Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Allahım şu konuştuğum konuya bak beni iyice delirtti bu adam sinir ettikuxum 25 26 28 ekim başka da Yok
En 28 ekimde olmuşsun... bizimde ogün oldu canım.. hala sperm gelmiyor mu benden geliyor oyüzden seviniyorum içerde yaşayan spermler var diye :)))))) bugünde günümüz :)))) sende son bi kez daha zorla.. birde nette yumurtlama günü hesaplama sayfaları var ben ordan hesaplıyorum.. netten hesapladığımla ovulasyon testi tuttuğu için hep netten hesaplıyorum testle uğraşmıyorum...

Kız Sibel güldürdün beni Allah'ta seni tez zamanda güldürsün inşallah üzerinde işlem yapmaz en çok ta buna güldüm

Canım bende tutmuyor netten Takvimim uygulamasını indirdim 2 adet onda da biri bugün diyor biri de yarın ama ben test attım ya buraya ona göre de pazar sabahı çift çizgiyi gördüm (ne fayda değerlendiremedik)demem o ki o programlar benim yumurtlamayı değerlendiremiyor o yüzden mecbur kullanıyorum bir de bende pko var o da ayrı bir problem tabibugün bi kandırayım dur bakalım kısmet ama bu aydan zerre umudum yok ne yalan söyleyim

Kuzum peki yumurtlama döneminde tek taraflı kasık ağrısı hissettin mi mesela benim hep sol tarafım agrıdı

Kuzum peki yumurtlama döneminde tek taraflı kasık ağrısı hissettin mi mesela benim hep sol tarafım agrıdı
Canım bana soruyorsan eğer ben artık yumurtlama günlerini testle hesaplamıyorum nette hesaplıyorum.. yanlış hatırlamıyorsam 26-31 ekim arası en verimli günler yazıyordu... ama ben tabi eşime söylemedim... birde hamilelik öncesi adet düzensizliği olurmuş o düzensiz döneme girdim ben yani bu ay yumurtlamaya göre değil de beklenen adet tarihine kadar denicez çünkü ne zaman yumurtluyorum karıştı düzensizleşince..

Ewt canım sana sormuştum hadi o zaman güzel haberler verirsin inşallah bu ay bize senin yaş kaçtı?bu arada senin ilk bebiş olacaktı değil mi yanlış hatırlamıyorsam?

Ewt canım sana sormuştum hadi o zaman güzel haberler verirsin inşallah bu ay bize senin yaş kaçtı?bu arada senin ilk bebiş olacaktı değil mi yanlış hatırlamıyorsam?
Kasım 28 yaşına gircem canm ya evet ilk olacak Allah nasip ederse inşallah...
Bu arada canım ovu testi yaptığımda tam koyu çıktığı gün kasığım değilde sağ yumurtalığım ağrıyordu yani sabahın köründe ağrıyla uyanmıştım.. 2 gün öncede yatsı namazı kılarken yine sağ yumurtalığıma ağrı girmişti..

O zaman ben hiç denemeyim daha iyi çünkü sol kaşığım agrıyır Hale'n de agrıyor demek ki soldan yumurtlama oldu benim bu ay

Allahım inşallah bebiş olur bu ay da yüzünü güldürür kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…