Soyle kız. Bazı doktorlar azarlamaya bayılıyor. Direk hormon testi yaptırmaya geldim dersen tersleyebilir. Boyle birşey soylersen ilk hormonlardan suphelenir bakar o zamn
Ben kadın dogumda yaptırdım testi.Haklısın hamilelik olmazsa gideyim bakayım kadın doğumcu olması şart mı peki dahileyede olur mu?
Tamam canım bu ay olmazsa gideyimBen kadın dogumda yaptırdım testi.
Tmm cnmm :)Tamam canım bu ay olmazsa gideyim
Ya böyle birazdan sonucu yazıcam diyip yazmıyolarya arkadaşım merak ediyoruz yaz işte da. Eğer yapmayacaktın niye bize haber verdin. Diyesi geliyor dimi insanınkan veren arkadaşın sonucu ne olduu?
hamilesinkızlar sonucun çıktı beta hcg 15.64 hamile miyim sizce doktora gidiyorum simdi
Çok erken ama hamilesin canım bundan sonra 2 günde bir 2 kat artarak devam edecek inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin gözün aydınnnn olsunnnnkızlar sonucun çıktı beta hcg 15.64 hamile miyim sizce doktora gidiyorum simdi
Tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin belirtin varmiydi canımevet adetime 3 gün var
Ahhh ahhh diyemedim işteHemsire nerden biliyormuş o kim oluşturmuşta sana böyle sey soyler yaa iki tane azına vuraydinAgzindan çıkanı kulağın duysun doğru konuş deseydin
Canim ben bilemedim ama insallah hamissindirkızlar sonucun çıktı beta hcg 15.64 hamile miyim sizce doktora gidiyorum simdi
Hamilesin saglıcakla al kucagına bebeginikızlar sonucun çıktı beta hcg 15.64 hamile miyim sizce doktora gidiyorum simdi
Büyükler ne demiş nasıl başlarsanız öyle devam edermişsinizhadi darısı bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?