İnşallah canım inşallah..çok sağolun kızlar yanımda destekle yer aldığınız için. Değeri görür görmez ağlamaya başladım Allah biliyor ya hic ama hic ümitli değildim. Inşallah sağlıklı bir gebelik olur da değerim katlanarak artar. Hepinizden Allah razı olsun. Allah dileyen herkese hayırlı evlat versin
Ay çok sevindim canım ya insallah sağlıklı bir hamilelik gecirirsin darisi başımıza insallaaaaahçok sağolun kızlar yanımda destekle yer aldığınız için. Değeri görür görmez ağlamaya başladım Allah biliyor ya hic ama hic ümitli değildim. Inşallah sağlıklı bir gebelik olur da değerim katlanarak artar. Hepinizden Allah razı olsun. Allah dileyen herkese hayırlı evlat versin
Canım çok sevindim inşaallah hamilesindir pek anlamam ama sağlıcakla kucağına al bebeğini. Gozun aydın.çok sağolun kızlar yanımda destekle yer aldığınız için. Değeri görür görmez ağlamaya başladım Allah biliyor ya hic ama hic ümitli değildim. Inşallah sağlıklı bir gebelik olur da değerim katlanarak artar. Hepinizden Allah razı olsun. Allah dileyen herkese hayırlı evlat versin
Cokkkkk sewindimmm yazamıyorum isteyim cok sevindim inan kendim hAmileymiş gibi sewindimçok sağolun kızlar yanımda destekle yer aldığınız için. Değeri görür görmez ağlamaya başladım Allah biliyor ya hic ama hic ümitli değildim. Inşallah sağlıklı bir gebelik olur da değerim katlanarak artar. Hepinizden Allah razı olsun. Allah dileyen herkese hayırlı evlat versin
Canim cok sevindim darisi basimiza ins :) ne gibi belirtilerin oldu bizi aydinlatir misinGüzel temennilerde bulunan tüm arkadaşlarıma tek tek teşekkür ediyorum
Canim ayni gun galiba bat benimdr 2 gun var
Yanı hamilelik belirtin nasildiCanim ayni gun galiba bat benimdr 2 gun var
Canim hamile olan ben deilim feraye hamile:)Yanı hamilelik belirtin nasildi
Kız Allah söyletti herhalde hemen test yaptır.Canim hamile olan ben deilim feraye hamile:)
Teşekkürler cnm bende incir kuru içiyorum 21 gün içtim şimdi ara verdim salı günü başlıcam tekrarMerhaba kızlar benimde bat3 ama ben 10 gün önceden anladım hamileliği çok enteresan ama ishal oldum ve deli gibi midem bulandı son 3 gündür çubuk krakerden başka bişey yiyemiyordum test yaptım çok silik çiZgi cıktı . Kan testi için gittiğimde hemşireler yumurtlamadan dolayı çıkmıştır olsa bile hamilelik görülmez dediler ama sonuç 17 çıktı. Folic Acid beni kötü etkiliyo içtiğim an böğürcek gibi oluyorum . İnşallah herşey sağlıkla devam eder İsteyen herkesin olsun inşallah (Bu arada kist için şubat ayında soğan kürü yapmıştım belki etkisi olmuştur bilginiz olsun)
Gözün aydın canimm allah bebeğini sağlıklı sekilde kucağına almayi nasip etsin insallah bizlerede dua et soğan kürü adetten sonrami yapiliyor acabaMerhaba kızlar benimde bat3 ama ben 10 gün önceden anladım hamileliği çok enteresan ama ishal oldum ve deli gibi midem bulandı son 3 gündür çubuk krakerden başka bişey yiyemiyordum test yaptım çok silik çiZgi cıktı . Kan testi için gittiğimde hemşireler yumurtlamadan dolayı çıkmıştır olsa bile hamilelik görülmez dediler ama sonuç 17 çıktı. Folic Acid beni kötü etkiliyo içtiğim an böğürcek gibi oluyorum . İnşallah herşey sağlıkla devam eder İsteyen herkesin olsun inşallah (Bu arada kist için şubat ayında soğan kürü yapmıştım belki etkisi olmuştur bilginiz olsun)
Canim benim ins oyledir bakalim bekliyorum 2 gun varKız Allah söyletti herhalde hemen test yaptır.
Oda çok etkiliymiş. İnşallah hemencecik etki yapar Bide adetim biter bitmez folic acid e başlamıştım bu ay belkide etkilemiştirTeşekkürler cnm bende inc
Teşekkürler cnm bende incir kuru içiyorum 21 gün içtim şimdi ara verdim salı günü başlıcam tekrar
Çok teşekkür ederim canım Soğan kürüne adet bitiminden 7 gün sonra başlayıp 15 gün boyunca sabah akşam içmiştim hatta 2. Ayda yapmak gerekiyormuş ama ben yapamamıştım. İnşallah tez vakitte hepimiz bebeklerimizi alırız kucağımızaGözün aydın canimm allah bebeğini sağlıklı sekilde kucağına almayi nasip etsin insallah bizlerede dua et soğan kürü adetten sonrami yapiliyor acaba
Benimde 2 gün var ama test mest yapmayı düşünmüyorum akışına bırakıyorumCanim benim ins oyledir bakalim bekliyorum 2 gun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?