Gebeliğe Hazırlık Bat 20,21,22,23,24,25 Eylül olanlar haydi buraya ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm bende 6 gün kala yaptım silik çıktı ama çok silik 23 Eylül beklenen bat bakalım ne olacak hayırlısı olsun hakkımızda
Canım bu prodoctor olan test mi? O marka biraz mimli forumda pek sevilmiyor yalancı pozitif yüzünden.

Benim de bat 23 Eylül yarın sabahtan bir kaset test yapayım diyorum varsa bile çıkma ihtimali düşük daha ama dayanamayıp yapıcam sanırım of

İnşallah vardır kuzum sabredicem çünkü adetim gelmeden yaptırdığım zamanlar oldu çok üzülmüştüm o yüzden bekliyorum yinede

İnşallah vardır kuzum sabredicem çünkü adetim gelmeden yaptırdığım zamanlar oldu çok üzülmüştüm o yüzden bekliyorum yinede
Haklısın 6 aydır bekliyosun canım ne desen haklısın o yüzden ne zman istersen o zaman yap.Bize de mutlka haber ver.Birlikte sevinip birlikte teselli buluruz napalım

Aynen canım evet o marka bende okudum herkes memnun değil bende ya yarın yada salı yapım diyorum ayyyy dayanamıyoruz dime ama istiyoruz ya işte ondan rabbim buradaki herkesin ama herkesin gönlüne göre versin rabbim hiç kimseyi evlatsiz bırakmasın bizide insAllah hepbirlkte sevinelim insAllah

Eveeeeeetttttt kesinlikle yaaaaa

Kizlar ben bata 6 gun kala erken gebelik testi yaptim negatif çıktı boyle olupta sonradan pozitif olan var mi
Merhaba geçtiğimiz ayda 6 gün kala yaptığım erken gebelik negatif çıkmıştı. 4 gün kala normal kaset test silik çıkmıştı. Tabi geç yerleşmiş olabiliyor en iyisi 2-3 gün kala hatta regl günü daha kesin sonuç verir

Sabah kaset test yaptım evde o vardı kuzum tek çizgi sonradan da pişman oldum yaptığıma dedim daha var
Benimde bat 22 eylül gösteriyor takvimde her Ay bi kaç gün oynar çatlamadan sonra 9. Gün bugün bende yaptım ovu sabah seninki kadar koyu çıkmadı hatta sonra ınnovita gebelik yaptım gün içindeki idrarla o da negatifti keşke seninki gibi pik olsa daha umut ederdim canım bence sende gebelik olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…