3 gebelik yasadim hicbirinde kahverengi lekelenme yaşamadımKizlar benim kahverengi akintim devam ediyor ama cok cok az adetmi baska birseymi anlayamadım bosverdim artik
en yaşlıda ben galibaBen 23 yaşındayım en genc benmiyim acabaa
Senin de koyu kivamli mi canimSari akıntı bendede oldu dün 1 kere bugun de 2 saat once wc ye gittigimde tek seferlik sarı akıntı baska olmadı camasirada azbisey bulaşmış
Ben 95liyim 21 yasındayımm :)Ben 23 yaşındayım en genc benmiyim acabaa
benim 10 gündür filan var enaz. neden böyle oluyor kızlar sizde mi muzdaripsiniz bundan geçen ay böyle bu kadar belirgin olmamıştı.Senin de koyu kivamli mi canim
Belkide ben kuruntu yapiyorum canim ama bir tuhaflik var benim adetim gününde gelir hep ve ilk günler cok gelir o yüzden anlayamiyorum belirsizlik ne kadar kötü ya3 gebelik yasadim hicbirinde kahverengi lekelenme yaşamadım
Yok canim sivi sekildeSenin de koyu kivamli mi canim
Aaa en genç senmissin canimBen 95liyim 21 yasındayımm :)
1 yasi mi basimiza kalkiyorsunen yaşlıda ben galiba32 yalşındayım.
:)Aaa en genç senmissin canim
Yine döktürüyorsundur :) gecen gün bolu usulü gözleme yapmıstın :) yine yemek yapıyorsunn :) cok hamaratsınn maşAllahh :)Ben yemek yapıyorum bütün konuşmaları kaçırıyorum
Kolay gelsin canim ben yemegi hallettim eşimi bekliyorumBen yemek yapıyorum bütün konuşmaları kaçırıyorum
Canim ben görmedim ama eltim fitil kullandı akıntı için akinti varsa ve kokusu agirsa enfeksiyon olabilirmis o yüzden kullanmıştı oda hamis olmak istiyorkızlar akıntı için tedavi göreniniz oldu mu. bende boşa kullanmak istemiyorum fitil antibiyotik
en anaç benim ama kızan yok ortalıkta1 yasi mi basimiza kalkiyorsunyok tatlim vardır muhakkak doğru düzgün kimseye sormadik
Ayy kuzum aklında kalmışYine döktürüyorsundur :) gecen gün bolu usulü gözleme yapmıstın :) yine yemek yapıyorsunn :) cok hamaratsınn maşAllahh :)
Gözlemeyi severim benım annemle teyzmde yazın cok yapar terasta :) biz genelde soganlı ve yumurtalı yeriz :) gözlemeyi severim o yüzden aklımda kalmış :)Ayy kuzum aklında kalmış
Ordan cevap yazamadım ohh maşallah sen halletmişsin yemek işini bizim daha erken ama hazır olsun şimdiden :)Aaa en genç senmissin canim
Bigün de birlikte yapar yeriz inşallah canımGözlemeyi severim benım annemle teyzmde yazın cok yapar terasta :) biz genelde soganlı ve yumurtalı yeriz :) gözlemeyi severim o yüzden aklımda kalmış :)
Benim gec bile kaldi eşim erken geliyorda bugün gelemediOrdan cevap yazamadım ohh maşallah sen halletmişsin yemek işini bizim daha erken ama hazır olsun şimdiden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?