Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Hic bu kadar kendimde belirti aramamistim illa bisey bulacam görünüşe bakılırsa belirtilerimde en belirgin olani 1.idrarda tortu 2.günde 1 en fazla 2 sarı akıntı 3.tek taraf kasik ağrısı ((sagg)) 4.ayaklarimin hic isinmamasi 5.Günde 10 11 kere wc ye cikmam.

Sizlere soralım peki sizde durumlar ne ben büyük ten küçüğe doğru siraladim sizleri alalimbirde gun gectikce biraz biraz belirti buluyoruz

Allahim tabiki önce hakkimizda hayırlısını nasip et ama eğer alnimiza yazdiysanda hayırlı gebelikler hayirli sağlıklı doğumlar nasip et tum bebis isteyenlerin yaninda ol aminnn

O dediğinizde dikkat ettim tortu vardı kaç gündür renkte koyu öncesen açık olurdu hep.. 1 2 gün kadar belimin sağ tarafında hafiften bi ağrı oldu .. Çok azda olsa göğüslerde hassasiyet var..
Zorla buluyoruz

Yaa delo olcam yarin is var yine acep sabahtan bir denesemmi pazartesi yapmıştık biliyorsunuz 2 gun gecmis olacak yapsammiki ya
Kuzum daha erken deil mi benim de icim icimi yiyo yapsam mi diye ama kendimi tutmaya calisiyorum testi yapinca icini bile acip bakiyorum bisey var mi acep diye

Kizlar kadinlar kulubunde bi konu var hic okudunuz mu kanla idrari karistirip gebelik testi ne damlatiyolarmis daha erken sonuc veriyomus

Kizlar bende simdi test yaptim negatif çıktı demekki adetmis benim lekeler olsun en azindan öğrendim

Kuzum daha erken deil mi benim de icim icimi yiyo yapsam mi diye ama kendimi tutmaya calisiyorum testi yapinca icini bile acip bakiyorum bisey var mi acep diye
Aslinda erken ama nedense kesin çıkacakmış gibi bir tarafim gayet net bir tarafim da senn hayal kur anca diyor

Kizlar bende simdi test yaptim negatif çıktı demekki adetmis benim lekeler olsun en azindan öğrendim
Canim insallah en kisa surede hamis haberini verirsin ama yinede bir tarafim bekle diyor gec dollenme olmasin sakın adet olcak gibisindir belki bebis yerleşiyordur idrardada tok yaptin gun boyu su veya sivi seyler tukettin olanaz mi?varsa gebelik testi yarin sabah tekrar yap derim

Benimde öyle 6 tane gebelik testi var 1 tanesini yaptim 5 kaldi icim icimi yiyor gunluk 1 tane yapayim diyorum pazar gununden itibaren yapsam neyse ayin persembe günü ne kadar ohh miss ama nerdeee hemen sabah yapayim diyorumyeterrr artik beynim surekli oyun oynuyor bi tarafim yap diger tarafım bekle diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…