- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 53
- 35
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
Canım tebrik ederim. Cumartesi senin bata kaç gün vardı? Ve bu testten önceki günlerde test yapmış mıydın onlarda nasıl çıkmıştı?Canım bende de gelen giden yok cumartesi test yapmıştım böyle çıkmıştı sizce bi ümit vat mı kızlar)
Bir gün yani pazar günü baslangıctı canım, evet ondan 3 gün önce de test yapmıştım o da böyle çıkmıştı :))Canım tebrik ederim. Cumartesi senin bata kaç gün vardı? Ve bu testten önceki günlerde test yapmış mıydın onlarda nasıl çıkmıştı?
Kırmızı çizgi varmış onda da öyle görüyorumBir gün yani pazar günü baslangıctı canım, evet ondan 3 gün önce de test yapmıştım o da böyle çıkmıştı :))
Kırmızı çizgi varmış onda da öyle görüyorumkan ne zaman verecek
Evet canım onda da vardı ama hayalet çizgiydi tekrarladım bi kaç bekleyip :)) canım en yakın zamanda vereceğim inşallah kimyasal gebelik yaiadım gecen ay o yüzden biraz twdirginim cesaret toplamaya çalışıyorum :)Kırmızı çizgi varmış onda da öyle görüyorumkan ne zaman vereceksin
Ayy hemen üstüne olmuşssun maşallahEvet
Evet canım onda da vardı ama hayalet çizgiydi tekrarladım bi kaç bekleyip :)) canım en yakın zamanda vereceğim inşallah kimyasal gebelik yaiadım gecen ay o yüzden biraz twdirginim cesaret toplamaya çalışıyorum :)
Kimyasalın arkası sağlıklı oluyor merak etme sen. İnşallah sağlıkla ilerlesinEvet
Evet canım onda da vardı ama hayalet çizgiydi tekrarladım bi kaç bekleyip :)) canım en yakın zamanda vereceğim inşallah kimyasal gebelik yaiadım gecen ay o yüzden biraz twdirginim cesaret toplamaya çalışıyorum :)
Teşekkür ederim canım Rabbim alıyor Rabbim veriyor hayırkısıyka isteyen herkese nasip etsin Rabbimm :)) haklısın canım bi doktora gideceğim kafam sakin olsun , canım ben bi şey yapmadım aslında bu ay hareketli bi aydı o yüzden pek kafaya takamadım rahat olunca oldu galiba :)Ayy hemen üstüne olmuşssun maşallahsağlıkla ilerler inş.. Bence hemen kan ver ve doktora görün belki ilaç verir..
Peki nasıl değerlendirdin.. Bize de anlatsana
Ayy inşallah Allah razı olsunn aminn Rabbimden gelene şükürler olsun inşallah bu defa güzel ilerlerKimyasalın arkası sağlıklı oluyor merak etme sen. İnşallah sağlıkla ilerlesin
Ayy inşallah Allah razı olsunn aminn Rabbimden gelene şükürler olsun inşallah bu defa güzel ilerlerKimyasalın arkası sağlıklı oluyor merak etme sen. İnşallah sağlıkla ilerlesin
Şu takmama olayını nasıl olduğunu çözmem lazım o zamanTeşekkür ederim canım Rabbim alıyor Rabbim veriyor hayırkısıyka isteyen herkese nasip etsin Rabbimm :)) haklısın canım bi doktora gideceğim kafam sakin olsun , canım ben bi şey yapmadım aslında bu ay hareketli bi aydı o yüzden pek kafaya takamadım rahat olunca oldu galiba :)
Hahahahah canım şöyle ki tatile çıktık biz geçen ay çocuk yapmak için ilişki yaşamadık kafamıza göre oldu hani ve gezmek daha cazip gelince kafaya da takmadım herhalde ihtiyacım varmış kafa dağıtmaya böyle oldu yani ama ilgisi var mıdır hurafe midir bilmiyorum ama ben süt maydonoz buharına oturmuştum bi defa ve yumurtlama zamanımda iki gün yakı yapıştırdım belime ama hurafe olabilir etkisi ne kadar vardır bilemiyorum :)))Şu takmama olayını nasıl olduğunu çözmem lazım o zamanBak mesela bizde yoğun çalıştığımız veya takmadıgımız hafta ilişki bile olmuyor.. Sizin takmıyoruz dediğinizde mesela ilişki hangi bıyuttaydı Özür dilerim ama benim için önemli İşler yoğunlaştı gene ilişki 10 günde 1 düştü herhade bende sonrasında tek ilişki ile oldu diyeceğim Takma dediğin bu oluyor bence
Amin canım inşallahBence sen hamilesin canım öyle hissettim sanki insAllah
Kuzu seninde hangi saat ayaprsan yap testin çıkar. Eğer gebelik varsa silikte olsa çıkar...Amin canım inşallah
Ya arkadaşımda öyle olmadı kuzum ordan aklımda kaldığı için yapmadım yarını ilk idrarla bekliyorumKuzu seninde hangi saat ayaprsan yap testin çıkar. Eğer gebelik varsa silikte olsa çıkar...
Bunları bu ay yaptı isen ben senden daha az takmışım ama olmamışHahahahah canım şöyle ki tatile çıktık biz geçen ay çocuk yapmak için ilişki yaşamadık kafamıza göre oldu hani ve gezmek daha cazip gelince kafaya da takmadım herhalde ihtiyacım varmış kafa dağıtmaya böyle oldu yani ama ilgisi var mıdır hurafe midir bilmiyorum ama ben süt maydonoz buharına oturmuştum bi defa ve yumurtlama zamanımda iki gün yakı yapıştırdım belime ama hurafe olabilir etkisi ne kadar vardır bilemiyorum :)))
Aynen canım nasip bu doğru diyorsunBunları bu ay yaptı isen ben senden daha az takmışım ama olmamış
Tatile de gittim ama yumurtlama takibi yapmaktan gene aklımdaydı hepBence takmama bu değil bu nasip
26 sında canımKızlar bat 28 eylül elimde kaset test var en erken sonucu ne zaman alırım sizce ne zaman yapmalıyım
Cnim silikte olsa cikardi. Ama daha 2 gun varmis benim 1gun gecwli cok silik cikmisti.sen 2-3gun bekle istersen ama ilk idrae olmasi sart degil yani olsa illski hayalet bile olsa cikar hayirlisi olsunKızlar bende bugün dayanamadım doktora gittim durumumu anlattım vajinal muayene yaptı ama o an anlamadım kabul etmemem gerekiyordu bata 2 gün var normal mi vajinal muayene yapması gebe kalamıyorum diye gittim belki bu ay tutmuştur diyip normal ultrason muayenesi yapması gerekmez miydi ? Kist görünmüyor ama ufak ufak polikistikler var dedi. Bu ay diğerlerinden farklı olarak akıntılı geçiyor sarımsı gibi normalde adete bu kadar az zaman kala kuru olurdu dayanamadım hastaneden çıkınca erken gebelik testi aldım eve gelir gelmez yaptım negatif ilk idrarla yapmadığım için çıkmamış olabilir mi yoksa çok silik de olsa çıkar mıydı çok su içmiştim bugün çünkü umut var mı hala sizce
O yüzden erken gebelik testi yaptım emin olmak için bakalım hayırlısı artık canımCnim silikte olsa cikardi. Ama daha 2 gun varmis benim 1gun gecwli cok silik cikmisti.sen 2-3gun bekle istersen ama ilk idrae olmasi sart degil yani olsa illski hayalet bile olsa cikar hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?