- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
Sizin bat ne zaman . uzun zamandır mı deniyorsunuzu acaba merak ettim.Canım bende de var o sabah kustum çok afedersin geçti ama sabahtandır ağrı var midemde ilk defa başıma geliyor bu inşallah hamileyizdir bizde
10 aydır deniyoruz canım 28 eylül de bat.Sizin bat ne zaman . uzun zamandır mı deniyorsunuzu acaba merak ettim.
bizde 1,5 yıldır deniyoruz olmadı aşılamaya gidicez10 aydır deniyoruz canım 28 eylül de bat.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahbizde 1,5 yıldır deniyoruz olmadı aşılamaya gidicez
Canim dün ki testler neden daha belirgindi bunda da var hayalet çizgi belirgin kan veribilsen emin olursun ama bence sen hamilesin çünkü testler belirgin bayağı dunkuler daha net ama bundada çıkmış hayırlı haberler alırsın canım insAllah
Canim arkadaşım 5 gün kala kan verdi çıkmadı 2 gün kala 5 TL olan testlerden aldı kıpkırmızı idi degeride regl günü 24 çıkmıştıİnşallah bebişlerimiz canım benimben 4 gğn kala test yaptım negatif çıktı şimdi tekrar yapmaya korkuyorum
Yok canım ya belli olmuyor arkadaşım reg 5 gün kala beta verdi negatif 2 gün kala kaset test pozitif çıktı geç dollneme olabiliyor yani kandada son hafta bile belli olmuyor bazenpazara kadar bekle bence . ama kanda çıkar kesin varsa . kana 11. günden sonra geçiyor .
Bende hep erken testlerden alıp yapıyorum daha garanti olsun diye artık bende normal kaset testlerden yapıcam varsa çıkar zaten arkadaşının allah kucağına almayı nasip etsin canım sağlıklı olsun inşallahCanim arkadaşım 5 gün kala kan verdi çıkmadı 2 gün kala 5 TL olan testlerden aldı kıpkırmızı idi degeride regl günü 24 çıkmıştı
Kuzum bende aynı 1.5 yildir deniyoruz olmadı bir kimyasal gebelik geçirdim .doktor bana da aşılama dedi ama bekliyorum halabizde 1,5 yıldır deniyoruz olmadı aşılamaya gidicez
pazara kadar bekle bence . ama kanda çıkar kesin varsa . kana 11. günden sonra geçiyor .
Bugün gelmezse valla dayanirmiyim bilmedim .daha öncede gecikti bekle dediler arkadaşlarım bekledim kimyasal gebelik yaşadım belki bu sefer öyle olur diye korkuyorum sanki erken öğrensek önüne geçebilecek benimkide sacmalikpazara kadar bekle bence . ama kanda çıkar kesin varsa . kana 11. günden sonra geçiyor .
Bana da eşin değerleri düzelmezse gel aşılama deneyelim sen şimdi lik bekle dedi.Kuzum bende aynı 1.5 yildir deniyoruz olmadı bir kimyasal gebelik geçirdim .doktor bana da aşılama dedi ama bekliyorum hala
Kimyasal gebelik olsa da bişey yapamazsın ki canım farz et ki kimyasal öğrensen de adetle gidecek zatenBugün gelmezse valla dayanirmiyim bilmedim .daha öncede gecikti bekle dediler arkadaşlarım bekledim kimyasal gebelik yaşadım belki bu sefer öyle olur diye korkuyorum sanki erken öğrensek önüne geçebilecek benimkide sacmalik
Hayırlı olsun canım gözünüz aydınAdet günüm bugün. Dün kan verdim. 14.7
Amin inşallahRabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Teşekkür ederim. Umarım bu topik uğurlu gelir, bu ay bekleyen herkes güzel haber alır.Hayırlı olsun canım gözünüz aydın
Canım göZün aydın sağlıkla gelsin inşallahAdet günüm bugün. Dün kan verdim. 14.7
Merhaba test yapmişmiydinizAdet günüm bugün. Dün kan verdim. 14.7
Gözünüz aydın bu arada Allah hayırlan kucağına almayı nasip etsinAdet günüm bugün. Dün kan verdim. 14.7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?