- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.744
- 198
En son ne zaman oldu ?Pazar hiçbirşey olmadıbugün kandırsam şansım varmıdır ki
Allahım şu konuştuğum konuya bakEn son ne zaman oldu ?
senin koca artık uzun bi süre senin üzerinde işlem yapmaz cnm :))) akışına bırak gitsin. Benimde bugün adet günüm bakalım nolcak ne zaman gelicek hamilelikle alakalı bi beklentim olmadığı için adetimi bekliyorum.13.14.16 olmuş
En 28 ekimde olmuşsun... bizimde ogün oldu canım.. hala sperm gelmiyor mu benden geliyor oyüzden seviniyorum içerde yaşayan spermler var diye :)))))) bugünde günümüz :)))) sende son bi kez daha zorla.. birde nette yumurtlama günü hesaplama sayfaları var ben ordan hesaplıyorum.. netten hesapladığımla ovulasyon testi tuttuğu için hep netten hesaplıyorum testle uğraşmıyorum...Allahım şu konuştuğum konuya bakbeni iyice delirtti bu adam sinir etti kuxum 25 26 28 ekim başka da Yok
Kız Sibel güldürdün benisenin koca artık uzun bi süre senin üzerinde işlem yapmaz cnm :))) akışına bırak gitsin. Benimde bugün adet günüm bakalım nolcak ne zaman gelicek hamilelikle alakalı bi beklentim olmadığı için adetimi bekliyorum.
Canım bende tutmuyor netten Takvimim uygulamasını indirdim 2 adet onda da biri bugün diyor biri de yarın ama ben test attım ya buraya ona göre de pazar sabahı çift çizgiyi gördüm (ne fayda değerlendiremedik)demem o ki o programlar benim yumurtlamayı değerlendiremiyorEn 28 ekimde olmuşsun... bizimde ogün oldu canım.. hala sperm gelmiyor mu benden geliyor oyüzden seviniyorum içerde yaşayan spermler var diye :)))))) bugünde günümüz :)))) sende son bi kez daha zorla.. birde nette yumurtlama günü hesaplama sayfaları var ben ordan hesaplıyorum.. netten hesapladığımla ovulasyon testi tuttuğu için hep netten hesaplıyorum testle uğraşmıyorum...
adamı o kadar zorladın ki adam artık kaçıcak yer arıyor napsın kızım
Kız Sibel güldürdün beniAllah'ta seni tez zamanda güldürsün inşallah üzerinde işlem yapmaz en çok ta buna güldüm
Adam da beni çok sinir ediyor ya önemli günleri atlıyor nerde gereksiz işe yaramayan gün var o zaman aklına geliyor ters ger hareketi ofsaytadamı o kadar zorladın ki adam artık kaçıcak yer arıyor napsın kızım
Canım bana soruyorsan eğer ben artık yumurtlama günlerini testle hesaplamıyorum nette hesaplıyorum.. yanlış hatırlamıyorsam 26-31 ekim arası en verimli günler yazıyordu... ama ben tabi eşime söylemedim... birde hamilelik öncesi adet düzensizliği olurmuş o düzensiz döneme girdim ben yani bu ay yumurtlamaya göre değil de beklenen adet tarihine kadar denicez çünkü ne zaman yumurtluyorum karıştı düzensizleşince..Kuzum peki yumurtlama döneminde tek taraflı kasık ağrısı hissettin mi mesela benim hep sol tarafım agrıdı
Belkide senin ayarladigin gun disinda hamile kalicaksin nerden biliyorsun belki yaniliyorsunAdam da beni çok sinir ediyor ya önemli günleri atlıyor nerde gereksiz işe yaramayan gün var o zaman aklına geliyor ters ger hareketi ofsayt
Ewt canım sana sormuştum hadi o zaman güzel haberler verirsin inşallah bu ay bize senin yaş kaçtı?bu arada senin ilk bebiş olacaktı değil mi yanlış hatırlamıyorsam?Canım bana soruyorsan eğer ben artık yumurtlama günlerini testle hesaplamıyorum nette hesaplıyorum.. yanlış hatırlamıyorsam 26-31 ekim arası en verimli günler yazıyordu... ama ben tabi eşime söylemedim... birde hamilelik öncesi adet düzensizliği olurmuş o düzensiz döneme girdim ben yani bu ay yumurtlamaya göre değil de beklenen adet tarihine kadar denicez çünkü ne zaman yumurtluyorum karıştı düzensizleşince..
Kuzum ovulasyon testine göre ayarlıyorum ya ne bileyim o günler dışında çok zor gibiBelkide senin ayarladigin gun disinda hamile kalicaksin nerden biliyorsun belki yaniliyorsun
Kasım 28 yaşına gircem canm yaEwt canım sana sormuştum hadi o zaman güzel haberler verirsin inşallah bu ay bize senin yaş kaçtı?bu arada senin ilk bebiş olacaktı değil mi yanlış hatırlamıyorsam?
O zaman ben hiç denemeyim daha iyi çünkü sol kaşığım agrıyır Hale'n de agrıyor demek ki soldan yumurtlama oldu benim bu ayKasım 28 yaşına gircem canm yaevet ilk olacak Allah nasip ederse inşallah...
Bu arada canım ovu testi yaptığımda tam koyu çıktığı gün kasığım değilde sağ yumurtalığım ağrıyordu yani sabahın köründe ağrıyla uyanmıştım.. 2 gün öncede yatsı namazı kılarken yine sağ yumurtalığıma ağrı girmişti..
Allahım inşallah bebiş olur bu ay da yüzünü güldürür kuzumKasım 28 yaşına gircem canm yaevet ilk olacak Allah nasip ederse inşallah...
Bu arada canım ovu testi yaptığımda tam koyu çıktığı gün kasığım değilde sağ yumurtalığım ağrıyordu yani sabahın köründe ağrıyla uyanmıştım.. 2 gün öncede yatsı namazı kılarken yine sağ yumurtalığıma ağrı girmişti..
Niye kız sağ taraf ağrıyorsa sağ çatlıyor sol taraf ağrıyorsa sol mu çatlıyormuş... niye sinir oldun kız ne güzel yumurtluyorsun işte...O zaman ben hiç denemeyim daha iyi çünkü sol kaşığım agrıyır Hale'n de agrıyor demek ki soldan yumurtlama oldu benim bu ay
Amin inşallah canım ya hepimizin yüzünü güldürsüm Allah'ım...Allahım inşallah bebiş olur bu ay da yüzünü güldürür kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?