- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
Yaaa benim ilk gebeliğim deki sonucum böyleydi gebesin kuzu hayirlisi olsun insallahCanım bende de gelen giden yok cumartesi test yapmıştım böyle çıkmıştı sizce bi ümit vat mı kızlar)
Ovülasyon testi var mı kuzum sendeSlm kizlar bat23 ama kokuya karsi hassasiyet ve gögüs agrim olunca bir kac gündür bugun saglik ocagina kan verdim. Kaset testlerden yapmak istemedim. Yarin sonuc cikacakmis. Bakalim hayirlisi
Yarın ilk idrarla yap bence çıkması lazım varsaKuzum bildiğimiz pik yani evet reglime 3 gün kaldı kaset teste çıkmaz diye düşünüyorum varsa bile ne diyorsun
Kız bu baya pik. Yapsana sen kaset test. Genelde Lh bu kadar yükseldiyse hcg de de çıkıyor
Kuzum çok tuvalete çıktım bugün yarin ilk idrarla yapmayı düşünüyorum açıkçası şimdi varsa da çıkma zKız bu baya pik. Yapsana sen kaset test. Genelde Lh bu kadar yükseldiyse hcg de de çıkıyor
Aslında 2 3 saat su içmeyince aynı etki oluyor diyorlar canım. Ama sen bilirsin ne zamam istetsenKuzum çok tuvalete çıktım bugün yarin ilk idrarla yapmayı düşünüyorum açıkçası şimdi varsa da çıkma z
Yok normal olursaOvülasyon testi var mı kuzum sende
İnşallah kuzum inşallahYarın ilk idrarla yap bence çıkması lazım varsaİnşallah vardırr
Anlamadım canımYok normal olursaben 3. Cocuk dusunuyorum
Mutlaka etiketleyeceğim canım yarın saba 8 deAslında 2 3 saat su içmeyince aynı etki oluyor diyorlar canım. Ama sen bilirsin ne zamam istetsenBizi etiketle ama
Maalesef hepsini pitirdim artık yapmıyorum ovulasyon psikolojik bozuluyor.simdi dersim vardı ordan geldim lavoboya girdim su gibi akıntım olmuş ama aşırı denemez ve bir de gazım var afedersin geyiriyorum bilemedim ya elimde gebelik testim var ama yapsam mı yapmasam mı uzulcem sonundaOvülasyon testi var mı kuzum sen de
Hayırlısı olsun canım gönlünüzce insAllah paylasirsan sevinirim hepmize bilgi oluyorSlm kizlar bat23 ama kokuya karsi hassasiyet ve gögüs agrim olunca bir kac gündür bugun saglik ocagina kan verdim. Kaset testlerden yapmak istemedim. Yarin sonuc cikacakmis. Bakalim hayirlisi
Bence sen hamilesin canım öyle hissettim sanki insAllahValla oluyormuş kuzum gördükreglime 3 gün var işte testi sokar sokmaz çıktı çizgi de sen ne diyorsun bu duruma kaset teste de ilk idrar lazım üzerine 10 kere tuvalete çıktım
Hadi insallah ben malesef adet oldumKizlar ben sizlerle konuştuktan sonra gece yatmadan test yapım dedim ,yaptım bir şey çıkmadı şimdi namaza kalktım bakım dedim böle olmuş sizce de var mı şimdi bilemedim ki ya
Canım ben sizlerle konuştuktan sonra yatmadan test yaptım bir şey yoktu şimdi namaza kalkınca bakım dedim böle olmuş var mı şimdi aceba
Eki Görüntüle 2919072
Tabiki paylasirim. Kendimi degisik hissettim bata 3gün kala kan vermis oldum ilk defa bakalimHayırlısı olsun canım gönlünüzce insAllah paylasirsan sevinirim hepmize bilgi oluyor
Ovu test hic kullanmadim demek istedim. Genelde yumurtlamami kasik agrisi ve cok akintiya baglayip degerlendirdim.Anlamadım canım
Çok teşekkür ederimm aminn darısı isteyen herkese inşallah hayırlısıylaPozitif bı test canim hayırlı olsun ins hemen kan testi yaptırın gözünüz aydındarısı bizlerin başına ins
Bir gün kala yaptım canım çok teşekkür ederim aminnSlm canım bata kaç gün varken yaptınız hayırlı olsun bu arada masAllah
Slm canım bata kaç gün varken yaptınız hayırlı olsun bu arada masAllah
Yaaa benim ilk gebeliğim deki sonucum böyleydi gebesin kuzu hayirlisi olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?