Ewt canim ekim 7 de Allah nasip ederse bende 31 olcam 86 liyimAynı duyguları paylaşıyoruz bende ekim 13 te 31 olucam
Ben 29 yasindayimm yaslarimiz yakinmisEwt canim ekim 7 de Allah nasip ederse bende 31 olcam 86 liyim
Cok mutlu oldum benim gibi olan biri daha iki kez sordum kimse cvp vermedi bana;( canim benimde sari akintim var koyu kivamli mantardan suphelendim once ama hic kasintim falan yokIdarim da cok koyu afedersiniz
Idrarda tortu var mi dikkat ettin mi canim hic?Idarim da cok koyu afedersiniz
Canim tortu nasil oluyo tarif edebilir misin sanki idrarimda beyaz ufak parcalar var gibi ama emin olamadimIdrarda tortu var mi dikkat ettin mi canim hic?
Sari akıntı bendede oldu dün 1 kere bugun de 2 saat once wc ye gittigimde tek seferlik sarı akıntı baska olmadı camasirada azbisey bulaşmışCok mutlu oldum benim gibi olan biri daha iki kez sordum kimse cvp vermedi bana;( canim benimde sari akintim var koyu kivamli mantardan suphelendim once ama hic kasintim falan yok
Baştan söyleyim kesinliği yok ama cogu hamile kk da yazmis idrarin üstünde yuzeyinde olacak ince kum gibi tortuCanim tortu nasil oluyo tarif edebilir misin sanki idrarimda beyaz ufak parcalar var gibi ama emin olamadim
Bende 86liyim yaş fazla geçmeden çocuk lazım bizeEwt canim ekim 7 de Allah nasip ederse bende 31 olcam 86 liyim
Test yaptinmi acabaBaştan söyleyim kesinliği yok ama cogu hamile kk da yazmis idrarin üstünde yuzeyinde olacak ince kum gibi tortu
Ilk çocuk mu olcak canim 2.mi olcak?Bende 86liyim yaş fazla geçmeden çocuk lazım bize
Ewt bu grupta herkes hamile ayyyyyyyyy nasip olursa insallahhhhhh yaaa cok sevindim keskeeeee hepimiz hamile olsa gobuslerimiz dolsabatım 1 mayıs kızlar benimde mayısa özel mi bu akıntı herkeste var.
Ewt canim pazartesi yaptim negatif ama o benim merakliligim hic 10 gum once yapılır mı?Test yaptinmi acaba
Ohhhh masallah ne guzelBen 23 yaşındayım en genc benmiyim acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?