Hayırlısı olsun Allah gonlune gore versın. İdrar testındebpozitifi goruptemi kan verdin cnmkızlar ben kan verdim az önce öğleden sonra çıkacak sonuçlar hayırlısı olsun inşallah dualarınızı bekliyorum
İnşallah güzel haberini alırız canım sonucu alır almaz yaz. İnşallah hamilesindir ve herşey güzel olurrrkızlar ben kan verdim az önce öğleden sonra çıkacak sonuçlar hayırlısı olsun inşallah dualarınızı bekliyorum
yok cnm idrar testi yapıp onu ışığa tutup gözlerim şaşı oluncaya kadar bakmak istemedim en temizinden kan verdim varsa kesin çıkar en azından :)Hayırlısı olsun Allah gonlune gore versın. İdrar testındebpozitifi goruptemi kan verdin cnm
Teşekkür ediyorum hayırlısıyla inşallah. hepimiz için güzel olur sonuçlar umarimmmm:)İnşallah güzel haberini alırız canım sonucu alır almaz yaz. İnşallah hamilesindir ve herşey güzel olurrr
İyi yapmışsın cnm :) adetine var mıydı daha??yok cnm idrar testi yapıp onu ışığa tutup gözlerim şaşı oluncaya kadar bakmak istemedim en temizinden kan verdim varsa kesin çıkar en azından :)
Ayyy cok heyecanlandım simdi sanki kendim kan vermiş gibi Allahim yardimcin olsun Insallahkızlar ben kan verdim az önce öğleden sonra çıkacak sonuçlar hayırlısı olsun inşallah dualarınızı bekliyorum
30 nisan adet tarihim cnm 3 gün önce kanda çıkar sanıyorum varsa :)İyi yapmışsın cnm :) adetine var mıydı daha??
Hmm çok sağol kuzum bu ay da olmazsa hormonlara baktricamYumurtlamayla hsg nin bağlantısı yok canım ikisi farkli şeylerdir mesela yumurtlaman gerçekleşir ama tüpün tikali olursa spermin geçişi olmaz yani hsg de tuplere bakiliyir
Hayırlısı olsun arkadaşım dilerim sende en kısa sürede kucagina alirsin bebegini :)Ayyy cok heyecanlandım simdi sanki kendim kan vermiş gibi Allahim yardimcin olsun Insallah
Onu bilmiyodum canım hormonların bi sıkıntı olduğunda çekiliyor yani bu ay bende gideyim adetin 3 günümmu bakılıyor hormonlaraCanim once hormonlarina baktir eger bi sorun yoksa doktor gerekli gorurse rahim filmi cektirirsin benim daha once gecirdigim bir hastaliktan dolayi doktorum rahim filmi cektirmemi istedi
AmiiiiiiinnnnnnTeşekkür ediyorum hayırlısıyla inşallah. hepimiz için güzel olur sonuçlar umarimmmm:)
Cıkar inşAllah cnm :) öyle ümit ediyorum:)30 nisan adet tarihim cnm 3 gün önce kanda çıkar sanıyorum varsa :)
İnşallah ilk müjdeyi sen verirsin canım :)30 nisan adet tarihim cnm 3 gün önce kanda çıkar sanıyorum varsa :)
Evet cnmm adetin 3. Günü gidiliyor. Ama sen gidemiceksinOnu bilmiyodum canım hormonların bi sıkıntı olduğunda çekiliyor yani bu ay bende gideyim adetin 3 günümmu bakılıyor hormonlara
Tabi çıkar canım kandan çok erken bile öğrenebiliyorsunCıkar inşAllah cnm :) öyle ümit ediyorum:)
Evet cnmm adetin 3. Günü gidiliyor. Ama sen gidemiceksinçünkü hepimiz bu ay Allah'ın izniyle hamile kalıcazz
Cnm bazen geç döllenme okuyor ya bellide çıkmaz. Benım 1 hafta once yaptırdıgım kan tedtinden cıkmamıştı gebe oldugum meselaTabi çıkar canım kandan çok erken bile öğrenebiliyorsun
Inşallah cnm :)İnşallah ilk müjdeyi sen verirsin canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?