Teşekkür ederim heyecanımı içtenlikle benimle paylaştığınız için kızlarAyyyy herkesss burdaaaa ne guzel arkadasimiz ferayegul icin dua edelim hayırlı bebisli haberler versin bize
Daha neler duyucam bu ne zor işmiş yahuCnm bazen geç döllenme okuyor ya bellide çıkmaz. Benım 1 hafta once yaptırdıgım kan tedtinden cıkmamıştı gebe oldugum mesela
Haklısın meleğim hadin güzel güzel dualar okuyalım arkadaşımızaAyyyy herkesss burdaaaa ne guzel arkadasimiz ferayegul icin dua edelim hayırlı bebisli haberler versin bize
Evet yaa. Oyleymiş vAllah. Başına gelmeyen anlayamazDaha neler duyucam bu ne zor işmiş yahu
Amin canımmmmEvet yaa. Oyleymiş vAllah. Başına gelmeyen anlayamazRabb'im kolay sınavlardan geçirsin
Günaydınn canGunaydin kizlar
Üzüntünü anliyorum ve hissediyorum ancak bu ay olmaz diğer ay olur canım gönlünü ferah tut evlat bu hayırlısını versin Rabbim..Kizlar ben dayanamadim bi test daha yaptim bugun negatif ya kesin hamile deilim ben bu ay
Bat ne zamandı canım senin?Kizlar sizce kan testi mi yaptirim biraz daha bekleyeyim mi ne dersiniz
4 mayis canimBat ne zamandı canım senin?
Cnmm az sabır yaaa yine erken yapmışsın. Daha 6 gün var ya. Hem biz 13 de yumurtladıgımızı tahmini olarak bilşyoruz. Belki daha gec yumurtladık.Kizlar ben dayanamadim bi test daha yaptim bugun negatif ya kesin hamile deilim ben bu ay
Cnmm derin nefes al vee rahatla. Varsa zaten er ya da geç öğrenicez bu kadar telaşa ne gerek var??Kizlar sizce kan testi mi yaptirim biraz daha bekleyeyim mi ne dersiniz
Canım bekle biraz daha4 mayis canim
Tesekkur ederim canimCnmm derin nefes al vee rahatla. Varsa zaten er ya da geç öğrenicez bu kadar telaşa ne gerek var??
Nesene bende adet tarihin gecti sandim eger 4 mayissa mumkunati yok idrar testinde cikmasinin zaten daha 8 gün var bata (bugünü de sayarsak). 1-2 mayisi bekle bence cnm :)4 mayis canim
Ay insallah kuzum ya inşallahEvet cnmm adetin 3. Günü gidiliyor. Ama sen gidemiceksinçünkü hepimiz bu ay Allah'ın izniyle hamile kalıcazz
Insallah canim bakalim bekliyicem evde test olunca bana bisey oluyo ya testleri harcamak icin sureklk bi bahane buluyorum isteNesene bende adet tarihin gecti sandim eger 4 mayissa mumkunati yok idrar testinde cikmasinin zaten daha 8 gün var bata (bugünü de sayarsak). 1-2 mayisi bekle bence cnm :)
AminnnEvet yaa. Oyleymiş vAllah. Başına gelmeyen anlayamazRabb'im kolay sınavlardan geçirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?