Kizlarrrr birsey daha okudum simdi ama cok ayip[/QUO..
Yap artık hadi napalım seni 4 gün daha durduramıycaz3 mayis daha cok var kizlarla 1 mayista yapacagiz ama onceden yine yapsammikine cikarsa bahtima
Erken gebelik belirtilerinde Cinsel isteksizlik olduğunu okudum bu da bir belirti
Hayır geçen çarşamba yaptırdım. Bugün itibariyle 5 gün geçti.5 gün geçiktiğinde mi yaptırdın canım kan testini
Sümüğümsü değil benim normal açık sarı kremsiSarı akıntı sümüksümü yoksa normal su gibi olan akıntıdn mı?
Insallah canim yaa sağolCanım inşallah en kısa sürede hamiş haberini verirsin
Sende benim gibi sabredemiyorsun canim nolcak bizim bu halimiz3 mayis daha cok var kizlarla 1 mayista yapacagiz ama onceden yine yapsammikine cikarsa bahtima
Canim gebelik testim yok ama dedigin dogru olabilir birde adetim hala cok cok az geliyor aksama kadar 2 3 damla falan geliyor en iyisi beklemekte bu sabirsizlikla nasil beklicem bilmemCanim insallah en kisa surede hamis haberini verirsin ama yinede bir tarafim bekle diyor gec dollenme olmasin sakın adet olcak gibisindir belki bebis yerleşiyordur idrardada tok yaptin gun boyu su veya sivi seyler tukettin olanaz mi?varsa gebelik testi yarin sabah tekrar yap derim
Bu ay bu 4. Testim canim cok sabirsizim beklicem bu süre inat ettimCanim yarin ilk idrarinla yap bide bence cok farkediyomus
Bata 3 gun var benim bel agrisi basladi az once bu defa afedersiniz sumuk gibi sari akintim oldu ve ara ara sag kasigima agri giriyor canimSizlere soralım peki sizde durumlar ne ben büyük ten küçüğe doğru siraladim sizleri alalimbirde gun gectikce biraz biraz belirti buluyoruz
Canimm yaptin mi peki hic test?Bata 3 gun var benim bel agrisi basladi az once bu defa afedersiniz sumuk gibi sari akintim oldu ve ara ara sag kasigima agri giriyor canim
Benimde ayni sari sivi sumugumsu degilSümüğümsü değil benim normal açık sarı kremsi
Oooo 1 gunde bile neler değişir 5 gun diyorsun bence kesin yaptir hattta direk kan testi yaptir sonucu degerlendir bizide haberdar etmeyi unutmaHayır geçen çarşamba yaptırdım. Bugün itibariyle 5 gün geçti.
O bendede oluyor iç çamasırımda goruyorumSümüğümsü değil benim normal açık sarı kremsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?