Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Gerçekten güldürdün beni boyle düşünme insan bir süre sonra pes ediyor sanırım yada negatif çıkmasından korkuyor. Cok umutlaniyoruz insallah boşa çıkmaz umutlarimiz
Kız cidden nötrm aslında hep böyle olsaydım ooooohhhoooo 2.yi bekliyordum şimdi şaka şaka önce allah nasip edecek ama buda bi gerçek ayy yanılgıya düştüm sanki biz tedbiri alalım takdir allahın haahh oldu şimdi

Kızlar farkındaysanız çocuk istemeyenler hemen hamile kalıyor demekki istememek lazım birde stres yapmamak lazım ilk başlarda bende yapıyordum stres artık beklemiyorum valla streste yapmıyorum hergun test yapıyordum düşünün yani.

En güzeli bu ay yada önümüzdeki ay alırız haberini

Aynen canim Allahim nasip etsin hepimize
Ay burda kendimi gördüm bende ilk denememiz 4tane test yaptim deli gibi birdahaki ay test falan yok düşünce de yok

Valla bende hicc azalma yok saniyesi saniyesine dakikası dakikasina artıyor heyecanim bilmiyorum nereye kadar sürecek böyle ama bu sefer kesin karar verdim sag salim yarına çıkmayı allah nasip ederse yarin sabah yapacagim burdanda yazacagim paylasacagim tmm belki yarindan düşünürsek bata 5 gun var ama olecem meraktan ha negatif cikarsa üzülürüm simdi yalan söylemeyim ama pozitif cikarsada oh oh yandan yandan ayyyy allahim keske ya

Ben mutfagi temizlemeye verdim kendimi. En dip köşesine kadar pırıl pırıl yapcam. Yeter ki bebek fikri aklimdan ciksin ya

Aklımızı bozmadan hayırlısıyla sonuçları ogrenebilseydik 18.yumurtlama gunumdu yani ovulasyonun siliklestigi gün ondan sayarsak sayet yarin 11.gün oluyor

Ahh meleğimm ahhh hep senin yüzünden bizim bu durumumuz bak bizim hevesimiz kaçtı

Ahh meleğimm ahhh hep senin yüzünden bizim bu durumumuz bak bizim hevesimiz kaçtı
Ya kendimi durduramuyorumki isteyim birde çalışıyorum sag kasigima saniyelik bir agri giriyor kesin hAmileyim diyorum wc ye her gittigimde bakıyorum farkli bir belirti görebilir miyim diyerezillik diz boyu

Bizde seni tatlımmmm bu nasıl topik ayol kardeş gibi olduk walla
Vallahi ya bende hemfikirim isteki ark.hepsi erkek tek bayan benim ve ALLAH ASKINA BU NEDİR YA SABAHTAN KADINLAR KULUBU NU BIR ACIYIRSUN MESAI BITENE KADAR ELINDEN DÜŞMÜYOR SEN EWDEDE MI BOYLESIN NE ANLIYIRSUNUZ DİYORLAR 3 5 KİSİ bu arada ben demiyorum onlar goruyor tlf.yazilanlari degil ama kocaman sayfa dikkat
Bi güzel habereni alaydık inşallah hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…