- 13 Ocak 2017
- 401
- 300
- 53
- 33
Ilk çocuk daha 1 yıllık evliyim cnmIlk çocuk mu olcak canim 2.mi olcak?
Adetine 2 gün kala falan tekrarla tekrar cnm :)Sabırsızlanıyorum, ilk denememiz :)
İnş canım tez zamanda allahım bize de versin 8 aydır deniyoruz bu ay oldu derken bu oldu belirtilerin de var ne güzel inş gebesindir haberlerini bekliyorum
Hayırlısıyla güzel haber alıcaz canım az kaldıBurda test yapıyorlar bende gaza gelip özenip bende yapıyorum. Bende cok sabırsızım aslında ama bu ay nedense saldım kendimi :) gecen yaptıgım negatif cıktı ağlamadım bile :) normalde gözlerim şişerdi aglamktan
İnşAllahh cnmm :)Hayırlısıyla güzel haber alıcaz canım az kaldı
Günlerinin geçmesini bekle cnm adet gunlerin 1 hafta fln geçsin öyle yap testiniKızlar ya reglime 8 gün var ama ben dayanamayip test yaptim tek cizgiyi gördüm, hamile olmayabilir miyim? Yoksa gunlerimin gecmesini mi beklemeliyim?
Çok erken yapmışsın canim bebis varsada çıkmaz suan adetine 2gün kala yap sende benim gibi sabirsizsinKızlar ya reglime 8 gün var ama ben dayanamayip test yaptim tek cizgiyi gördüm, hamile olmayabilir miyim? Yoksa gunlerimin gecmesini mi beklemeliyim?
Sen test yapmadı mı hiç cnmKızlar benim adetim yine kesildi kahverenkli akintim yani. Bu işin sonu nereye varacak çok merak ediyorum
Bir tane bendenn daha bekle canim benimde bata 10 gun vardi yaptim tek cizgi çıktı bende batı bekliyorumKızlar ya reglime 8 gün var ama ben dayanamayip test yaptim tek cizgiyi gördüm, hamile olmayabilir miyim? Yoksa gunlerimin gecmesini mi beklemeliyim?
Cok güzel canim Allah tez zamanda gobusunu doldursun insallahIlk çocuk daha 1 yıllık evliyim cnm
Ben miratechle ogrendım gebeliğimiKızlar ya kk da bi arkadaş yazmış "miratech marka teste su bile damlatsan pozitif çıkar" diyor.. Bende 2 testte miratech
Canim ayni şey laboquik tede yazıyor birileri bu marka içinde yazmis sen takilna bence onaKızlar ya kk da bi arkadaş yazmış "miratech marka teste su bile damlatsan pozitif çıkar" diyor.. Bende 2 testte miratech
Ben miratechle ogrendım gebeliğimiKızlar ya kk da bi arkadaş yazmış "miratech marka teste su bile damlatsan pozitif çıkar" diyor.. Bende 2 testte miratech
İşte pozitif çıkarsada nasıl güvencem ki şimdiBen miratechle ogrendım gebeliğimi
Ayy yokk kız kim bilir kaçıncı senenin konusudr o konu. Eski konuysa eger herşryi geliştirdiler gebelik testleri dahilNe biliyim öyle okuyunca şimdi dedim yaparım pozitif çıkar ama içime kuşku düştü işte bi kere
İşte pozitif çıkarsada nasıl güvencem ki şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?