Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Sibelcim en yakin bata ikimiziz galiba bende senin gibi dusunuyorum adet olcam galiba diye gogus sismesi ve agrisi disinda bise yok sadece arada acik sari akintim oluyo o kadar
Kızlar benimde ya yarın ya ertesi gün adet tarihim. Göğüs hassasiyetim, kasık ağrım ve akıntım var baya. Ama bunlar adet belirtisi sanırım hamilelik beklemiyorum zaten 6. Ay oldu hala sonuç yok

Kizlar ya benim bat 3 mayis. Az once cok minik kahve rengi leke geldi. Bu arada kasik agsisi arada da ince ince batma oluyor karnimda da. Goguslerim normalde adet oncesi peksisme ya da agri yapmaz. Su anda da oyle bir sey yok. Arada ince ince sizi gelip gidiyorgoguslerime o kadar. Gecen ay kimyasal gebelik yasadigimda da boyle baslamisti dusuk sureci. Minik lekelenme artti ve dusuk oldu. Korktum acikcasi. Daha alti gun var o yuzden test falan da yapmadim hic.

Sibelcim en yakin bata ikimiziz galiba bende senin gibi dusunuyorum adet olcam galiba diye gogus sismesi ve agrisi disinda bise yok sadece arada acik sari akintim oluyo o kadar
Benim geçen hafta 2 gün belim ve arada sol kasıkta ağrı oluyordu normalde olmuyor öyle hayirlisi cnm ya

Kızlar benimde ya yarın ya ertesi gün adet tarihim. Göğüs hassasiyetim, kasık ağrım ve akıntım var baya. Ama bunlar adet belirtisi sanırım hamilelik beklemiyorum zaten 6. Ay oldu hala sonuç yok
Kiminde bunlar hamilelik belirtisi canım .. Senin her adet döneminde oluyorsa bişey diyemem ama ilkse neden olmasın yani

Canim hic belli olmuyo gordugun gibi kiminde hic belirti olmuyo kimisi ayni semin gibi belirtiler yasiyor Allahtan umit kesilmez bi iki gun daha sabret bakalim belki hamilesindir bende 1 yildan fazladir bekliyorum

Canim kotu dusunme ayni seyleri yasicaksin diye birsey yok belki de meleginin habercisi bu leke

Canim hic belli olmuyo gordugun gibi kiminde hic belirti olmuyo kimisi ayni semin gibi belirtiler yasiyor Allahtan umit kesilmez bi iki gun daha sabret bakalim belki hamilesindir bende 1 yildan fazladir bekliyorum
5 defadır hüsran olunca 6da umutlar yavaş yavaş tükeniyor. Allah'ım İnşallah isteyen herkese nasip eder tez zamanda.

kizlar benim bat 16 mayıs daha yumurtlama zamanına bile girmedim :) ovu testiyle bu ay takip etmeyi düşünüyorum

Öyle mi diyorsun hayırlısı olsun ozaman regl bekliyim en iyisi dimi daha 11 gün var sonuçta
Daha çok var canım bekle bence
En iyi hal bu bence canım herşeyi oluruna bırakmak lazim

Benim hamilelik tuttuysa daha rahme tutunmadı bile. Kan testini 7. Gün yaptıracağım bende. Hamile kalan arkadaşa hayırlı olsun bu arada. İnsan heyecanlaniyor.

Benim adet başladı kızlar bitince calismalara devam artık şimdilik sizi takipteyim insallah güzel haberler verirsiniz dua edelim birbirimiz için ve stresten uzak duralim Allahim bebis nasip etsin herkesee

Benim adet başladı kızlar bitince calismalara devam artık şimdilik sizi takipteyim insallah güzel haberler verirsiniz dua edelim birbirimiz için ve stresten uzak duralim Allahim bebis nasip etsin herkesee
Sakinligin icin tebrik ederim. Bence bu sakinligini korursan gelecek ay hamile kalacaksın.

Haklısın canım da neden bianda böyle olduk gün sayarken bazen diyorum benim hamile kalmam tarkanla ajdarın aynı sahnede şarkı söylemesi kadar imkansız
güzel örnek, bende hep şey derim Ajda pekkan da dogurmak istiyormuş oda dogurur büyütür bende tvden izlerim :)

Haklısın canım da neden bianda böyle olduk gün sayarken bazen diyorum benim hamile kalmam tarkanla ajdarın aynı sahnede şarkı söylemesi kadar imkansız
Gerçekten güldürdün beni boyle düşünme insan bir süre sonra pes ediyor sanırım yada negatif çıkmasından korkuyor. Cok umutlaniyoruz insallah boşa çıkmaz umutlarimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…