- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
2. Kez yumurtlama oluyor olabilir mi?Erken gebelik testi yapsaydım bilemiyorum kuzum kaset test yaptım sabah sonrada kendime kızdım neden yaptın diye daha var dedim
Canım bu prodoctor olan test mi? O marka biraz mimli forumda pek sevilmiyor yalancı pozitif yüzünden.Cnm bende 6 gün kala yaptım silik çıktı ama çok silik 23 Eylül beklenen bat bakalım ne olacak hayırlısı olsun hakkımızda
Kuzum sen bide adetine 2 gün kala yapCnm bende 6 gün kala yaptım silik çıktı ama çok silik 23 Eylül beklenen bat bakalım ne olacak hayırlısı olsun hakkımızda
Valla canım onu da düşünüp değerlendiriyorum ne olur ne olmaz2. Kez yumurtlama oluyor olabilir mi?
Ben gündüz yapmıştım benim ovü testi gayet silik asla seninki gibi değil canım. Seninki çok bariz, ya yumurtladın ya gebelik başka bi ihtimal gelmiyor aklımaSen yaptın mı Ovülasyon testi kuzum
Bence de yap geçen ay öyle oldu biri hemen gidip kan verdi yumurtlama çıktı hcg negatiftiValla canım onu da düşünüp değerlendiriyorum ne olur ne olmaz
İnşallah vardır kuzum sabredicem çünkü adetim gelmeden yaptırdığım zamanlar oldu çok üzülmüştüm o yüzden bekliyorum yinedeValla ne desem bilemedim böyle görünce bende heyecanlanıyorum hemen sizlerden duymak istiyorum güzel haberi kendim olmuş gibi heyecanlanıyorumAma senin kararın tabi kuzum.Biliyosun önce kana geçiyo ya hcg o yüzden öyle söyledim
Selam tatlımBence de yap geçen ay öyle oldu biri hemen gidip kan verdi yumurtlama çıktı hcg negatifti
Kuzum 23 eylülü bekliyorum bakalım hayırlısı ya yinede değerlendiriyorum adam artık benden kaçacakBen gündüz yapmıştım benim ovü testi gayet silik asla seninki gibi değil canım. Seninki çok bariz, ya yumurtladın ya gebelik başka bi ihtimal gelmiyor aklıma
Haklısın 6 aydır bekliyosun canım ne desen haklısın o yüzden ne zman istersen o zaman yap.Bize de mutlka haber ver.Birlikte sevinip birlikte teselli buluruz napalımİnşallah vardır kuzum sabredicem çünkü adetim gelmeden yaptırdığım zamanlar oldu çok üzülmüştüm o yüzden bekliyorum yinede
Kuzum sen bide adetine 2 gün kalo
Öyle yapacağım canım çünkü erken gebelik testleri yanıltıyor bazen ,Kuzum sen bide adetine 2 gün kala yap
Öyle kuzum öyle oturup ağlarız hatta dert ortaklarımHaklısın 6 aydır bekliyosun canım ne desen haklısın o yüzden ne zman istersen o zaman yap.Bize de mutlka haber ver.Birlikte sevinip birlikte teselli buluruz napalım
Ayyy hadi hayırlısı herkes hemen hemen 23 EylülÖyle yapacağım canım çünkü erken gebelik testleri yanıltıyor bazen ,
Aynen canım evet o marka bende okudum herkes memnun değil bende ya yarın yada salı yapım diyorum ayyyy dayanamıyoruz dimeCanım bu prodoctor olan test mi? O marka biraz mimli forumda pek sevilmiyor yalancı pozitif yüzünden.
Benim de bat 23 Eylül yarın sabahtan bir kaset test yapayım diyorum varsa bile çıkma ihtimali düşük daha ama dayanamayıp yapıcam sanırım of
Evet bakalım bu ay neler olacak ,Ayyy hadi hayırlısı herkes hemen hemen 23 Eylül
Eveeeeeetttttt kesinlikle yaaaaaAynen canım evet o marka bende okudum herkes memnun değil bende ya yarın yada salı yapım diyorum ayyyy dayanamıyoruz dimeama istiyoruz ya işte ondan rabbim buradaki herkesin ama herkesin gönlüne göre versin rabbim hiç kimseyi evlatsiz bırakmasın bizide insAllah hepbirlkte sevinelim insAllah
Merhaba geçtiğimiz ayda 6 gün kala yaptığım erken gebelik negatif çıkmıştı. 4 gün kala normal kaset test silik çıkmıştı. Tabi geç yerleşmiş olabiliyor en iyisi 2-3 gün kala hatta regl günü daha kesin sonuç verirKizlar ben bata 6 gun kala erken gebelik testi yaptim negatif çıktı boyle olupta sonradan pozitif olan var mi
Benimde bat 22 eylül gösteriyor takvimde her Ay bi kaç gün oynar çatlamadan sonra 9. Gün bugün bende yaptım ovu sabah seninki kadar koyu çıkmadı hatta sonra ınnovita gebelik yaptım gün içindeki idrarla o da negatifti keşke seninki gibi pik olsa daha umut ederdim canım bence sende gebelik olabilirSabah kaset test yaptım evde o vardı kuzum tek çizgi sonradan da pişman oldum yaptığıma dedim daha var
Amin insallah yaaCnm bende 6 gün kala yaptım silik çıktı ama çok silik 23 Eylül beklenen bat bakalım ne olacak hayırlısı olsun hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?