- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
Yarın yada sonraki günNe zaman bat
Yavrum bir çizgi var gibi ama kan ver istersen ins müjdeli haber alırsınİlk 5 dakika kızlar ilk idrarla yapıldı bugün adet olmam lazımdı ama @karaca3443 @esarp
Benimde bugün bat tarihim hala gelen giden yok belim acayip ağrıyor birde göğüslerim sis açıyor karnimda şıs bakalım kırmızılar gelecek mi yoksa bebisler mi gelecekKızlar selam dün gelmesi beklenen adet hala gelmedi hiç bir belirtim yok ne karın ne bel ne göğüs ağrısı sadece bugün inanılmaz başım ağrıyor sizde durumlar nasıl
test yapmadınız mıBenimde bugün bat tarihim hala gelen giden yok belim acayip ağrıyor birde göğüslerim sis açıyor karnimda şıs bakalım kırmızılar gelecek mi yoksa bebisler mi gelecek
İnşallah bebişlerimiz canım benimBenimde bugün bat tarihim hala gelen giden yok belim acayip ağrıyor birde göğüslerim sis açıyor karnimda şıs bakalım kırmızılar gelecek mi yoksa bebisler mi gelecek
bende 4 gün kala dayanamadım yaptım çıkmadı .yumurtlama üstünden 12. gündü normalde 17 gün geçmesi lazımİnşallah bebişlerimiz canım benimben 4 gğn kala test yaptım negatif çıktı şimdi tekrar yapmaya korkuyorum
Dün sabah yapmıştım negatif çıktı ama bugün yapmadımtest yapmadınız mı
yumurtlama gününüz ne zamandı biliyor musunuz peki.Dün sabah yapmıştım negatif çıktı ama bugün yapmadım
Benim yumurtlama tarihim 9 eylulbende 4 gün kala dayanamadım yaptım çıkmadı .yumurtlama üstünden 12. gündü normalde 17 gün geçmesi lazım
9 Eylül yumurtlama tarihim canımyumurtlama gününüz ne zamandı biliyor musunuz peki.
sendede geç yumurtlama olmuş canım adet günün geçse bile sende şuanda 14. gündesin bi kaç gün daha bekle istersen inşallah adet olmazsın .bende 9 eylülde yumurtlama gördümBenim yumurtlama tarihim 9 eylul
yumurtlama gününüz ne zamandı biliyor musunuz peki.
Benimde yumurtlamanın üstünden 11. Gündü çıkmadı doktor küçük küçük polikistikler var dedi o yüzden de gecikti galiba benim bilmiyorum korkuyorumbende 4 gün kala dayanamadım yaptım çıkmadı .yumurtlama üstünden 12. gündü normalde 17 gün geçmesi lazım
Benim yumurtlama tarihim hep o gün bı gün önce bı gün sonra olur ama erken olmaz hiç zaten 30 günde bir adet dongum var.daha önce kimyasal gebelik geçirdim korkuyorum artiksendede geç yumurtlama olmuş canım adet günün geçse bile sende şuanda 14. gündesin bi kaç gün daha bekle istersen inşallah adet olmazsın .bende 9 eylülde yumurtlama gördüm
pazara kadar bekle bence . ama kanda çıkar kesin varsa . kana 11. günden sonra geçiyor .Erken mi yapmışım acaba 1 gün gecikirse tekrar yapayım mı yoksa hafta sonunu mu bekliyeyim
erken gitmişsin canımBenimde yumurtlamanın üstünden 11. Gündü çıkmadı doktor küçük küçük polikistikler var dedi o yüzden de gecikti galiba benim bilmiyorum korkuyorum
Canım bende de var o sabah kustum çok afedersin geçti ama sabahtandır ağrı var midemde ilk defa başıma geliyor bu inşallah hamileyizdir bizdeHa bide belirti olarak midemde ekşime var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?