- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
Inşallah benimde oyle olur yaa 2 sene denedik sonra gebelik ve düşük tekrar 1 sene dir her ay hüsran bu ay klomen ve çatlama iğnesi kullandim bu ayda olmasa artik birakacam çok yoruldumMerhaba geçtiğimiz ayda 6 gün kala yaptığım erken gebelik negatif çıkmıştı. 4 gün kala normal kaset test silik çıkmıştı. Tabi geç yerleşmiş olabiliyor en iyisi 2-3 gün kala hatta regl günü daha kesin sonuç verir
Bilmiyorum lh süresi 14 ise yarın ,16 ise çarşambaSelam tatlımsende ne var ne yok yarın bat dimi
Canım ben sizlerle konuştuktan sonra yatmadan test yaptım bir şey yoktu şimdi namaza kalkınca bakım dedim böle olmuş var mı şimdi acebaBenimde bat 22 eylül gösteriyor takvimde her Ay bi kaç gün oynar çatlamadan sonra 9. Gün bugün bende yaptım ovu sabah seninki kadar koyu çıkmadı hatta sonra ınnovita gebelik yaptım gün içindeki idrarla o da negatifti keşke seninki gibi pik olsa daha umut ederdim canım bence sende gebelik olabilir
Amin insallah yaa
Canım gece yatmadan yapmıştım şimdi namaza kalkınca bakım dedim böle çıkmış var mı sencede 23 bat benimdeAmin insallah yaa
Aynı test ise kuruma çizgisidir ve hep yanıltır. Suya tut falan diyorlar ama hepsi yanıltıyor.. Dikkate alma derim. Ama aklında kalacağına testte kalsın sıvı tüketmeden 10 gibi yap sonucun belli olur..Kizlar ben sizlerle konuştuktan sonra gece yatmadan test yapım dedim ,yaptım bir şey çıkmadı şimdi namaza kalktım bakım dedim böle olmuş sizce de var mı şimdi bilemedim ki ya
Canım ben sizlerle konuştuktan sonra yatmadan test yaptım bir şey yoktu şimdi namaza kalkınca bakım dedim böle olmuş var mı şimdi aceba
Eki Görüntüle 2919072
Aynı değil canim normal test diğeri erken gebelik testiAynı test ise kuruma çizgisidir ve hep yanıltır. Suya tut falan diyorlar ama hepsi yanıltıyor.. Dikkate alma derim. Ama aklında kalacağına testte kalsın sıvı tüketmeden 10 gibi yap sonucun belli olur..
O zmn fazla damlatmıldın siyah beyaz ya da negatif fotoğraf uygulama ile daha net görürsünAynı değil canim normal test diğeri erken gebelik testi
Yok canım 3 damla 1 de yaptım yattım zaten sabah kalkınca bakım dedim bu şekilde çıkmıştı ay test test düşün düşün kafa yicez sonundaO zmn fazla damlatmıldın siyah beyaz ya da negatif fotoğraf uygulama ile daha net görürsün
Neden olmasınİstanbul trafiğinden kasıklarım ağrıyor….debriyaj titrete titrete ağrıttu bunu da geneliğe yorayım mı
İğne etkisi bitmedi mi? Ayy yarın sabahta yap belki koyulaşma olur. Sip silik çıkması da bi işaret..Neden olmasınben de sabah kaset test yaptım ilk 5 dakikada gölge gibi bi çizgi gördüm ama çatlatma iğnesi olduğum için onun etkisi diye düşünüyorum. Zaten fotoda hiç belli olmuyor kızlar da göremedi. Yarın sabah tekrar yapçam
Biri orjinal biri şoplu halleri ınnovita gebelik testide ilk defa kullanıyorum açıkça süresinide tam hatırlamıyorum üzülüp bırakmıştım ama daha önce yaptığım da böyle bişey bile çıkmıyorduEki Görüntüle 2919193 Eki Görüntüle 2919194 Eki Görüntüle 2919191 Ya kızlar bat 22 ama ben ayın 9unda yumurtlama yaşadığım için batım sarkabilir şuan ağrım sızım yok göğüs dışında ara ara bel birde sadece. Sabah ilk idrarla gebelik yaptım ve şopladımsizce var mı gölge yoksa ben artık sıyırdım mı kafayı ha bir de ovu yaptım pik olmadı
Ben bi gölge gördüm canımmBiri orjinal biri şoplu halleri ınnovita gebelik testide ilk defa kullanıyorum açıkça süresinide tam hatırlamıyorum üzülüp bırakmıştım ama daha önce yaptığım da böyle bişey bile çıkmıyordu
Off ya gerçekten mi gözlerimde bozuk iyice bozuldular mı diye düşünüyordum kan vermeye de korkuyorum belirtim pek yok diyeBen bi gölge gördüm canımm
Patolon üstü olanda ben görüyorum ip gibi inceEki Görüntüle 2919193 Eki Görüntüle 2919194 Eki Görüntüle 2919191 Ya kızlar bat 22 ama ben ayın 9unda yumurtlama yaşadığım için batım sarkabilir şuan ağrım sızım yok göğüs dışında ara ara bel birde sadece. Sabah ilk idrarla gebelik yaptım ve şopladımsizce var mı gölge yoksa ben artık sıyırdım mı kafayı ha bir de ovu yaptım pik olmadı
Onu da öyle bir şoplamışım kiPatolon üstü olanda ben görüyorum ip gibi ince
Yarın sabah bi test daha yaprsınız bakarız koyulaşma var mı diye inşallah vardıııırOff ya gerçekten mi gözlerimde bozuk iyice bozuldular mı diye düşünüyordum kan vermeye de korkuyorum belirtim pek yok diye
Ayy çok heyecanlı hadi inşallaaahŞimdi kan verdim canım bakalım inşallah çıkar dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?