İnşAllahh cnmBigün de birlikte yapar yeriz inşallah canım
İnşAllahh cnm
Ben üşüttüğümü sanmıyorum canım ya çok nadir oluyor zatenKizlar hepimizde sari akinti var acaba usutmektende olabilir mj
Yine ayni zamandayiz canim benimde belimde cok agri var kag kasigim agriyo biraz daBnımde belimdw cok agrı var kızlar arada kasıklarım batıyor
Hersryimiz cok benzıyor cnm :)Yine ayni zamandayiz canim benimde belimde cok agri var kag kasigim agriyo biraz da
Insallah hepimiz hamileyizdir canim aminHayır olsun kızlar inşallah hamileliktendir
İnşAllahhh yaaa AminnnInsallah hepimiz hamileyizdir canim amin
Ins canim ya hamilelikten oluyodurBen üşüttüğümü sanmıyorum canım ya çok nadir oluyor zaten
İnşallah canımm bir ümit bekliyoruzIns canim ya hamilelikten oluyodur
Kuzum peki sen denedin mi bu yöntemiKızlar birde gebeliği kpntrol etmek için bi yontem varmış.uzanıcakmışsın bacaklarınızıda uzatıcakmıssınız ama sert bi zemin olucakmıs yattıgınız yer. Elinizle kasıklarınıza dokunucakmışsınız sert olursa gebelik varmiş yumusaksa gebelik yokmuş :)
Denedim bende tutuyor hep yumasaktı ve hep adet oldum. Ama hamileyken gercekten sertleşiyormu ondan tam emin degilim :)Kuzum peki sen denedin mi bu yöntemi
Haaahhh iyice ümitlendirBende de sarı akıntı, idrarda tortu var, hepimiz hamileyiz:)))))) geçen gebeliğimde de olmuştu, direnin kızlar az kaldı zafere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?