Sarı akıntı sümüksümü yoksa normal su gibi olan akıntıdn mı?Bende de sarı akıntı, idrarda tortu var, hepimiz hamileyiz:)))))) geçen gebeliğimde de olmuştu, direnin kızlar az kaldı zafere
Kız bi dur bekleeeYaa delo olcam yarin is var yine acep sabahtan bir denesemmi pazartesi yapmıştık biliyorsunuz 2 gun gecmis olacak yapsammiki ya
Amiiiiiiiiiiiiiiin canımAllahim tabiki önce hakkimizda hayırlısını nasip et ama eğer alnimiza yazdiysanda hayırlı gebelikler hayirli sağlıklı doğumlar nasip et tum bebis isteyenlerin yaninda ol aminnn
Kuzum daha erken deil mi benim de icim icimi yiyo yapsam mi diye ama kendimi tutmaya calisiyorum testi yapinca icini bile acip bakiyorum bisey var mi acep diyeYaa delo olcam yarin is var yine acep sabahtan bir denesemmi pazartesi yapmıştık biliyorsunuz 2 gun gecmis olacak yapsammiki ya
Kac gun kaldi canim bata senin duramiyorsan yap ama negatif cikarsa moralin bozulurYaa delo olcam yarin is var yine acep sabahtan bir denesemmi pazartesi yapmıştık biliyorsunuz 2 gun gecmis olacak yapsammiki ya
Canım inşallah en kısa sürede hamiş haberini verirsinKizlar bende simdi test yaptim negatif çıktı demekki adetmis benim lekeler olsun en azindan öğrendim
3 mayis daha cok var kizlarla 1 mayista yapacagiz ama onceden yine yapsammikiKac gun kaldi canim bata senin duramiyorsan yap ama negatif cikarsa moralin bozulur
Aslinda erken ama nedense kesin çıkacakmış gibi bir tarafim gayet net bir tarafim da senn hayal kur anca diyorKuzum daha erken deil mi benim de icim icimi yiyo yapsam mi diye ama kendimi tutmaya calisiyorum testi yapinca icini bile acip bakiyorum bisey var mi acep diye
Hic okumadim ve yeni senden duydumKizlar kadinlar kulubunde bi konu var hic okudunuz mu kanla idrari karistirip gebelik testi ne damlatiyolarmis daha erken sonuc veriyomus
Canim insallah en kisa surede hamis haberini verirsin ama yinede bir tarafim bekle diyor gec dollenme olmasin sakın adet olcak gibisindir belki bebis yerleşiyordur idrardada tok yaptin gun boyu su veya sivi seyler tukettin olanaz mi?varsa gebelik testi yarin sabah tekrar yap derimKizlar bende simdi test yaptim negatif çıktı demekki adetmis benim lekeler olsun en azindan öğrendim
Oyle yapinca daha erken cikiyo diyolar canim ama ben hic denemedimHic okumadim ve yeni senden duydum
Canim yarin ilk idrarinla yap bide bence cok farkediyomusKizlar bende simdi test yaptim negatif çıktı demekki adetmis benim lekeler olsun en azindan öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?