- 7 Ocak 2017
- 2.345
- 2.737
- 53
- 41
neden erken oldun ki.bariz kanamamiKizlar ben adet oldum bat 3 mayisti stresten erken geldi heralde cok canim sıkildi esimde yurtdiaina gidio 5 ay yok gelince tekrar deneriz artik ins sizin guzel haberlerinizi alirim
amim canim insallah ilk once gobekler sonra kucaklar dolarÇok haklısın canım güvenilir doktor bulmak lazım çok teşekkür ederim ilgin için Allah hepimize nasip eder inşallah emeklerimiz boşuna gtmez
Heyecan tavankızlar sonuçlarım çıkmış sisteme girelim birazdan ordan bakın dediler bakalım birazdan belli olucak :)
kızlar dün geçe bende oldum.buayda hüsran.4 ay bitti.Kizlar ben adet oldum bat 3 mayisti stresten erken geldi heralde cok canim sıkildi esimde yurtdiaina gidio 5 ay yok gelince tekrar deneriz artik ins sizin guzel haberlerinizi alirim
Üzülme canim rabbim tez zamanda verir insallah hepimizekızlar dün geçe bende oldum.buayda hüsran.4 ay bitti.
Hadi hayırlısı cnmkızlar sonuçlarım çıkmış sisteme girelim birazdan ordan bakın dediler bakalım birazdan belli olucak :)
Mevsimsel olabilir cnm adet düzensizliği oluyorKizlar bende saglik ocagina gittim kan vermeye sabah ama gec kalmisim kan vermek icin yarin sabah gel dediler birde hemsire büyük ihtimal hamile değilsin adet düzensizliği yaşıyorsun deyince iyice moralim bozuldu birdahaki aya insallah gelir bebisim
Kızlar ne hormunu bunlarbenim her gittigimde dr istiyo ocaktam beri 3. gidişim 3 kere hormonlara bakıldı
Genel cnm fsh testesteron prolaktın vs .Kızlar ne hormunu bunlar
Ne diyip baktırabiliyoruz canım ilk düşüğümde iyi bir doktorum vardı ama antalyadaydık o zaman şuan bi doktorum yok malesefGenel cnm fsh testesteron prolaktın vs .
Sonuç ne oldu hadi ver güzel heber canım sabırsızlıkla bekliyoruzzzHadi hayırlısı cnm
Kesin adet degil mi canim yerlesme felan değildir yaniKizlar ben adet oldum bat 3 mayisti stresten erken geldi heralde cok canim sıkildi esimde yurtdiaina gidio 5 ay yok gelince tekrar deneriz artik ins sizin guzel haberlerinizi alirim
Hemsire nerden biliyormuş o kim oluşturmuşta sana böyle sey soyler yaa iki tane azına vuraydinKizlar bende saglik ocagina gittim kan vermeye sabah ama gec kalmisim kan vermek icin yarin sabah gel dediler birde hemsire büyük ihtimal hamile değilsin adet düzensizliği yaşıyorsun deyince iyice moralim bozuldu birdahaki aya insallah gelir bebisim
Benim bat 28 29 nisan olması lazım. Bakalım ara ara kasık ağrılarım oluyor göğüs hassasiyetim var. Bunlarda adet belirtisi zaten. Bana yine hüsran :) 6.ayımızda da olmayacak.
Cnm benım doktorum istedi . Ama adetinin 3. Gunu gidip adrtlerim düzensiz ve kanamam azaldı dersen bakarlarNe diyip baktırabiliyoruz canım ilk düşüğümde iyi bir doktorum vardı ama antalyadaydık o zaman şuan bi doktorum yok malesef
Hayırlısı canım aynen. Bu ay çok çalışma yapamadık o yüzden olmayacağını biliyorum ama yine de insan bi umut bekliyor.Hayırlısı kuzum belki vardir
Yalan da olsa söyleyim mi öyleCnm benım doktorum istedi . Ama adetinin 3. Gunu gidip adrtlerim düzensiz ve kanamam azaldı dersen bakarlar
Soyle kız. Bazı doktorlar azarlamaya bayılıyor. Direk hormon testi yaptırmaya geldim dersen tersleyebilir. Boyle birşey soylersen ilk hormonlardan suphelenir bakar o zamnYalan da olsa söyleyim mi öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?