Gebeliğe Hazırlık Bat 20,21,22,23,24,25 Eylül olanlar haydi buraya ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam dün gelmesi beklenen adet hala gelmedi hiç bir belirtim yok ne karın ne bel ne göğüs ağrısı sadece bugün inanılmaz başım ağrıyor sizde durumlar nasıl

Kızlar selam dün gelmesi beklenen adet hala gelmedi hiç bir belirtim yok ne karın ne bel ne göğüs ağrısı sadece bugün inanılmaz başım ağrıyor sizde durumlar nasıl
Benimde bugün bat tarihim hala gelen giden yok belim acayip ağrıyor birde göğüslerim sis açıyor karnimda şıs bakalım kırmızılar gelecek mi yoksa bebisler mi gelecek

Benimde bugün bat tarihim hala gelen giden yok belim acayip ağrıyor birde göğüslerim sis açıyor karnimda şıs bakalım kırmızılar gelecek mi yoksa bebisler mi gelecek
İnşallah bebişlerimiz canım benim ben 4 gğn kala test yaptım negatif çıktı şimdi tekrar yapmaya korkuyorum

Kizlar merhaba benimde bat yarın belim çok ağrıyor sol kasığım 10 gündür sancılı bide göğüsler şiş bayaa . Dün kaset test yaptım ama ilk idrarla değil ilk beş dakikada çok hayalet çizgi çıktı . Ama adet olacakmışim gibi

sendede geç yumurtlama olmuş canım adet günün geçse bile sende şuanda 14. gündesin bi kaç gün daha bekle istersen inşallah adet olmazsın .bende 9 eylülde yumurtlama gördüm
Benim yumurtlama tarihim hep o gün bı gün önce bı gün sonra olur ama erken olmaz hiç zaten 30 günde bir adet dongum var.daha önce kimyasal gebelik geçirdim korkuyorum artik

Ha bide belirti olarak midemde ekşime var
Canım bende de var o sabah kustum çok afedersin geçti ama sabahtandır ağrı var midemde ilk defa başıma geliyor bu inşallah hamileyizdir bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…