Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Oh mide bulantısı başlamış hadi hayırlısı kızlar bnde hiç bir belirti yok 2 Mayıs bat yok heralde bi tane bile belirti yok malesef hepiniz hormonlara bıktırdınız mi canlar bi ben mi kaldım

Oh mide bulantısı başlamış hadi hayırlısı kızlar bnde hiç bir belirti yok 2 Mayıs bat yok heralde bi tane bile belirti yok malesef hepiniz hormonlara bıktırdınız mi canlar bi ben mi kaldım
benim her gittigimde dr istiyo ocaktam beri 3. gidişim 3 kere hormonlara bakıldı

Hadi ya benden niye hiç istemedi bu doktor anlamadım ya
benim 5 yillik evliligimde şunu anladim. gercekten güvenebileceğiniz bir doktor bulmak. kac dr degistirdim. biri itici geldi digerinin konusmalari hosuma gitmedi. biri paraci çıktı. paraci derken beni bosu bosuna kurtaj yapmak icin halen hamilesin diyen dr cikti. en sonunda buldum bi tane herseyi ben sormadan anlatan ben vakit kaybedemem diyen senin icin en dogrusu neyse onu yapariz diyen bir dr. insallah hamile kalır ve bu dr. de devam ederim.

Ewt bencede cok haklısın

Ewt bencede cok haklısın

kızlar günaydın ,
benimde bir kaç gündür sırt ağrım var
kendimi erkenden moda sokmak istemiyorum , ama aklıma gelmiyo değil .
acaba hamilelik belirtisimi diye
BAT 7 mayıs

Kızlar kanda gebeliğin görülmesi, beta hcg nin anne kanına karışması için embriyonun ana rahmiyle fiziki bir bağ kurması gerekiyor. Yumurtlama tarihi biliniyorsa yumurtlama gününü es geçerek ertesi günden itibaren 5-10 gün arası tutunmaya başlama olması lazım. Mesela ben bu ay tam 20 nisanda yumurtladım. Embriyonun tutunması ya şu zamanlarda olacak ya da önümüzdeki 2-3 gün içinde olabilir. hamile olmadığım zamanlar beta hcg benim hep 0,100 civarı çıkıyordu. Yerleşmenin şu an olduğunu var sayarsak, bu değer eğer her 48 saatte yaklaşık iki katına çıkacaksa kanda gebelik olarak görülebilmesi için (5+ erken gebelik şüphesi degeri için söylüyorum) daha 6-7 gün var. Benim hesabıma göre erken yumurtlayanların (20 sinden önceki hafta) şu ara kanda gözükme ihtimali yüksek.

Benim yumurtlama günü nisan 15 ti o zaman şu ara eğer tutunduysa kanda gorulebilirmi

Kizlar ben adet oldum bat 3 mayisti stresten erken geldi heralde cok canim sıkildi esimde yurtdiaina gidio 5 ay yok gelince tekrar deneriz artik ins sizin guzel haberlerinizi alirim

Çok haklısın canım güvenilir doktor bulmak lazım çok teşekkür ederim ilgin için Allah hepimize nasip eder inşallah emeklerimiz boşuna gtmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…