Canim ben yaptim negatif ciktiKızlar ya kk da bi arkadaş yazmış "miratech marka teste su bile damlatsan pozitif çıkar" diyor.. Bende 2 testte miratech
Tok karnina yapıyorsun iste sabah kalkar kalkmaz ilk idrarunla yapsan???Canim ben yaptim negatif cikti
Orasi hic belli olmaz canim ya tuttuysa...Ya saçma olan şey şu ki 2 gün geç yumurtladım. O yumurtlamadan 1.5 gün sonra ilişki oldu. Saat farkıyla kaçırdım sanırım
Ne zormuş be ümit etmek. Ya tutarsa? Yok yok tutmadı bence saat farkıyla kaçırdım.
Inan burda hepimiz ayni seyleri yaşıyoruz bende pko var biraz daha problemliyim yani Allahim tez zamanda hepimizin gobuslerini doldursunSize de gunaydin ben uyuyamadim stresten
İnşallah tutmuştur. Yumurta en fazla 42 saat yaşıyor. Bilemiyorum ya artık bakalim belki tutmuştur. Umarim hepimiz icin şu bekleyiş güzel sonuca bağlanır.Orasi hic belli olmaz canim ya tuttuysa...
Amiinnn. İnsan ümitsizliğe kapılıyor olmayacak diye. Cok geçmiş olsun bu arada.Inan burda hepimiz ayni seyleri yaşıyoruz bende pko var biraz daha problemliyim yani Allahim tez zamanda hepimizin gobuslerini doldursun
GünayydnnKizlarrrr gunaydinnnnn
GunaydinnGünayydnn
Hoşgeldin tabiki gelebilirsin Allah emek lerinin karşılığını versinGelebilir miyim bat 9 mayis. Bu ay cok disiplinli bir calisma oldu unarim tutunur minigim.
Gunaydin tatlimGünayydnn
Günaydın tatlımGunaydinnn
Günaydın tatlımGunaydinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?