Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Kizlar bende saglik ocagina gittim kan vermeye sabah ama gec kalmisim kan vermek icin yarin sabah gel dediler birde hemsire büyük ihtimal hamile değilsin adet düzensizliği yaşıyorsun deyince iyice moralim bozuldu birdahaki aya insallah gelir bebisim

Mevsimsel olabilir cnm adet düzensizliği oluyor

Benim bat 28 29 nisan olması lazım. Bakalım ara ara kasık ağrılarım oluyor göğüs hassasiyetim var. Bunlarda adet belirtisi zaten. Bana yine hüsran :) 6.ayımızda da olmayacak.

Kizlarrrr toplasin hele belirti 2: idrarinizi kagit bardaga yapin ve üstünde ki tortuya bakın (onceden söylemiştim) sonrada içine beyaz beyaz biseyler düşüyor mu ona bskin
Kizlar ben adet oldum bat 3 mayisti stresten erken geldi heralde cok canim sıkildi esimde yurtdiaina gidio 5 ay yok gelince tekrar deneriz artik ins sizin guzel haberlerinizi alirim
Kesin adet degil mi canim yerlesme felan değildir yani

Hemsire nerden biliyormuş o kim oluşturmuşta sana böyle sey soyler yaa iki tane azına vuraydinAgzindan çıkanı kulağın duysun doğru konuş deseydin

Ne diyip baktırabiliyoruz canım ilk düşüğümde iyi bir doktorum vardı ama antalyadaydık o zaman şuan bi doktorum yok malesef
Cnm benım doktorum istedi . Ama adetinin 3. Gunu gidip adrtlerim düzensiz ve kanamam azaldı dersen bakarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…