benim her gittigimde dr istiyo ocaktam beri 3. gidişim 3 kere hormonlara bakıldıOh mide bulantısı başlamış hadi hayırlısıkızlar bnde hiç bir belirti yok 2 Mayıs bat yok heralde bi tane bile belirti yok malesef hepiniz hormonlara bıktırdınız mi canlar bi ben mi kaldım
Amin cumlemizin canim insAllah.Hoşgeldin tabiki gelebilirsin Allah emek lerinin karşılığını versin
Belki o gun yediğin birsey dokunmustur bilemedim kiKizlar benim de adet tarihim mayisin ikisi dun cok kotu kustum normalde hic olmazdi ama netten arastirdim kusma falan 5.haftadan sonra oluyormus
Yok canim bende yaptırmadımOh mide bulantısı başlamış hadi hayırlısıkızlar bnde hiç bir belirti yok 2 Mayıs bat yok heralde bi tane bile belirti yok malesef hepiniz hormonlara bıktırdınız mi canlar bi ben mi kaldım
Hadi ya benden niye hiç istemedi bu doktor anlamadım yabenim her gittigimde dr istiyo ocaktam beri 3. gidişim 3 kere hormonlara bakıldı
Bu ay olmazsa yaptıricam canım bi bastırmak lazım bu kadar streste iyi bişey çıkmaz ya hayırlısıYok canim bende yaptırmadım
benim 5 yillik evliligimde şunu anladim. gercekten güvenebileceğiniz bir doktor bulmak. kac dr degistirdim. biri itici geldi digerinin konusmalari hosuma gitmedi. biri paraci çıktı. paraci derken beni bosu bosuna kurtaj yapmak icin halen hamilesin diyen dr cikti. en sonunda buldum bi tane herseyi ben sormadan anlatan ben vakit kaybedemem diyen senin icin en dogrusu neyse onu yapariz diyen bir dr. insallah hamile kalır ve bu dr. de devam ederim.Hadi ya benden niye hiç istemedi bu doktor anlamadım ya
Kiz sen beni de gectin bir ben sabırsızim sanıyordumKizlar sizce kan testi mi yaptirim biraz daha bekleyeyim mi ne dersiniz
Ewt bencede cok haklısınbenim 5 yillik evliligimde şunu anladim. gercekten güvenebileceğiniz bir doktor bulmak. kac dr degistirdim. biri itici geldi digerinin konusmalari hosuma gitmedi. biri paraci çıktı. paraci derken beni bosu bosuna kurtaj yapmak icin halen hamilesin diyen dr cikti. en sonunda buldum bi tane herseyi ben sormadan anlatan ben vakit kaybedemem diyen senin icin en dogrusu neyse onu yapariz diyen bir dr. insallah hamile kalır ve bu dr. de devam ederim.
Ewt bencede cok haklısınbenim 5 yillik evliligimde şunu anladim. gercekten güvenebileceğiniz bir doktor bulmak. kac dr degistirdim. biri itici geldi digerinin konusmalari hosuma gitmedi. biri paraci çıktı. paraci derken beni bosu bosuna kurtaj yapmak icin halen hamilesin diyen dr cikti. en sonunda buldum bi tane herseyi ben sormadan anlatan ben vakit kaybedemem diyen senin icin en dogrusu neyse onu yapariz diyen bir dr. insallah hamile kalır ve bu dr. de devam ederim.
Benim yumurtlama günü nisan 15 ti o zaman şu ara eğer tutunduysa kanda gorulebilirmiKızlar kanda gebeliğin görülmesi, beta hcg nin anne kanına karışması için embriyonun ana rahmiyle fiziki bir bağ kurması gerekiyor. Yumurtlama tarihi biliniyorsa yumurtlama gününü es geçerek ertesi günden itibaren 5-10 gün arası tutunmaya başlama olması lazım. Mesela ben bu ay tam 20 nisanda yumurtladım. Embriyonun tutunması ya şu zamanlarda olacak ya da önümüzdeki 2-3 gün içinde olabilir. hamile olmadığım zamanlar beta hcg benim hep 0,100 civarı çıkıyordu. Yerleşmenin şu an olduğunu var sayarsak, bu değer eğer her 48 saatte yaklaşık iki katına çıkacaksa kanda gebelik olarak görülebilmesi için (5+ erken gebelik şüphesi degeri için söylüyorum) daha 6-7 gün var. Benim hesabıma göre erken yumurtlayanların (20 sinden önceki hafta) şu ara kanda gözükme ihtimali yüksek.
Çok haklısın canım güvenilir doktor bulmak lazım çok teşekkür ederim ilgin için Allah hepimize nasip eder inşallah emeklerimiz boşuna gtmezbenim 5 yillik evliligimde şunu anladim. gercekten güvenebileceğiniz bir doktor bulmak. kac dr degistirdim. biri itici geldi digerinin konusmalari hosuma gitmedi. biri paraci çıktı. paraci derken beni bosu bosuna kurtaj yapmak icin halen hamilesin diyen dr cikti. en sonunda buldum bi tane herseyi ben sormadan anlatan ben vakit kaybedemem diyen senin icin en dogrusu neyse onu yapariz diyen bir dr. insallah hamile kalır ve bu dr. de devam ederim.
benim 5 yillik evliligimde şunu anladim. gercekten güvenebileceğiniz bir doktor bulmak. kac dr degistirdim. biri itici geldi digerinin konusmalari hosuma gitmedi. biri paraci çıktı. paraci derken beni bosu bosuna kurtaj yapmak icin halen hamilesin diyen dr cikti. en sonunda buldum bi tane herseyi ben sormadan anlatan ben vakit kaybedemem diyen senin icin en dogrusu neyse onu yapariz diyen bir dr. insallah hamile kalır ve bu dr. de devam ederim.
hadi bekliyoruzkızlar sonuçlarım çıkmış sisteme girelim birazdan ordan bakın dediler bakalım birazdan belli olucak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?