Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

çok sağolun kızlar yanımda destekle yer aldığınız için. Değeri görür görmez ağlamaya başladım Allah biliyor ya hic ama hic ümitli değildim. Inşallah sağlıklı bir gebelik olur da değerim katlanarak artar. Hepinizden Allah razı olsun. Allah dileyen herkese hayırlı evlat versin

İnşallah canım inşallah..
sende inşallah sağlıklı güzel bir gebelik geçirip sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın

Ay çok sevindim canım ya insallah sağlıklı bir hamilelik gecirirsin darisi başımıza insallaaaaah

Canım çok sevindim inşaallah hamilesindir pek anlamam ama sağlıcakla kucağına al bebeğini. Gozun aydın.

Cokkkkk sewindimmm yazamıyorum isteyim cok sevindim inan kendim hAmileymiş gibi sewindimAllahim insallah duzenli artışın olur da hayirlisiyla kucagina alırsın

Merhaba kızlar benimde bat3 ama ben 10 gün önceden anladım hamileliği çok enteresan ama ishal oldum ve deli gibi midem bulandı son 3 gündür çubuk krakerden başka bişey yiyemiyordum test yaptım çok silik çiZgi cıktı . Kan testi için gittiğimde hemşireler yumurtlamadan dolayı çıkmıştır olsa bile hamilelik görülmez dediler ama sonuç 17 çıktı. Folic Acid beni kötü etkiliyo içtiğim an böğürcek gibi oluyorum . İnşallah herşey sağlıkla devam eder İsteyen herkesin olsun inşallah (Bu arada kist için şubat ayında soğan kürü yapmıştım belki etkisi olmuştur bilginiz olsun)

Teşekkürler cnm bende inc
Teşekkürler cnm bende incir kuru içiyorum 21 gün içtim şimdi ara verdim salı günü başlıcam tekrar

Gözün aydın canimm allah bebeğini sağlıklı sekilde kucağına almayi nasip etsin insallah bizlerede dua et soğan kürü adetten sonrami yapiliyor acaba

Merhaba arkadaşlar buraya daha yeni üye oldum umarım yardımcı olabilirsiniz bana çok sevinirim 7 gün önce eşimle ilişkiye girdim ve şuan aşırı bel ağrısı regl olucakmış gibi ağrım var geç uyanıyorum başım ağırıyor ve reglimin gelmesine daha 11 gün var sizce neden böyle oldum kendimi tuhaf hissediyorum

Gözün aydın canimm allah bebeğini sağlıklı sekilde kucağına almayi nasip etsin insallah bizlerede dua et soğan kürü adetten sonrami yapiliyor acaba
Çok teşekkür ederim canım Soğan kürüne adet bitiminden 7 gün sonra başlayıp 15 gün boyunca sabah akşam içmiştim hatta 2. Ayda yapmak gerekiyormuş ama ben yapamamıştım. İnşallah tez vakitte hepimiz bebeklerimizi alırız kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…