- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- 133
Psikolojik olabilir canim benimde öyleydi ama bu ay birşey çıkmadı senin çıkar insallah ama suan bu belirtiler için çok erken kafana takma düşünmeden bekleMerhaba arkadaşlar buraya daha yeni üye oldum umarım yardımcı olabilirsiniz bana çok sevinirim 7 gün önce eşimle ilişkiye girdim ve şuan aşırı bel ağrısı regl olucakmış gibi ağrım var geç uyanıyorum başım ağırıyor ve reglimin gelmesine daha 11 gün var sizce neden böyle oldum kendimi tuhaf hissediyorum
Amin insallah canim çok teşekkür ederim bu ay bende deniyimÇok teşekkür ederim canım Soğan kürüne adet bitiminden 7 gün sonra başlayıp 15 gün boyunca sabah akşam içmiştim hatta 2. Ayda yapmak gerekiyormuş ama ben yapamamıştım. İnşallah tez vakitte hepimiz bebeklerimizi alırız kucağımıza
Aynen canim bendr hic test yapmayi dusunmuyorum akisina biraktimBenimde 2 gün var ama test mest yapmayı düşünmüyorum akışına bırakıyorum
Folic acid bende şişkinlik yaptı bıraktım 2. Kutuyu içmedim ben.Oda çok etkiliymiş. İnşallah hemencecik etki yapar Bide adetim biter bitmez folic acid e başlamıştım bu ay belkide etkilemiştir
Psikolojik olabilir canim benimde öyleydi ama bu ay birşey çıkmadı senin çıkar insallah ama suan bu belirtiler için çok erken kafana takma düşünmeden bekle
Walla bende nasıl devam edicem diye düşünüyorum ilaca karşı zaten hassasım ama doktor devam et diyoFolic acid bende şişkinlik yaptı bıraktım 2. Kutuyu içmedim ben.
Bende folic-1 var . Hiç bulantı yapmıyor. Ben her zaman yutmuyorum aklıma gelince yutuyorumKızlar bu folic asitin böyle etkileri oluyor mu?? Bana şimdi sakın marka hakkında yorum yapmayın lütfen ama ben amway in folic asitini aldım kullanıyorum bitmek üzere ama hiç bir yan etkisini görmedim tadı felan bişey gelmiyor zaten.. Pahalı diye bitince eczaneden alayım diyordum ama çok yerde okudum mide bulantısı felan yapıyor diye yazan arkadaşlar olmuş
Benımde oyle ya hiç heves yokBuarada benim test için sabırsız bekleyişim nedense içimde sona ermiş gibibugün günlerden ne pazartesine kaç gün var hiiiiiiiiiç umrumda değil gibi bi anlamsız bir havaya girmiş bulunmaktayım niye böyle saçma bir haldeyim acaba?
Ben geceleri yatarken yutuyorum canım yanlış mı yapıyorum bilmiyorum amaBende folic-1 var . Hiç bulantı yapmıyor. Ben her zaman yutmuyorum aklıma gelince yutuyorum
Kız noldu bize test yapmayıp doğal süreci bile bekleyebilirimBenımde oyle ya hiç heves yok
Bende genelde oyle yutuyorum. Ama ben dediğim gibi düzenli kullanmıyorumBen geceleri yatarken yutuyorum canım yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama
VAllah bende anlamadım tükenmişlik sendromunamı girdik naptıkKız noldu bize test yapmayıp doğal süreci bile bekleyebilirim
Hepimizde bi hevessizlik var bende bastan beri boyleyim bu ayBenımde oyle ya hiç heves yok
Fazla heyecandan hararet mi yaptık acaba çok garip ..VAllah bende anlamadım tükenmişlik sendromunamı girdik naptık
Kız yok 1 hafta önce nasıl heyecanlıydık günler geçmiyor felan derken 2 gündür garipleştimHepimizde bi hevessizlik var bende bastan beri boyleyim bu ay
Hevesmi kaldıı beeBişey de olmadı ne yaşantımda ne hayatımda ama nedense gazı kaçmış kola gibi hevesim kaçtı
Hic gulcegim yoktu canim ya:)) galiba aylarin birikimiiFazla heyecandan hararet mi yaptık acaba çok garip ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?