Gebeliğe Hazırlık Bat 20,21,22,23,24,25 Eylül olanlar haydi buraya ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa canımm çok sevindim hadi gözün Aydın sen ne zaman test yapmıştın negatif çıkmıştı? Bak nasıl pozitife döndü maşallah ya
Kızlar erken gebelik testi böyle çıktı ama anlamadım

Eklentiler

• AF8ECCC0-9A1A-4311-BF01-EB2DB559B514.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 84
Bazen kaset testler nedense daha koyu gösteriyor erken gebeliğe göre. Erken gebelikte de çizgi var ama canım 10 dk öncesi çektin dimi fotoyu. Sen istersen yarın kan ver canım
Evet canım 10 dakikada çektim bu aldığım testi araştırdım pozitifken bile negatif gösteren bir testmiş güvenirliği yokmuş aldığıma da pişman olmadım değil var mı yok mu

Evet canım 10 dakikada çektim bu aldığım testi araştırdım pozitifken bile negatif gösteren bir testmiş güvenirliği yokmuş aldığıma da pişman olmadım değil var mı yok mu
Hayırlı olsun canım testin pozitif kan verince bizi de etiketle merakla bekliyoruz. daha önce ki testi adetine kaç gün kala yaptın negatif çıkmıştı ?

Hayırlı olsun canım testin pozitif kan verince bizi de etiketle merakla bekliyoruz. daha önce ki testi adetine kaç gün kala yaptın negatif çıkmıştı ?
4 gün kala negatif çıkmıştı kuzum ama erken gebelik testinde normalde daha net çıkması gerekiyordu çıkmadı o yüzden kan vermek en mantıklısı

4 gün kala negatif çıkmıştı kuzum ama erken gebelik testinde normalde daha net çıkması gerekiyordu çıkmadı o yüzden kan vermek en mantıklısı
İns vardır kuzum erken gebelikler çok güvenilir değil canım sen pozitif düşün Allah hepimize en hayırlısını sağlıklı sini nasip etsin

İlk 5 dakika kızlar ilk idrarla yapıldı bugün adet olmam lazımdı ama karaca3443 esarp
Canım gölge bir çizgi görüyorum ama dün akşamki kaset çok netti neden diğerlerinde silik çıktı ki anlamadım. İmkanın varsa kan mı versen? Ben de sabah kaset yaptım benim senden daha silik gölge çıktı benimkisi kuruma çizgisi gibi. Adet olcam ben kesin. Ama senin testler şüpheli kan verebilirsin

Bu topikte bat bekleyen kaç kişi aramızdan mutlu ayrıldı kızlar . bende gün bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…