Kızlar benimde ya yarın ya ertesi gün adet tarihim. Göğüs hassasiyetim, kasık ağrım ve akıntım var baya. Ama bunlar adet belirtisi sanırım hamilelik beklemiyorum zaten 6. Ay oldu hala sonuç yokSibelcim en yakin bata ikimiziz galiba bende senin gibi dusunuyorum adet olcam galiba diye gogus sismesi ve agrisi disinda bise yok sadece arada acik sari akintim oluyo o kadar
Inşallah cnm darısı başımızainşallah hayırlısıyla ondandir diyelim :)
Benim geçen hafta 2 gün belim ve arada sol kasıkta ağrı oluyordu normalde olmuyor öyle hayirlisi cnm yaSibelcim en yakin bata ikimiziz galiba bende senin gibi dusunuyorum adet olcam galiba diye gogus sismesi ve agrisi disinda bise yok sadece arada acik sari akintim oluyo o kadar
Kiminde bunlar hamilelik belirtisi canım .. Senin her adet döneminde oluyorsa bişey diyemem ama ilkse neden olmasın yaniKızlar benimde ya yarın ya ertesi gün adet tarihim. Göğüs hassasiyetim, kasık ağrım ve akıntım var baya. Ama bunlar adet belirtisi sanırım hamilelik beklemiyorum zaten 6. Ay oldu hala sonuç yok
Canim hic belli olmuyo gordugun gibi kiminde hic belirti olmuyo kimisi ayni semin gibi belirtiler yasiyor Allahtan umit kesilmez bi iki gun daha sabret bakalim belki hamilesindir bende 1 yildan fazladir bekliyorumKızlar benimde ya yarın ya ertesi gün adet tarihim. Göğüs hassasiyetim, kasık ağrım ve akıntım var baya. Ama bunlar adet belirtisi sanırım hamilelik beklemiyorum zaten 6. Ay oldu hala sonuç yok
Canim kotu dusunme ayni seyleri yasicaksin diye birsey yok belki de meleginin habercisi bu lekeKizlar ya benim bat 3 mayis. Az once cok minik kahve rengi leke geldi. Bu arada kasik agsisi arada da ince ince batma oluyor karnimda da. Goguslerim normalde adet oncesi peksisme ya da agri yapmaz. Su anda da oyle bir sey yok. Arada ince ince sizi gelip gidiyorgoguslerime o kadar. Gecen ay kimyasal gebelik yasadigimda da boyle baslamisti dusuk sureci. Minik lekelenme artti ve dusuk oldu. Korktum acikcasi. Daha alti gun var o yuzden test falan da yapmadim hic.
Canim kotu dusunme ayni seyleri yasicaksin diye birsey yok belki de meleginin habercisi bu leke
5 defadır hüsran olunca 6da umutlar yavaş yavaş tükeniyor. Allah'ım İnşallah isteyen herkese nasip eder tez zamanda.Canim hic belli olmuyo gordugun gibi kiminde hic belirti olmuyo kimisi ayni semin gibi belirtiler yasiyor Allahtan umit kesilmez bi iki gun daha sabret bakalim belki hamilesindir bende 1 yildan fazladir bekliyorum
Daha çok var canım bekle benceÖyle mi diyorsun hayırlısı olsun ozaman regl bekliyim en iyisi dimi daha 11 gün var sonuçta
En iyi hal bu bence canım herşeyi oluruna bırakmak lazimBuarada benim test için sabırsız bekleyişim nedense içimde sona ermiş gibibugün günlerden ne pazartesine kaç gün var hiiiiiiiiiç umrumda değil gibi bi anlamsız bir havaya girmiş bulunmaktayım niye böyle saçma bir haldeyim acaba?
Sakinligin icin tebrik ederim. Bence bu sakinligini korursan gelecek ay hamile kalacaksın.Benim adet başladı kızlar bitince calismalara devam artık şimdilik sizi takipteyim insallah güzel haberler verirsiniz dua edelim birbirimiz için ve stresten uzak duralim Allahim bebis nasip etsin herkesee
Haklısın canım da neden bianda böyle olduk gün sayarkenDaha çok var canım bekle bence
En iyi hal bu bence canım herşeyi oluruna bırakmak lazim
Insallah canım yaa bu ay o kadar stres yaptimki devamli düşünüyordum birdahaki ay bunu yapmayacağımSakinligin icin tebrik ederim. Bence bu sakinligini korursan gelecek ay hamile kalacaksın.
güzel örnek, bende hep şey derim Ajda pekkan da dogurmak istiyormuş oda dogurur büyütür bende tvden izlerim :)Haklısın canım da neden bianda böyle olduk gün sayarkenbazen diyorum benim hamile kalmam tarkanla ajdarın aynı sahnede şarkı söylemesi kadar imkansız
Su kafaya takmamayi bir becerebilsek canim hemen hamile kalcazda yapamiyoruzInsallah canım yaa bu ay o kadar stres yaptimki devamli düşünüyordum birdahaki ay bunu yapmayacağım
Gerçekten güldürdün beniHaklısın canım da neden bianda böyle olduk gün sayarkenbazen diyorum benim hamile kalmam tarkanla ajdarın aynı sahnede şarkı söylemesi kadar imkansız
Evet ya olay burda bence de biz yapamiyoruz bende kendimi islere vermeyi düşünüyorum yeterki onu dusunmiyim yaniSu kafaya takmamayi bir becerebilsek canim hemen hamile kalcazda yapamiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?