Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Selam kizlar bnimde bat 2 gun sonra insallah olmam.Belirtilerim ise agzimin sulanmasi , kasik agrisi bel agrisi goguslerde belirtm yok yani agri falan azcik bi dolgunluk var.Ben 9 aydir evliyim Ama goguslerimde iki adet oncesinden mavi damarlanma olmustu o hala var neden oldu anlamadm zatn Boyle olupta hamile kalan var mi aranizda

Kizlar ya beni ateş basıyor bu aralar başım ve boynum özellikle, avuç içlerim ateş gibi, bir süre sonra geçiyor

Bende bir aydır korunmuyorum. Adetim 5 gün geçti. Gecen hafta kan ve idrar testim negatif çıktı. Kasıklarım adet olacakmış gibi ağrıyor. Göğüslerimin hić bu kadar ağırdığını hatırlamıuorum bile. Ama kafamı asıl karıştıran gecen hafta yaptığım kan testim. 1 haftada birşeyler degişmiş olabilir mi gerçektende.

kızlar bekleyin acele etmeyin. kendinize uğraşlar bulun. surekli hamileligi düsünmeyin.

Canım inşallah en kısa sürede hamiş haberini verirsin
Insallah canim yaa sağol
3 mayis daha cok var kizlarla 1 mayista yapacagiz ama onceden yine yapsammiki ne cikarsa bahtima
Sende benim gibi sabredemiyorsun canim nolcak bizim bu halimiz
Canim gebelik testim yok ama dedigin dogru olabilir birde adetim hala cok cok az geliyor aksama kadar 2 3 damla falan geliyor en iyisi beklemekte bu sabirsizlikla nasil beklicem bilmem
Canim yarin ilk idrarinla yap bide bence cok farkediyomus
Bu ay bu 4. Testim canim cok sabirsizim beklicem bu süre inat ettim

Sizlere soralım peki sizde durumlar ne ben büyük ten küçüğe doğru siraladim sizleri alalimbirde gun gectikce biraz biraz belirti buluyoruz
Bata 3 gun var benim bel agrisi basladi az once bu defa afedersiniz sumuk gibi sari akintim oldu ve ara ara sag kasigima agri giriyor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…