Gebeliğe Hazırlık Bat 20,21,22,23,24,25 Eylül olanlar haydi buraya ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk 5 dakika kızlar ilk idrarla yapıldı bugün adet olmam lazımdı ama @karaca3443 esarp
Canim dün ki testler neden daha belirgindi bunda da var hayalet çizgi belirgin kan veribilsen emin olursun ama bence sen hamilesin çünkü testler belirgin bayağı dunkuler daha net ama bundada çıkmış hayırlı haberler alırsın canım insAllah

İnşallah bebişlerimiz canım benim ben 4 gğn kala test yaptım negatif çıktı şimdi tekrar yapmaya korkuyorum
Canim arkadaşım 5 gün kala kan verdi çıkmadı 2 gün kala 5 TL olan testlerden aldı kıpkırmızı idi degeride regl günü 24 çıkmıştı

pazara kadar bekle bence . ama kanda çıkar kesin varsa . kana 11. günden sonra geçiyor .
Yok canım ya belli olmuyor arkadaşım reg 5 gün kala beta verdi negatif 2 gün kala kaset test pozitif çıktı geç dollneme olabiliyor yani kandada son hafta bile belli olmuyor bazen

Canim arkadaşım 5 gün kala kan verdi çıkmadı 2 gün kala 5 TL olan testlerden aldı kıpkırmızı idi degeride regl günü 24 çıkmıştı
Bende hep erken testlerden alıp yapıyorum daha garanti olsun diye artık bende normal kaset testlerden yapıcam varsa çıkar zaten arkadaşının allah kucağına almayı nasip etsin canım sağlıklı olsun inşallah

pazara kadar bekle bence . ama kanda çıkar kesin varsa . kana 11. günden sonra geçiyor .

Bugün gelmezse valla dayanirmiyim bilmedim .daha öncede gecikti bekle dediler arkadaşlarım bekledim kimyasal gebelik yaşadım belki bu sefer öyle olur diye korkuyorum sanki erken öğrensek önüne geçebilecek benimkide sacmalik

Kimyasal gebelik olsa da bişey yapamazsın ki canım farz et ki kimyasal öğrensen de adetle gidecek zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…