Gebeliğe Hazırlık Bat 20,21,22,23,24,25 Eylül olanlar haydi buraya ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum ben onu duydum laboratuvar sorunları çok rastlanıyor gerçekten kız hamile ama sonuç negatif çizgi çizgi çıkıyor düşün her teste başka hastaneye gidiyor sonuç pozitif özel de mi verdin kuzum
Evet canım medikalparkta verdim. 1 yıldır çocuk istiyoruz. Bir tane kimyasal yaşadım. Psikolojik olarak çok yoruldum 1 yıldır.

Anlıyorum canım seni Allah gönlünüze göre versin insAllah bakalım bekle o zaman adet olmazsan zaten insAllah hamişsin he belki sürpriz yapacak sana hayırlısı neyse o olsun hakkında canım

Anlıyorum canım seni Allah gönlünüze göre versin insAllah bakalım bekle o zaman adet olmazsan zaten insAllah hamişsin he belki sürpriz yapacak sana hayırlısı neyse o olsun hakkında canım
Sanırım adetime 2 gün kaldı bugün idrar testim negatifti ovülasyon testim ise böyle çıktı

Eklentiler

• image.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 35
Kuzum ben onu duydum laboratuvar sorunları çok rastlanıyor gerçekten kız hamile ama sonuç negatif çizgi çizgi çıkıyor düşün her teste başka hastaneye gidiyor sonuç pozitif özel de mi verdin kuzum
Canım acaba ikinci yumurtlama oldu da regl zamanın ileriye mi gitti bilemedim.Keşke bi kan verseydin betaya baktırsaydın

Bence hamile kalan buraları terk ediyor kayboluyor gibi çok denk geldim
,,,Yeni kayıt oldum bilmiyorum aman herkesin gönlünce olsun da kim nere giderse gitsin dime sadece her şey deneyim falan oluyor burada yani ondan merak ediliyor bir sürü örn var hiç duymadığım şeyler burada öyle öyle bilgi ediniyoruz

aynen merak ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…