Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Gercekten kadin olmak cok zor canim...ama eger doktorun isterse de rahil filmi cekilmekten korkma nerde oturuyorsun bilmiyorum ama benim cektirdigim yer anestezi olmadan agrisiz cekiyor
ben cektirmeyecegim simdilik canim. bakalım belli olmaz benim tupler icin degilde anne karninda bebek neden ölüyor onu arastirmak icin cekecem demisti.

o agri bende de var ki ozellikle yumurtlayacagim hafta bazen aglama noktasina geliyorum.

Sen test yapmadı mı hiç cnm
Dün yaptim canim ama negatif cikti
Insallah tutmuştur canim çok takılma bence buna

Canim tikanikliktan oturu oldugunu dusunmuyorum doktorum kadinlarin yuzde 80 i sebepsiz sol kasik agrisi ceker dedi bende de var ara ara sol kasigim agriyor
Bilmiyorum canim inan sadece korkum var sol dan dis gebelik gecirmistim tekrarlarsa diye korkuyorum sag kasigimda ağrıyor arada seviniyorum belki bebistir diye ama sol kasigimin agrimasi cok canımı sıkıyor

Bilmiyorum canim inan sadece korkum var sol dan dis gebelik gecirmistim tekrarlarsa diye korkuyorum sag kasigimda ağrıyor arada seviniyorum belki bebistir diye ama sol kasigimin agrimasi cok canımı sıkıyor
Ara ara sag kasigim benimde agriyo canim ama bugun ayaklarim cok usumeye basladi galiba adet olcam;(

Canim korkma o normal agri aklina kotu seyler getirme duani eksik etme
Sag kasik agridiginda sacma gelebilir belki sana ama biraz seviniyorum bebisi düşünüyorum belki vardır diye ama sol taraf daha baskin sabah ise girerken de hissettim sol ben burdayim diyor resmenve birden aglayasim geliyor gebelik olustu da tupte duruyir o da bana sanci veriyor gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…