- 16 Nisan 2017
- 1.787
- 1.532
- 133
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
O zaman günümü 2.yumurtlamaya göre hesaplayayım ki boşuna heveslenmiş olmayayım.tesekkürler :)2. yumurtlama oldu ise adet gecikiyor. geçen sene benim öyle oldu tam 13 gün gecikti.
Ben gördüm canim ikinci çizgiyi hayırlı olsun diyelim mi
Yaaa canımm çok sevindim
Kızlar erken gebelik testi böyle çıktı ama anlamadımYaaa canımm çok sevindimhadi gözün Aydın sen ne zaman test yapmıştın negatif çıkmıştı? Bak nasıl pozitife döndü maşallah ya
Bazen kaset testler nedense daha koyu gösteriyor erken gebeliğe göre. Erken gebelikte de çizgi var ama canım 10 dk öncesi çektin dimi fotoyu. Sen istersen yarın kan ver canımKızlar erken gebelik testi böyle çıktı ama anlamadım
Evet canım 10 dakikada çektim bu aldığım testi araştırdım pozitifken bile negatif gösteren bir testmiş güvenirliği yokmuş aldığıma da pişman olmadım değil var mı yok muBazen kaset testler nedense daha koyu gösteriyor erken gebeliğe göre. Erken gebelikte de çizgi var ama canım 10 dk öncesi çektin dimi fotoyu. Sen istersen yarın kan ver canım
Markası ne canım o testinEvet canım 10 dakikada çektim bu aldığım testi araştırdım pozitifken bile negatif gösteren bir testmiş güvenirliği yokmuş aldığıma da pişman olmadım değil var mı yok mu
Comfort canımMarkası ne canım o testin
Hayırlı olsun canımm gözünaydın yarın kesin kan veeerEvet canım 10 dakikada çektim bu aldığım testi araştırdım pozitifken bile negatif gösteren bir testmiş güvenirliği yokmuş aldığıma da pişman olmadım değil var mı yok mu
Canım hayırla doğsun insAllah
Cnm olabilir bence sendede gebelik çok net koyu bayağı çünkü öyle cikanlarda oluyor ama
Hayırlı olsun canım testin pozitif kan verince bizi de etiketle merakla bekliyoruz. daha önce ki testi adetine kaç gün kala yaptın negatif çıkmıştı ?Evet canım 10 dakikada çektim bu aldığım testi araştırdım pozitifken bile negatif gösteren bir testmiş güvenirliği yokmuş aldığıma da pişman olmadım değil var mı yok mu
4 gün kala negatif çıkmıştı kuzum ama erken gebelik testinde normalde daha net çıkması gerekiyordu çıkmadı o yüzden kan vermek en mantıklısıHayırlı olsun canım testin pozitif kan verince bizi de etiketle merakla bekliyoruz. daha önce ki testi adetine kaç gün kala yaptın negatif çıkmıştı ?
İns vardır kuzum erken gebelikler çok güvenilir değil canım sen pozitif düşün Allah hepimize en hayırlısını sağlıklı sini nasip etsin4 gün kala negatif çıkmıştı kuzum ama erken gebelik testinde normalde daha net çıkması gerekiyordu çıkmadı o yüzden kan vermek en mantıklısı
İlk 5 dakika kızlar ilk idrarla yapıldı bugün adet olmam lazımdı amaİns vardır kuzum erken gebelikler çok güvenilir değil canım sen pozitif düşün Allah hepimize en hayırlısını sağlıklı sini nasip etsin
Canım gölge bir çizgi görüyorum ama dün akşamki kaset çok netti neden diğerlerinde silik çıktı ki anlamadım. İmkanın varsa kan mı versen? Ben de sabah kaset yaptım benim senden daha silik gölge çıktı benimkisi kuruma çizgisi gibi. Adet olcam ben kesin. Ama senin testler şüpheli kan verebilirsin
Ne zaman batBu topikte bat bekleyen kaç kişi aramızdan mutlu ayrıldı kızlar . bende gün bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?