Fazla heyecandanhararet mi yaptık acaba çok garip ..
Ayy evet yaa 1 hafta once nasıldık sımdı nasılızKız yok 1 hafta önce nasıl heyecanlıydık günler geçmiyor felan derken 2 gündür garipleştimacaba buda bi belirti mi
Bugünden itibaren düzenli kullan lütfen arkadaşım özel eğitimci olarak otizm i engelleyen en önemli önlemlerden biri folik asit kullanımı.. Kullan düzenli emi canımBende genelde oyle yutuyorum. Ama ben dediğim gibi düzenli kullanmıyorum
Bende folik asit kullanmiyorum canim kullandigim zaman iyice hamile kalcam kesin moduna girdim adetim gecikti ama gelen giden yoktu simdi kullanmiyorum psikolojimide bozmuyorum:)Bugünden itibaren düzenli kullan lütfen arkadaşım özel eğitimci olarak otizm i engelleyen en önemli önlemlerden biri folik asit kullanımı.. Kullan düzenli emi canım
Sanki testlede emin olamıycam kese göreyim kese görüncede emin olamıycam sonra kesede bebek görünsün sonra kalbi atsın ama bunlarda yetmeyecek sağlıkla kucağıma almam lazım diye düşününce testin önemi kalmadı sankiHevesmi kaldıı bee
Evet yaa ben de belirtilerini merak ediyorumYa feraye yazsaydi keske belirtilerini hamile kalan forumdan hizla uzaklasiyor:)
Hayırlı uğurlu olsun canım analı babalı... belirtiler ne zaman başladı ne gibi belirtiler oldu bizimle paylaşır mısın?Güzel temennilerde bulunan tüm arkadaşlarıma tek tek teşekkür ediyorum
ya canım benim hic bir belirtim olmadi sadece göğüslerim büyüdü ve aciyor birde şuan adet olacakmışım gibi ufak ufak sancı var ama az.. bende idrarda tortu var mı yok mu diye çok baktim hic birseyde yoktu belirti fln sıfırdı yani.. sadece biraz yorgunluğum var o da iş yerinde yorulduğuma bagliyordum:)
Hic gulcegim yoktu canim ya:)) galiba aylarin birikimii
Canim gogus ucunda bi degisiklik oldu mu ? Bende de hic belirti yok sadece goguslerim de agri var birazya canım benim hic bir belirtim olmadi sadece göğüslerim büyüdü ve aciyor birde şuan adet olacakmışım gibi ufak ufak sancı var ama az.. bende idrarda tortu var mı yok mu diye çok baktim hic birseyde yoktu belirti fln sıfırdı yani.. sadece biraz yorgunluğum var o da iş yerinde yorulduğuma bagliyordum:)
yok tatlım burdayım da iş yerindeyim aynı zamanda yoğunluk var çok giremiyorum :)Ya feraye yazsaydi keske belirtilerini hamile kalan forumdan hizla uzaklasiyor:)
Kullan canım ihmal etme vitamin hapı gibi düşün içB
Bende folik asit kullanmiyorum canim kullandigim zaman iyice hamile kalcam kesin moduna girdim adetim gecikti ama gelen giden yoktu simdi kullanmiyorum psikolojimide bozmuyorum:)
bana bir değişiklik var gibi gelmedi yaCanim
Canim gogus ucunda bi degisiklik oldu mu ? Bende de hic belirti yok sadece goguslerim de agri var biraz
Bendede göğüs şişliği ve ağrı var ama o kadar çok ağrı yok normalde adet döneminde oluyor bana bunlar ben adet olucam ondan herhalde merak ettim simdiya canım benim hic bir belirtim olmadi sadece göğüslerim büyüdü ve aciyor birde şuan adet olacakmışım gibi ufak ufak sancı var ama az.. bende idrarda tortu var mı yok mu diye çok baktim hic birseyde yoktu belirti fln sıfırdı yani.. sadece biraz yorgunluğum var o da iş yerinde yorulduğuma bagliyordum:)
Saol cnm bilgilendirdigin için kullanırımBugünden itibaren düzenli kullan lütfen arkadaşım özel eğitimci olarak otizm i engelleyen en önemli önlemlerden biri folik asit kullanımı.. Kullan düzenli emi canım
Saol canim asagi yukari senin gibiyim ins hepimiz hamileyizdir :)bana bir değişiklik var gibi gelmedi ya
inşallah hayırlısıyla ondandir diyelim :)Bendede göğüs şişliği ve ağrı var ama o kadar çok ağrı yok normalde adet döneminde oluyor bana bunlar ben adet olucam ondan herhalde merak ettim simdi
Sibelcim en yakin bata ikimiziz galiba bende senin gibi dusunuyorum adet olcam galiba diye gogus sismesi ve agrisi disinda bise yok sadece arada acik sari akintim oluyo o kadarBendede göğüs şişliği ve ağrı var ama o kadar çok ağrı yok normalde adet döneminde oluyor bana bunlar ben adet olucam ondan herhalde merak ettim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?