ilaçlardan al zaten hergün içiyormuş gibi bir tanesini at çöpe :)))He valla ama oralı olmuyoryok bu ay da bitti yarın mesai var bugünde olmayacağı için kasım ayına kaldı Allah nasip ederse yüzde 0 ihtimal tutarsa 28 tutar yoksa nasip kısmet artık ne deyim inat aşırı inat çocuk umrunda değil olamıyorum ne yapayım sürekli aklımın bir köşesinde yer edip duruyor yok bizimki cin Ali hayatta yutmaz kullandığım ilaçları benden iyi biliyor yemez yani
Ewt canım tek sıkıntı beyinden çıkarmak ama olmuyor işte çıkmıyorHepiniz dualarımdasınız bu postun ilk acıldıgı zamanları hatırlıyorum hepimiz heyecanlar bat gnlerini bekliyorduk sonra ben vazgrctim olmuyo bende istemiyorum artık dedim kursa basladım kendime hedefler koydum hiç yumurta takibi şu bu hicbise yapmadım şak aynı ay hamileyim inşalkah sizlerinde güzel haberlerini burdan okurum
Gerçek ilaçlardan al zaten hergün içiyormuş gibi bir tanesini at çöpe :)))
İnşallah canımHepiniz dualarımdasınız bu postun ilk acıldıgı zamanları hatırlıyorum hepimiz heyecanlar bat gnlerini bekliyorduk sonra ben vazgrctim olmuyo bende istemiyorum artık dedim kursa basladım kendime hedefler koydum hiç yumurta takibi şu bu hicbise yapmadım şak aynı ay hamileyim inşalkah sizlerinde güzel haberlerini burdan okurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?