Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Kızlar benim yumurtaların hiç sıkıntım yok ama rahim filmi çektirmem lazım mı onunla alakalı mi peki
bende de yumurtlamada yumurtalarda sıkıntı yoktu dr ilk basta rahim film isteyebilirim dedi. ama benim iki tane anne karninda sonlanan gebeligim oldu. onun icin istemiştir diye düşündüm. sonra prolaktin yüksek çıktı. onu halledelim gerekirse filmi cekeriz dedi.

Teşekkür ederim canım bnde hormonları hiç baktirmadim bu ay olmazsa gidicem doktora

Teşekkür ederim canım bnde hormonları hiç baktirmadim bu ay olmazsa gidicem doktora
baktir hormonlara. bende de hic sıkıntı cikmazdi birden prolaktin geldi aklima. istedim dedi dr.ye sorunca . sonuc prolaktin 28 cikti. ilaca basladik bu ay. carsamba kontrolum var insallah düşmüştür.

Kızlar benim yumurtaların hiç sıkıntım yok ama rahim filmi çektirmem lazım mı onunla alakalı mi peki
Canim once hormonlarina baktir eger bi sorun yoksa doktor gerekli gorurse rahim filmi cektirirsin benim daha once gecirdigim bir hastaliktan dolayi doktorum rahim filmi cektirmemi istedi

Yumurtlamayla hsg nin bağlantısı yok canım ikisi farkli şeylerdir mesela yumurtlaman gerçekleşir ama tüpün tikali olursa spermin geçişi olmaz yani hsg de tuplere bakiliyir

Canim bir sorun cikmadi cok sukur tuplerimde tikaniklik yokmus
Ohh cok şükür canim benim soruyu sormamdaki asıl amac Aralik 2016 sa çektirdim hsg yi ondan sonra her yumurtlama oldugunda ve adete kadar(( sol tupum kapali )) sadece sol kasigim ağrıyor halen yazarken bile ağrıyor cekileli 4 ay olmus ama bu agri nedir ya

Canim tikanikliktan oturu oldugunu dusunmuyorum doktorum kadinlarin yuzde 80 i sebepsiz sol kasik agrisi ceker dedi bende de var ara ara sol kasigim agriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…