Gebeliğe Hazırlık Bat 20,21,22,23,24,25 Eylül olanlar haydi buraya ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah benimde oyle olur yaa 2 sene denedik sonra gebelik ve düşük tekrar 1 sene dir her ay hüsran bu ay klomen ve çatlama iğnesi kullandim bu ayda olmasa artik birakacam çok yoruldum

Kizlar ben sizlerle konuştuktan sonra gece yatmadan test yapım dedim ,yaptım bir şey çıkmadı şimdi namaza kalktım bakım dedim böle olmuş sizce de var mı şimdi bilemedim ki ya
Canım ben sizlerle konuştuktan sonra yatmadan test yaptım bir şey yoktu şimdi namaza kalkınca bakım dedim böle olmuş var mı şimdi aceba
Amin insallah yaa

Aynı test ise kuruma çizgisidir ve hep yanıltır. Suya tut falan diyorlar ama hepsi yanıltıyor.. Dikkate alma derim. Ama aklında kalacağına testte kalsın sıvı tüketmeden 10 gibi yap sonucun belli olur..

Aynı test ise kuruma çizgisidir ve hep yanıltır. Suya tut falan diyorlar ama hepsi yanıltıyor.. Dikkate alma derim. Ama aklında kalacağına testte kalsın sıvı tüketmeden 10 gibi yap sonucun belli olur..
Aynı değil canim normal test diğeri erken gebelik testi

O zmn fazla damlatmıldın siyah beyaz ya da negatif fotoğraf uygulama ile daha net görürsün
Yok canım 3 damla 1 de yaptım yattım zaten sabah kalkınca bakım dedim bu şekilde çıkmıştı ay test test düşün düşün kafa yicez sonunda

İstanbul trafiğinden kasıklarım ağrıyor….debriyaj titrete titrete ağrıttu bunu da geneliğe yorayım mı

İstanbul trafiğinden kasıklarım ağrıyor….debriyaj titrete titrete ağrıttu bunu da geneliğe yorayım mı
Neden olmasın ben de sabah kaset test yaptım ilk 5 dakikada gölge gibi bi çizgi gördüm ama çatlatma iğnesi olduğum için onun etkisi diye düşünüyorum. Zaten fotoda hiç belli olmuyor kızlar da göremedi. Yarın sabah tekrar yapçam

İğne etkisi bitmedi mi? Ayy yarın sabahta yap belki koyulaşma olur. Sip silik çıkması da bi işaret..

Ya kızlar bat 22 ama ben ayın 9unda yumurtlama yaşadığım için batım sarkabilir şuan ağrım sızım yok göğüs dışında ara ara bel birde sadece. Sabah ilk idrarla gebelik yaptım ve şopladım sizce var mı gölge yoksa ben artık sıyırdım mı kafayı ha bir de ovu yaptım pik olmadı

Biri orjinal biri şoplu halleri ınnovita gebelik testide ilk defa kullanıyorum açıkça süresinide tam hatırlamıyorum üzülüp bırakmıştım ama daha önce yaptığım da böyle bişey bile çıkmıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…