Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Ya nolurr adet demeyin ya tamM hayırlısı neyse o olsun ama üzülüyorum birde kizlar siz adeti 7 8 gun onceden nasil hissediyorsunuz?
Benim adet belirtilerim de 7-8 gun onceden kasık agrisiyla basliyor. Yıllardir boyle. Genc kizligimdan beri. Hatta ovulasyon gunumu de hissediyorum agrisiyla. Bat a 1 hafta kaldi. Agrim sizim yok simdilik bakalim.

Benim adet belirtilerim de 7-8 gun onceden kasık agrisiyla basliyor. Yıllardir boyle. Genc kizligimdan beri. Hatta ovulasyon gunumu de hissediyorum agrisiyla. Bat a 1 hafta kaldi. Agrim sizim yok simdilik bakalim.
Bende göğüs ağrımdan anlıyorum regl olacagimi

Ben de hic bilmem canim adete 1 2 gunn kala hatta bazen adet gunu oluyor o da kasik ağrısı baska yok ama siz 1 hafta onceden deyince valla bende bir anormallik mi var ki diyorum

canim az sabredin nolur 4 mayismis bat tarihin. ayin 2 sinden once anca cikar testte. bunsekilde yaparak inanin kendinizi strese sokup hormonlarinizi alt ust ediyorsunuz.
Dogru diyosun canim da iste insan umut ediyo bide ben p.tesi gunu test yaptim onda cok silik bi hayali 2 cizgi vardi ondan aklima dustu

Dogru diyosun canim da iste insan umut ediyo bide ben p.tesi gunu test yaptim onda cok silik bi hayali 2 cizgi vardi ondan aklima dustu
benim basimdan 3 hamilelik gecti. inanin kafam ne zaman sakinse o zaman bebek geldi. dusundugum ay reglim bile geri atti duzensizlesti. dr.ye gittigimde sen ne zaman rahatlarsan bebek o zaman gelir çünkü hormonlar duzeliyo.

Kizlar benim de adet tarihim mayisin ikisi dun cok kotu kustum normalde hic olmazdi ama netten arastirdim kusma falan 5.haftadan sonra oluyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…