- 19 Ağustos 2021
- 136
- 66
- 13
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
Canım bende de gelen giden yok cumartesi test yapmıştım böyle çıkmıştı sizce bi ümit vat mı kızlarSeninle aynıyız canim haber varmi bende gelen giden yok belirti de yok iki gün önce test yapmıştım negatif çıkmıştı bekliyorum öyle
Su pik olayını bir türlü çözemedim bilmediğim ne kadar çok şey varmış ovulasyon gebe kalmanın yüksek olduğu günler onda okeyim
Eki Görüntüle 2919193 Eki Görüntüle 2919194 Eki Görüntüle 2919191 Ya kızlar bat 22 ama ben ayın 9unda yumurtlama yaşadığım için batım sarkabilir şuan ağrım sızım yok göğüs dışında ara ara bel birde sadece. Sabah ilk idrarla gebelik yaptım ve şopladımsizce var mı gölge yoksa ben artık sıyırdım mı kafayı ha bir de ovu yaptım pik olmadı
Pozitif bı test canim hayırlı olsun ins hemen kan testi yaptırın gözünüz aydınCanım bende de gelen giden yok cumartesi test yapmıştım böyle çıkmıştı sizce bi ümit vat mı kızlar)
Fotoğraf renk tonlarıyla oynamak canım mezela siyah beyaz yapmak ya da parlaklığı arttırmak böylece gözle çok emin olunamayan alan varsa renklerle oynayınca gözükebiliyorŞoplamak ne demek ve nasıl yapılıyor acaba ?
Yeni bir şey daha öğrendim teşekkür ederim canımFotoğraf renk tonlarıyla oynamak canım mezela siyah beyaz yapmak ya da parlaklığı arttırmak böylece gözle çok emin olunamayan alan varsa renklerle oynayınca gözükebiliyor
Naptınn çıktı mı sonucunŞimdi kan verdim canım bakalım inşallah çıkar dua edin bana
Çıktı canım maalesef gebe değilmişimNaptınn çıktı mı sonucun
Anladım canım hayırlısı olsunÇıktı canım maalesef gebe değilmişim
Hayırlısı olsun canımŞimdi kan verdim canım bakalım inşallah çıkar dua edin bana
Slm canım bata kaç gün varken yaptınız hayırlı olsun bu arada masAllahCanım bende de gelen giden yok cumartesi test yapmıştım böyle çıkmıştı sizce bi ümit vat mı kızlar)
Olsun canım hayırlısı neyse o olsun hakkinda güzel olur her şey insAllahAnladım canım hayırlısı olsun
Ovülasyon testi var mı kuzum sen deYa kızlar benimde ya Çarşamba ya da Perşembe günü adetim gelcek ama sabırsızlanıyorum yarın sabah test yapsam acab cıkarmı ki bir belirti yok ama kendimi dinlersen çok belirtim var kasıklarda batma gosus ucuna dokununca hafif sızlama akıntım var ama bu zaten hep var kandırıyor beni napayım bana bı teselli
Pik buuu
Sanki banada pozitif bence canım ya pik dediğimiz böyle bayağı belirgin oluyor Mu ki
Kuzum bildiğimiz pik yani evet reglime 3 gün kaldı kaset teste çıkmaz diye düşünüyorum varsa bile ne diyorsunPik buuu
Valla oluyormuş kuzum gördükSanki banada pozitif bence canım ya pik dediğimiz böyle bayağı belirgin oluyor Mu ki
Hatta git gide koyulaşıyor sankiSanki banada pozitif bence canım ya pik dediğimiz böyle bayağı belirgin oluyor Mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?