Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

yap meleğim yapta kurtulalım sabah uyandığımda güzel haberini alayım inşallahh
Burda test yapıyorlar bende gaza gelip özenip bende yapıyorum. Bende cok sabırsızım aslında ama bu ay nedense saldım kendimi :) gecen yaptıgım negatif cıktı ağlamadım bile :) normalde gözlerim şişerdi aglamktan

yap meleğim yapta kurtulalım sabah uyandığımda güzel haberini alayım inşallahh
Burda test yapıyorlar bende gaza gelip özenip bende yapıyorum. Bende cok sabırsızım aslında ama bu ay nedense saldım kendimi :) gecen yaptıgım negatif cıktı ağlamadım bile :) normalde gözlerim şişerdi aglamktan

Aglama kuzum uzulme daha cok var gunumuze de iste ben dayanamiyorum

Kızlar ben bu ay kimyasal gebelik yaşadım ara vermek lazım mı yoksa çalışmalara devam mı ediyim?

Aglama kuzum uzulme daha cok var gunumuze de iste ben dayanamiyorum
İşte cnm ben cok duygusalım. Haberleri izliyorum ama boyle şehit haberi oldumu benım gozlerden süzülüyor yaşlar

Oooo 1 gunde bile neler değişir 5 gun diyorsun bence kesin yaptir hattta direk kan testi yaptir sonucu degerlendir bizide haberdar etmeyi unutma
Adet belirtisiyle hamilelik belirtisi karıştırılıyormuş ya hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Cumaya kadar bekleyip yaptırcam. İnşallah hayırlı haberler alırım. Çok teşeķkürler.

Kızlar ben bu ay kimyasal gebelik yaşadım ara vermek lazım mı yoksa çalışmalara devam mı ediyim?

Merhaba, ben de bu martayinda kimyasal gecirdim. 1nisanda kanamam basladi. Doktorum korunmaya herekolmadigini soyledi. Sizin doktorunuz her hangi bir sey soylemedi mi? Bu arada ben de ciddikasik agrisi , gaz sancisi ve goguslerde ara ara ince bir sizlama var. 3 mayisi bekliyorum sabirsizlikla. Allah tez zamanda herkesin kucagini doldursun insallah.

İnş canım tez zamanda allahım bize de versin 8 aydır deniyoruz bu ay oldu derken bu oldu belirtilerin de var ne güzel inş gebesindir haberlerini bekliyorum

Kızlar ya reglime 8 gün var ama ben dayanamayip test yaptim tek cizgiyi gördüm, hamile olmayabilir miyim? Yoksa gunlerimin gecmesini mi beklemeliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…