Gebeliğe Hazırlık Bat 20,21,22,23,24,25 Eylül olanlar haydi buraya ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanki bir gölge çizgi gördüm ama sen çıplak gözle görüyor musun? Bu hangi marka test canım? Ben de sabah kaset yaptım negatifti hakkımızda hayırlısı olsun artık diyecek bir şey bulamıyorum
Dr.prüfer kuzum ne kadar doğru çıkar bilmiyorum ama bir şekilde çizgi çıkardı

Sanki bir gölge çizgi gördüm ama sen çıplak gözle görüyor musun? Bu hangi marka test canım? Ben de sabah kaset yaptım negatifti hakkımızda hayırlısı olsun artık diyecek bir şey bulamıyorum
Herşeyi yapıyoruz Ovülasyon testleri kullanıyoruz daha napalım

Kızlar benim adetim 24 eylül dün kaset test yaptım ama akşam yapmıştım 1 saat sonra silik çizgi oldu . Bugun tekrardan kaset yaptım tek çizgiydi. Dün yaptıgım kaset testi ekledim bi bakarmısınız

Eklentiler

• 044529FB-3B83-49E0-B459-E7AFE515E565.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar benim adetim 24 eylül dün kaset test yaptım ama akşam yapmıştım 1 saat sonra silik çizgi oldu . Bugun tekrardan kaset yaptım tek çizgiydi. Dün yaptıgım kaset testi ekledim bi bakarmısınız
Canım evet fotoda var çizgi ama 10 dk sonrası testleri dikkate almamak gerekiyor. Üzerinde yazar zaten kuruma çizgisi olma ihtimali olabilir

Canım evet fotoda var çizgi ama 10 dk sonrası testleri dikkate almamak gerekiyor. Üzerinde yazar zaten kuruma çizgisi olma ihtimali olabilir
Evet biliyorum ama işte umutlanmıştım sabah kaset testte negatif cıkınca adeti beklemeye karar verdim

kızlar ovulasyon testi kullanıyorsanız adetinize daha varsa bile yumurtlamadan 17 gün sonra normal testte çıkar bilginiz olsun . önemli olan ne zaman yumurtladınız onu bilmek

Rica etsem şu akıntılardan bahseder misiniz gebe kaldığımızı anlamak için akıntının rengi şekli nasıl olmalı

kızlar ben ovulasyon testi falan yapmadım da tahmini yumurtlama günümden 5 gün önceyi degelendirdik.benim bat 25 eylul. normalde iştahsız biriyimdir asla doymuyorum, normalde regl donemi göğüs hassasiyetim hiç olmaz hafif bi ağrı var, bu ara çok beyaz akıntım oldu. ve hafif grip gibiyim sizce hamilelik olabilir mi? adet geciktirici kullanmıştım gecen ay acaba o sebeple bu ay yumurtlama tarihi değişmiş olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…