güzel örnek, bende hep şey derim Ajda pekkan da dogurmak istiyormuş oda dogurur büyütür bende tvden izlerim :)
Kız cidden nötrm aslında hep böyle olsaydım ooooohhhoooo 2.yi bekliyordum şimdiGerçekten güldürdün beniboyle düşünme insan bir süre sonra pes ediyor sanırım yada negatif çıkmasından korkuyor. Cok umutlaniyoruz insallah boşa çıkmaz umutlarimiz
En güzeli bu ay yada önümüzdeki ay alırız haberiniKızlar farkındaysanız çocuk istemeyenler hemen hamile kalıyor demekki istememek lazım birde stres yapmamak lazım ilk başlarda bende yapıyordum stres artık beklemiyorum valla streste yapmıyorum hergun test yapıyordum düşünün yani.
Aynen canim Allahim nasip etsin hepimizeKız cidden nötrm aslında hep böyle olsaydım ooooohhhoooo 2.yi bekliyordum şimdişaka şaka önce allah nasip edecek ama buda bi gerçek ayy yanılgıya düştüm sanki biz tedbiri alalım takdir allahın haahh oldu şimdi
Ay burda kendimi gördüm bende ilk denememiz 4tane test yaptim deli gibiKızlar farkındaysanız çocuk istemeyenler hemen hamile kalıyor demekki istememek lazım birde stres yapmamak lazım ilk başlarda bende yapıyordum stres artık beklemiyorum valla streste yapmıyorum hergun test yapıyordum düşünün yani.
Inşallah cnm ya incir ve havuç kuru yapıp içiyordum 21 gün içtim şimdi 7 gün ara verdim bu ay çocuk olmazsa salı günü tekrar başlıcam incir ve havuç kürüneEn güzeli bu ay yada önümüzdeki ay alırız haberini
Kız sen bendende beter çıktın ben yine biraz beklemiştim ilk denemede yapmamıştım:))Aynen canim Allahim nasip etsin hepimize
Ay burda kendimi gördüm bende ilk denememiz 4tane test yaptim deli gibibirdahaki ay test falan yok düşünce de yok
Allahım ne uğraşlar veriyoruz çabalarımız boşuna gitmesin inşallahInşallah cnm ya incir ve havuç kuru yapıp içiyordum 21 gün içtim şimdi 7 gün ara verdim bu ay çocuk olmazsa salı günü tekrar başlıcam incir ve havuç kürüne
Sen gelince kaçtıkKizlarr sesiniz kesildi yaaa nerelerdesiniz????
Ahh meleğimm ahhh hep senin yüzünden bizim bu durumumuz bak bizim hevesimiz kaçtıValla bende hicc azalma yok saniyesi saniyesine dakikası dakikasina artıyor heyecanim bilmiyorum nereye kadar sürecek böyle ama bu sefer kesin karar verdim sag salim yarına çıkmayı allah nasip ederse yarin sabah yapacagim burdanda yazacagim paylasacagim tmm belki yarindan düşünürsek bata 5 gun var ama olecem meraktan ha negatif cikarsa üzülürüm simdi yalan söylemeyim ama pozitif cikarsadaoh oh yandan yandan ayyyy allahim keske ya
Ya kendimi durduramuyorumki isteyim birde çalışıyorum sag kasigima saniyelik bir agri giriyor kesin hAmileyim diyorum wc ye her gittigimde bakıyorum farkli bir belirti görebilir miyim diyeAhh meleğimm ahhh hep senin yüzünden bizim bu durumumuz bak bizim hevesimiz kaçtı
Bizde seni tatlımmmmDeli kızseviyorum sizi
Ya kendimi durduramuyorumki isteyim birde çalışıyorum sag kasigima saniyelik bir agri giriyor kesin hAmileyim diyorum wc ye her gittigimde bakıyorum farkli bir belirti görebilir miyim diyerezillik diz boyu
Vallahi ya bende hemfikirim isteki ark.hepsi erkek tek bayan benim ve ALLAH ASKINA BU NEDİR YA SABAHTAN KADINLAR KULUBU NU BIR ACIYIRSUN MESAI BITENE KADAR ELINDEN DÜŞMÜYOR SEN EWDEDE MI BOYLESIN NE ANLIYIRSUNUZ DİYORLAR 3 5 KİSİ bu arada ben demiyorum onlar goruyor tlf.Bizde seni tatlımmmmbu nasıl topik ayol kardeş gibi olduk walla
Bi güzel habereni alaydık inşallah hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?