Gunaydinnnn kuzum sen bugun gec mi kalktın ne sankiGunaydin kizlar
Insallah canim bakalim bekliyicem evde test olunca bana bisey oluyo ya testleri harcamak icin sureklk bi bahane buluyorum iste
Amin cnm inşallah hepimizinCok güzel canim Allah tez zamanda gobusunu doldursun insallah
Evet canim gec kalktim biraz ise gec gidicem bugun ondanGunaydinnnn kuzum sen bugun gec mi kalktın ne sanki
Benim adet belirtilerim de 7-8 gun onceden kasık agrisiyla basliyor. Yıllardir boyle. Genc kizligimdan beri. Hatta ovulasyon gunumu de hissediyorum agrisiyla. Bat a 1 hafta kaldi. Agrim sizim yok simdilik bakalim.Ya nolurr adet demeyin ya tamM hayırlısı neyse o olsun ama üzülüyorum birde kizlar siz adeti 7 8 gun onceden nasil hissediyorsunuz?
Bende göğüs ağrımdan anlıyorum regl olacagimiBenim adet belirtilerim de 7-8 gun onceden kasık agrisiyla basliyor. Yıllardir boyle. Genc kizligimdan beri. Hatta ovulasyon gunumu de hissediyorum agrisiyla. Bat a 1 hafta kaldi. Agrim sizim yok simdilik bakalim.
Gunaydin canim biz iyiyiz teşekkürler sen nasilsinGünaydın kızlar nasılsınız
Ben de hic bilmem canim adete 1 2 gunn kala hatta bazen adet gunu oluyor o da kasik ağrısı baska yok ama siz 1 hafta onceden deyince valla bende bir anormallik mi var ki diyorumBenim adet belirtilerim de 7-8 gun onceden kasık agrisiyla basliyor. Yıllardir boyle. Genc kizligimdan beri. Hatta ovulasyon gunumu de hissediyorum agrisiyla. Bat a 1 hafta kaldi. Agrim sizim yok simdilik bakalim.
canim az sabredin nolur 4 mayismis bat tarihin. ayin 2 sinden once anca cikar testte. bunsekilde yaparak inanin kendinizi strese sokup hormonlarinizi alt ust ediyorsunuz.4 mayis canim
Dogru diyosun canim da iste insan umut ediyo bide ben p.tesi gunu test yaptim onda cok silik bi hayali 2 cizgi vardi ondan aklima dustucanim az sabredin nolur 4 mayismis bat tarihin. ayin 2 sinden once anca cikar testte. bunsekilde yaparak inanin kendinizi strese sokup hormonlarinizi alt ust ediyorsunuz.
Ayyy en güzel belirti mide bulantısıKizlar benim 2 3 gundur sabahlari miydem cok bulaniyo
Bu kadar erken baslar mi dersin ben bilemedim valla bugunku testi ona guvenerek yaptim ama olmadiAyyy en güzel belirti mide bulantısıvalla cok sanslisin
benim basimdan 3 hamilelik gecti. inanin kafam ne zaman sakinse o zaman bebek geldi. dusundugum ay reglim bile geri atti duzensizlesti. dr.ye gittigimde sen ne zaman rahatlarsan bebek o zaman gelir çünkü hormonlar duzeliyo.Dogru diyosun canim da iste insan umut ediyo bide ben p.tesi gunu test yaptim onda cok silik bi hayali 2 cizgi vardi ondan aklima dustu
Teşekkürler cnm bende iyiyim çalışıyorum işteyim aynı şeyler.Gunaydin canim biz iyiyiz teşekkürler sen nasilsin
Evet 3.gun bakiliyor canimOnu bilmiyodum canım hormonların bi sıkıntı olduğunda çekiliyor yani bu ay bende gideyim adetin 3 günümmu bakılıyor hormonlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?