- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
Evet canım medikalparkta verdim. 1 yıldır çocuk istiyoruz. Bir tane kimyasal yaşadım. Psikolojik olarak çok yoruldum 1 yıldır.Kuzum ben onu duydum laboratuvar sorunları çok rastlanıyor gerçekten kız hamile ama sonuç negatif çizgi çizgi çıkıyor düşün her teste başka hastaneye gidiyor sonuç pozitif özel de mi verdin kuzum
Anlıyorum canım seni Allah gönlünüze göre versin insAllah bakalım bekle o zaman adet olmazsan zaten insAllah hamişsin he belki sürpriz yapacak sana hayırlısı neyse o olsun hakkında canımÇok tuhaf şeyler oldu dün kan vermiştim sonucu beklerken idrar testi yapıp buraya yazmıştım. Laboratuvarda sorun çıkmış saat 17.00 de vermiştim sonuç 01.00 de çıktı <1.20yani bir haftadır aynı markayı kullanıyorum hiç çizgi görmemiştim dün akşama kadar. Laboratuvar da da sorun olunca emin olamadım
Sanırım adetime 2 gün kaldı bugün idrar testim negatifti ovülasyon testim ise böyle çıktıAnlıyorum canım seni Allah gönlünüze göre versin insAllah bakalım bekle o zaman adet olmazsan zaten insAllah hamişsin he belki sürpriz yapacak sana hayırlısı neyse o olsun hakkında canım
Canım hiç böyle bir durumla karşı karşıya kalmadığım için yorum yapamıyorum bir doktoruna git istersen en güzel açıklamayi o sana yapacaktir hayırlısı olsun bakalim hakkındaKızlar adetimin 7. Gün geçmesi ve hala testlerde negatif çıkmasına ne diyorsunuz ?esarp karaca3443 NurseCelline
Hayırlı haberlerle insAllah canım yaSanırım adetime 2 gün kaldı bugün idrar testim negatifti ovülasyon testim ise böyle çıktı
en doğru sonuç kan vermenizKızlar adetimin 7. Gün geçmesi ve hala testlerde negatif çıkmasına ne diyorsunuz ?esarp karaca3443 NurseCelline
Canım kist oluşmuş olma ihtimali yüksek. Ovülasyon testlerin de yumurtlama gösteriyordu çünkü. Doktora git de bir baksınKızlar adetimin 7. Gün geçmesi ve hala testlerde negatif çıkmasına ne diyorsunuz ?esarp karaca3443 NurseCelline
Canım acaba ikinci yumurtlama oldu da regl zamanın ileriye mi gitti bilemedim.Keşke bi kan verseydin betaya baktırsaydınKuzum ben onu duydum laboratuvar sorunları çok rastlanıyor gerçekten kız hamile ama sonuç negatif çizgi çizgi çıkıyor düşün her teste başka hastaneye gidiyor sonuç pozitif özel de mi verdin kuzum
Merhaba ne yaptınız test tekrarladiniz mi cnmSanırım adetime 2 gün kaldı bugün idrar testim negatifti ovülasyon testim ise böyle çıktı
Merhaba cnm ne yaptın kan verdin mien doğru sonuç kan vermeniz
Yanlış alıntı yaptın canım. Adeti 7 gün geçen arkadaşı bende merak ediyorum o günden sonra Bi gönderdi yazı vs. YokMerhaba cnm ne yaptın kan verdin mi
Gunaydin kb canım yaYanlış alıntı yaptın canım. Adeti 7 gün geçen arkadaşı bende merak ediyorum o günden sonra Bi gönderdi yazı vs. Yok
Cnm selam ne yaptın sonucun ne çıktı seninmerak ettikKızlar adetimin 7. Gün geçmesi ve hala testlerde negatif çıkmasına ne diyorsunuz ?esarp karaca3443 NurseCelline
Bence hamile kalan buraları terk ediyor kayboluyor gibiGunaydin kb canım yaaynen bende merak ettim arkadaşı göremedim burasıda böyle bişiy
Hayır canım yanlış tespit hala adet olmadım test negatifBence hamile kalan buraları terk ediyor kayboluyor gibiçok denk geldim
Hala adet olmadım test negatifCnm selam ne yaptın sonucun ne çıktı seninmerak ettik
Gunaydin kb canım yaaynen bende merak ettim arkadaşı göremedim burasıda böyle bişiy
Hayır adet olmadım test negatifYanlış alıntı yaptın canım. Adeti 7 gün geçen arkadaşı bende merak ediyorum o günden sonra Bi gönderdi yazı vs. Yok
,,,Bence hamile kalan buraları terk ediyor kayboluyor gibiçok denk geldim
aynen merak ediyoruz,,,Yeni kayıt oldum bilmiyorum aman herkesin gönlünce olsun da kim nere giderse gitsin dime sadece her şey deneyim falan oluyor burada yani ondan merak ediliyor bir sürü örn var hiç duymadığım şeyler burada öyle öyle bilgi ediniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?