Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

B
Bugünden itibaren düzenli kullan lütfen arkadaşım özel eğitimci olarak otizm i engelleyen en önemli önlemlerden biri folik asit kullanımı.. Kullan düzenli emi canım
Bende folik asit kullanmiyorum canim kullandigim zaman iyice hamile kalcam kesin moduna girdim adetim gecikti ama gelen giden yoktu simdi kullanmiyorum psikolojimide bozmuyorum:)

F ferayegul Canım nasıl belirtilerin oldu benimde 2 gün var Adetime biraz aydinlatabilirmisin
ya canım benim hic bir belirtim olmadi sadece göğüslerim büyüdü ve aciyor birde şuan adet olacakmışım gibi ufak ufak sancı var ama az.. bende idrarda tortu var mı yok mu diye çok baktim hic birseyde yoktu belirti fln sıfırdı yani.. sadece biraz yorgunluğum var o da iş yerinde yorulduğuma bagliyordum:)

Canim
Canim gogus ucunda bi degisiklik oldu mu ? Bende de hic belirti yok sadece goguslerim de agri var biraz

Bendede göğüs şişliği ve ağrı var ama o kadar çok ağrı yok normalde adet döneminde oluyor bana bunlar ben adet olucam ondan herhalde merak ettim simdi

Bugünden itibaren düzenli kullan lütfen arkadaşım özel eğitimci olarak otizm i engelleyen en önemli önlemlerden biri folik asit kullanımı.. Kullan düzenli emi canım
Saol cnm bilgilendirdigin için kullanırım

Bendede göğüs şişliği ve ağrı var ama o kadar çok ağrı yok normalde adet döneminde oluyor bana bunlar ben adet olucam ondan herhalde merak ettim simdi
Sibelcim en yakin bata ikimiziz galiba bende senin gibi dusunuyorum adet olcam galiba diye gogus sismesi ve agrisi disinda bise yok sadece arada acik sari akintim oluyo o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…