- 16 Nisan 2017
- 1.787
- 1.532
- 133
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
Çok doğru bende Eylül gururundaydım çok erken öğrenen de oldu negatif çıkmasına rağmen bat günü pozitifi görende oldu benim gibi erkenden yapıp negatifi görüp sonuda negatif olan en iyisi beklemekKuzu kimse sana yorum yapamaz. Eylül grubunda 6 kala öğrenen de oldu bat günü öğrenende.. En garantisi bat günü bakmak ama sen dayanamıyorsan bat 2-3 kaladan yapmaya başla.. batı geçip öğrenende var öncesinde çıkmayan
Canım predictörde var baariz çizgi kan ver istersenKızlar bat 23 ü. Sabah laboquick kaset test yaptım. Hayalet çizgi görebildim. Fotoğrafta net çıkmadı bile. Predictor erken gebelik testi aldım. İkisinin de fotoğrafını koyuyorum. Hiçbir belirtim de yok, emin olamadım.
Canım var gördüm bende zaten hamilelik belirtisi için en az bebeğin 6 Haftalık olması lazım her an adet olacakmış gibi olursunuz sancı ağrı göğüs hassasiyeti falan günün iki haftaya yakın geçtiği an belirtiler başlar belirti arama hayırlsı ile var rabbim bizlere de nasip eylesinKızlar bat 23 ü. Sabah laboquick kaset test yaptım. Hayalet çizgi görebildim. Fotoğrafta net çıkmadı bile. Predictor erken gebelik testi aldım. İkisinin de fotoğrafını koyuyorum. Hiçbir belirtim de yok, emin olamadım.
Amin. İlk hamileliğimde çok kötü şeyler yaşadım. Dilerim bu sorunsuz olur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Canım var gördüm bende zaten hamilelik belirtisi için en az bebeğin 6 Haftalık olması lazım her an adet olacakmış gibi olursunuz sancı ağrı göğüs hassasiyeti falan günün iki haftaya yakın geçtiği an belirtiler başlar belirti arama hayırlsı ile var rabbim bizlere de nasip eylesin
2. yumurtlama oldu ise adet gecikiyor. geçen sene benim öyle oldu tam 13 gün gecikti.Döngüme göre bat 20 eylül olmalı.Henüz gelen giden yok.Sanırım bu ay 2 defa yumurtladım,normal tarihimden yaklaşık 1 hafta sonra da yumurta akı şeklinde akıntım oldu çünkü.buna göre adet tarihim değişmiş midir kızlar.gecikme diye mi saymalıyım yoksa 2.yumurtlamaya göre mi tarih hesaplamalıyım yeniden
Testlerin fotoğrafını da paylaşır mısın canımKızlar bu testler ilk 5 dk sonuçları, kaset olan bebe time erken gebelik olan comfort days. Kuruma çizgisi dimi bunlar? Fotoğrafta belli olsun diye efekt de yaptım. Bat 24 Eylül
Canım fotoğrafları görebilir miyiz lütfenKızlar bu testler ilk 5 dk sonuçları, kaset olan bebe time erken gebelik olan comfort days. Kuruma çizgisi dimi bunlar? Fotoğrafta belli olsun diye efekt de yaptım. Bat 24 Eylül
Canım bariz çizgi var mutlaka kan verKızlar bat 23 ü. Sabah laboquick kaset test yaptım. Hayalet çizgi görebildim. Fotoğrafta net çıkmadı bile. Predictor erken gebelik testi aldım. İkisinin de fotoğrafını koyuyorum. Hiçbir belirtim de yok, emin olamadım.
Ne kadar süre sonra çıktı kuzum pekiAy kızlar kusura bakmayın yüklenmemiş ekliyorum tekrar. Başka arkadaşlara sordum days comfort da çok yalancı pozitif çıkartıyormuş. Zaten rengi belirgin bi çizgi değildi.
Erken gebelik 5. Dakikada çekmişimdir kaset olan da 10 dakika dolmamıştırNe kadar süre sonra çıktı kuzum peki
Kuzum aslında çizgi gözüküyor ne yalan söyleyim 5 dakika diyorsun adet tarihin ne zamandıErken gebelik 5. Dakikada çekmişimdir kaset olan da 10 dakika dolmamıştır
24 Eylül canım bat ama çizgiler soluk renk muhtemelen testlerin yalancı pozitifi bu.Kuzum aslında çizgi gözüküyor ne yalan söyleyim 5 dakika diyorsun adet tarihin ne zamandı
Ah kuzum benim de adet tarihim yarın adet olacağıma dair hiçbir belirtim yok hayırlısı bakalım ya24 Eylül canım bat ama çizgiler soluk renk muhtemelen testlerin yalancı pozitifi bu.
Bekleye bekleye şu an net gözükür hale gelmişler tabi de ilk 10 dk dikkate alıyorum. Neyse kaset ılan bebetime dan elimde var bir tane daha sabah yaparım yine. Alıştık zaten hüsrana
Ben hafiften çizgi gördüm ama test markalarıyla ilgili bilgim yok açıkcası hangisi yalan hangisi doğru.Bunu anlamamın en iyi yolu yarın sbah tekrr yapman koyulaşma olur belki umudunu kaybetmeAy kızlar kusura bakmayın yüklenmemiş ekliyorum tekrar. Başka arkadaşlara sordum days comfort da çok yalancı pozitif çıkartıyormuş. Zaten rengi belirgin bi çizgi değildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?