Gebeliğe Hazırlık Bat 20,21,22,23,24,25 Eylül olanlar haydi buraya ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum hamile değilim malesef adete 4 gün varsa yumurtluyor olabilirsin bende de böyleydi mutlaka değerlendir
Yaaa cok üzüldümmm mesaji görür görmez digerlerini okumadan atladim kusuruma bakma nolur degerlendirim ozaman benim son 1 haftadir adet sancilarim var ama iste kürtajdan dolayimi nedir bilemiyorum emin olamiyorum hem sancim var hem testler böyle olunca cok karmakarisik oldum kürtajdan sonraki ilk adetimdi cünkü suan düzenimi bile bilmiyorum ama ben yine degerlendirim madem

Kuzummm kan testi ver eğer bir problem varsa bile ona göre ilaç kullanırsın ama hamiş gibi duruyorsun çünkü baya baya koyu çünkü
Canimm burda hayatta yapmazlar o testi bana Almanyadayim haziran ayindaki hamileligimde bile hastaneye gittim kan testi vermeye hamileyim diyorum idrarda cikti diyorum asla yapmadilar kendi doktoruma yonlendirdiler mecburen beklicem son 3 ayda hic iyi seyler yasamadim cünkü

Kuzum bende yurtdışındayım ama çok şükür burda öyle bir sıkıntı yok özel kliğine gitsen olmaz mı

Ne kadar saçma prosedür ya o öyle şey mi olur belki kimyalsal yaşıyorsun nerden anlıcaksın zor kuzum inşallah hayırlı haberlerle gelirsin

Ne kadar saçma prosedür ya o öyle şey mi olur belki kimyalsal yaşıyorsun nerden anlıcaksın zor kuzum inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
Öyle sacmaki inanirmisin belki bu salak sacma prosedürleri olmasa bebegimi kybetmicektim bile 2 yil ugrastim bebegim olsun diye 8 haziranda ögrendim hamile oldugmu , 6 haftalikken cagirdilar beni sonraki muayenem 11. haftadaydi bebegim 10 haftalikken ölmüs Türkiyedeki gibi sik sik istedigin zaman almiyolar belki erken cagirsalardi erkenden randevumu verselerde sorunu görebilicektik ne bilim kafam hala karisik aptal saptal seyler yüzünden bizleride madur ediyolar

Başın sağolsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın umarım hamileliktir buda sağlıkla ilerler üzgünüm o zaman beklemekten başka yapacak bişi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…