Gebeliğe Hazırlık Bat 20,21,22,23,24,25 Eylül olanlar haydi buraya ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde bat 30 Eylül dü 3 gün oldu gecikti

Selam kızlar. Pazar günü adet oldum yani dün sabah. Bugün kesildi gibi testler negatif anlamadım ben bu ay ne olduğumu

Selam kızlar. Pazar günü adet oldum yani dün sabah. Bugün kesildi gibi testler negatif anlamadım ben bu ay ne olduğumu
Cnm bu ay mevsimsel sanırım bende erken oldum hatta erken gebelik testi yaptım 8 gunnkala hafif çizgi vardı adetim 4 gün evvel oldu mevsimsel geçişlerde sanırım oluyor bende bu ay çok çok az oldum bende anlamadım hayırlısı hakkimizda Eylül ayını kapattık yani

Adetim 3. Gün kesildi lekelenmem devam ediyor bugün 5. Gün ovülasyon testim

Eklentiler

• image.webp
    96,1 KB · Görüntüleme: 29
Adetim 3. Gün kesildi lekelenmem devam ediyor bugün 5. Gün ovülasyon testim
Canım ne oluyor yani böle olunca ben hiç kullanmadım ovi test hiç bir bilgim yok banada bilgi verir misin yani iki çizgi net yumurtladin mi yani

Canım ne oluyor yani böle olunca ben hiç kullanmadım ovi test hiç bir bilgim yok banada bilgi verir misin yani iki çizgi net yumurtladin mi yani
Ovülasyon testinde t çizgisi c den daha koyu olunca yumurtan çatlamak üzere demek oluyor. Yani şöyle anlatayım. Adet oldun bitti ovülasyon testine başlıyorsun her gün aynı saatte sıvı tüketmeden 3 4 saat geçirip test yapıyorsun. Ama sabah ilk idrarla olmayacak. Takip ediyorsun t çizgisi c den daha koyu olunca yumurtlamak üzere oluyorsun ertesi gün ya da birkaç güne yumurtan çatlıyor o günleri değerlendiriyorsun. Yumurtan çatladığında t çizgisi silikleşiyor. Hamileyken de ovülasyon testin pozitif oluyor. Ovülasyon testinde önemli olan çift çizgi görünmesi değil çizginin koyu olması ve takip edip tam koyuluktan sonra silikleşmediniz görebilmek. Çünkü bu yumurtanın çatladığını gösteriyor. Benim teste gelince pozitif değil henüz c den daha koyu olmalı sadece kafama takılan lekelenmem devam etti bugün 5. Gün 3. Günde kan kesildi. Yani teste göre de yumurtlamaya yakın gibiyim. Erken

Saol cnm ya süper anlatmissin anladım evet buna istinaden senin test şu anda pozitif görünmüyor erken yumurtlama olacak seninde aynen o zaman bu 14. Gün hikayesi kişiye göre değişiyor bence sanırım

Saol cnm ya süper anlatmissin anladım evet buna istinaden senin test şu anda pozitif görünmüyor erken yumurtlama olacak seninde aynen o zaman bu 14. Gün hikayesi kişiye göre değişiyor bence sanırım
Aynen değişiyor Canım

Canım bak bende 5. Gün embriyosu transfer edildi
Bende bugün 9. Günn kan verdim
Değerim 10.6 çıktı
Normalde doktorum 11 Ekim'de kan ver dedi üzülme Allah büyük
Böyle olan varmi

Eklentiler

• 308B81CE-51F1-4631-BCB9-25E07897886A.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 36
Sen hamile olmayasın canım ovulasyon koyulaşma olmuş

Sen hamile olmayasın canım ovulasyon koyulaşma olmuş
Bilmiyorumki gebelik testleri negatif cikiyor bu ay habire pik yapti hafif silindi sonra tekrar pike dogru gitmeye basladi tuhaf bi durumdayim ilk defa basima geliyo haziran ayinda adetime 7 gün kala ögrendim gebeligimi cok erken ayni böyle ögrendim ama 11 haftalikken kaybettim kalbi durdu bu sefer gebelik testlei hep negatif cikiyo acaba bi sorunmu oldu ki biraz ondan korkuyorum

Kuzummm kan testi ver eğer bir problem varsa bile ona göre ilaç kullanırsın ama hamiş gibi duruyorsun çünkü baya baya koyu çünkü

Kuzum hamile değilim malesef adete 4 gün varsa yumurtluyor olabilirsin bende de böyleydi mutlaka değerlendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…