Gercekten kadin olmak cok zor canim...ama eger doktorun isterse de rahil filmi cekilmekten korkma nerde oturuyorsun bilmiyorum ama benim cektirdigim yer anestezi olmadan agrisiz cekiyorkadin olmak ne zormuş
ben cektirmeyecegim simdilik canim. bakalım belli olmaz benim tupler icin degilde anne karninda bebek neden ölüyor onu arastirmak icin cekecem demisti.Gercekten kadin olmak cok zor canim...ama eger doktorun isterse de rahil filmi cekilmekten korkma nerde oturuyorsun bilmiyorum ama benim cektirdigim yer anestezi olmadan agrisiz cekiyor
onu da kucukken yaptirdim ben oglusa onun acisini da bilmeyecek simdiAynen öyle hersey biz kadinlara uyarlanmis erkekler hicc valla ohh ne guzel bi sunnet baska bisey yok
o agri bende de var ki ozellikle yumurtlayacagim hafta bazen aglama noktasina geliyorum.Ohh cok şükür canim benim soruyu sormamdaki asıl amac Aralik 2016 sa çektirdim hsg yi ondan sonra her yumurtlama oldugunda ve adete kadar(( sol tupum kapali )) sadece sol kasigim ağrıyor halen yazarken bile ağrıyor cekileli 4 ay olmus ama bu agri nedir ya
Yok canım yeni daha 2 gün önce yazmışlarAyy yokk kız kim bilir kaçıncı senenin konusudr o konu. Eski konuysa eger herşryi geliştirdiler gebelik testleri dahil
1 gün daha allah sabır versin bizlereeeBen vazgectim 1 gunn daha disimi sıkayım yarin yapayim dedim Allah nasip ederse en azindan bata 5 gunn kala yapmis olurum
Amann takılma ona cnmm yaa.Yok canım yeni daha 2 gün önce yazmışlar
Ne çıkarsa bahtımıza artık o zamanAmann takılma ona cnmm yaa.
Dün yaptim canim ama negatif ciktiSen test yapmadı mı hiç cnm
Insallah tutmuştur canim çok takılma bence bunaYa saçma olan şey şu ki 2 gün geç yumurtladım. O yumurtlamadan 1.5 gün sonra ilişki oldu. Saat farkıyla kaçırdım sanırım
Ne zormuş be ümit etmek. Ya tutarsa? Yok yok tutmadı bence saat farkıyla kaçırdım.
Bilmiyorum canim inan sadece korkum var sol dan dis gebelik gecirmistim tekrarlarsa diye korkuyorum sag kasigimda ağrıyor arada seviniyorum belki bebistir diye ama sol kasigimin agrimasi cok canımı sıkıyorCanim tikanikliktan oturu oldugunu dusunmuyorum doktorum kadinlarin yuzde 80 i sebepsiz sol kasik agrisi ceker dedi bende de var ara ara sol kasigim agriyor
Ewt onu diyecektim onuda bebekken çocukken yaptirdigimizda hic bilmeyecekler bile acisinionu da kucukken yaptirdim ben oglusa onun acisini da bilmeyecek simdi
Ara ara sag kasigim benimde agriyo canim ama bugun ayaklarim cok usumeye basladi galiba adet olcam;(Bilmiyorum canim inan sadece korkum var sol dan dis gebelik gecirmistim tekrarlarsa diye korkuyorum sag kasigimda ağrıyor arada seviniyorum belki bebistir diye ama sol kasigimin agrimasi cok canımı sıkıyor
Canim korkma o normal agri aklina kotu seyler getirme duani eksik etmeBilmiyorum canim inan sadece korkum var sol dan dis gebelik gecirmistim tekrarlarsa diye korkuyorum sag kasigimda ağrıyor arada seviniyorum belki bebistir diye ama sol kasigimin agrimasi cok canımı sıkıyor
Ayak usumesi adet belirtisi miAra ara sag kasigim benimde agriyo canim ama bugun ayaklarim cok usumeye basladi galiba adet olcam;(
Evet canim bir onceki ayda boyle olmustum biraz zugurt tesellisi olcak ama bugun babet giydim ondan usuyorum galiba:))Ayak usumesi adet belirtisi mi
Anladmm cnmm hayırlısı olsunnDün yaptim canim ama negatif cikti
Insallah tutmuştur canim çok takılma bence buna
Sag kasik agridiginda sacma gelebilir belki sana ama biraz seviniyorum bebisi düşünüyorum belki vardır diye ama sol taraf daha baskin sabah ise girerken de hissettim sol ben burdayim diyor resmenCanim korkma o normal agri aklina kotu seyler getirme duani eksik etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?