- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 53
- 35
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
Bende bendede bekliyorumPembeyuvam canım testini bekliyorum heyecanla
Ben sabah kaset test yaptım maalesef negatif. Senden güzel haber gelsin inşallah
Kuzum günaydın evde testim bitmiş meğer ben var sanıyorum işe giderken erken gebelik testi alacağımBende bendede bekliyorum
Canım günaydın kaset test evde var sanıyorum ama yok erken gebelik testi alacağım işe giderken haber veririm mutlakaPembeyuvam canım testini bekliyorum heyecanla
Ben sabah kaset test yaptım maalesef negatif. Senden güzel haber gelsin inşallah
Tamam canım bekliyoruzCanım günaydın kaset test evde var sanıyorum ama yok erken gebelik testi alacağım işe giderken haber veririm mutlaka
Zaten sonuna kadar illa kullanıcaz o testleri dimiKuzum günaydın evde testim bitmiş meğer ben var sanıyorum işe giderken erken gebelik testi alacağım
Kuzum negatifTamam canım bekliyoruz
Negatif kuzumZaten sonuna kadar illa kullanıcaz o testleri dimi
Sanki bir gölge çizgi gördüm ama sen çıplak gözle görüyor musun? Bu hangi marka test canım? Ben de sabah kaset yaptım negatifti hakkımızda hayırlısı olsun artık diyecek bir şey bulamıyorumKuzum negatif
Dr.prüfer kuzum ne kadar doğru çıkar bilmiyorum ama bir şekilde çizgi çıkardıSanki bir gölge çizgi gördüm ama sen çıplak gözle görüyor musun? Bu hangi marka test canım? Ben de sabah kaset yaptım negatifti hakkımızda hayırlısı olsun artık diyecek bir şey bulamıyorum
Herşeyi yapıyoruz Ovülasyon testleri kullanıyoruz daha napalımSanki bir gölge çizgi gördüm ama sen çıplak gözle görüyor musun? Bu hangi marka test canım? Ben de sabah kaset yaptım negatifti hakkımızda hayırlısı olsun artık diyecek bir şey bulamıyorum
Valla umutlandıran gibi olmasın canım ama sanki bende gölge gördüm gibi yarın sabah bı daha istersenNegatif kuzum
Canım bak yanlış anlama umut vermek değil ama.sadece benmi görüyorum gollge gibi cizgi var sankiNegatif kuzum
Canım evet fotoda var çizgi ama 10 dk sonrası testleri dikkate almamak gerekiyor. Üzerinde yazar zaten kuruma çizgisi olma ihtimali olabilirKızlar benim adetim 24 eylül dün kaset test yaptım ama akşam yapmıştım 1 saat sonra silik çizgi oldu . Bugun tekrardan kaset yaptım tek çizgiydi. Dün yaptıgım kaset testi ekledim bi bakarmısınız
Evet biliyorum ama işte umutlanmıştım sabah kaset testte negatif cıkınca adeti beklemeye karar verdimCanım evet fotoda var çizgi ama 10 dk sonrası testleri dikkate almamak gerekiyor. Üzerinde yazar zaten kuruma çizgisi olma ihtimali olabilir
Hayırlısı olsun kuzum... DEmek ki daha vakti var.. Bekleyip devam edicez.. Ama koyulaşma yumurtlama olabilir değerlendir ya da kist yapmış olabilir doktora randevu planla istersen...Herşeyi yapıyoruz Ovülasyon testleri kullanıyoruz daha napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?