21 yasındayım izmirdenim aslen lüleburgazlıyım :)Kimler kac yasinda burada ben 25 yaşındayım
Bilmeyen anlamaz anlayamazzVallahi ya bende hemfikirim isteki ark.hepsi erkek tek bayan benim ve ALLAH ASKINA BU NEDİR YA SABAHTAN KADINLAR KULUBU NU BIR ACIYIRSUN MESAI BITENE KADAR ELINDEN DÜŞMÜYOR SEN EWDEDE MI BOYLESIN NE ANLIYIRSUNUZ DİYORLAR 3 5 KİSİ bu arada ben demiyorum onlar goruyor tlf.yazilanlari degil ama kocaman sayfa dikkat
Bende aslen kastamonuluyum istanbulda doğdum izmire gelin olduuum21 yasındayım izmirdenim aslen lüleburgazlıyım :)
Kız olsada devam ederiz ne olacAk kiSanki biseyler kaçırıyor musum gibi açıyorum yarim saate birhepimiz ark.olduk keske surse belki bu ay gebelik olusmayacak belki gelecek aylarda olacak biz birbirimizi kaybetmeyelim bu topikte olmasa baska yerde
İzmirin neresinde oturuyorsun ben karabğlarda :)Bende aslen kastamonuluyum istanbulda doğdum izmire gelin olduuum
Yanii cok haklısınBilmeyen anlamaz anlayamazz
Henüz orada oturmuyorum ama yazlari bornovadayim kayınvalideme gidiyoruz. Cok guzel bir yer izmir. Cok şanslısınız. İstanbulda şişli de oturuyoruz biz.İzmirin neresinde oturuyorsun ben karabğlarda :)
Ne zamandir evlisin canım:)Ayy bana noldu yaşımıda unuttum wallahi bi tuhafım yaa yaşım 28
Güzzeldir :)Henüz orada oturmuyorum ama yazlari bornovadayim kayınvalideme gidiyoruz. Cok guzel bir yer izmir. Cok şanslısınız. İstanbulda şişli de oturuyoruz biz.
Bizim mhalle sivaslı kaynıyor :)27 yaşındayım aslen sivaslıyım sivasstayım
Ağustosta 2 yıl olacak inşallah canımNe zamandir evlisin canım:)
Haha çok komiksinAğustosta 2 yıl olacak inşallah canım
Şimdi duydum bi yakınım vefat etmiş malum mu oldu bugün zaten çok gariptim yaşımı bile yazamadımBizim mhalle sivaslı kaynıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?