En erken dpo 10 ya benceeDpo 4 teyim ben en erken dpo 8-9 değil mi
Kanama basladı mı bende evden takip ediyordum silikleşmişti ama beta düşmemiştii 2 gün sonra lekelenme basladıKızlar benim değerim düştü galiba yine kimyasal olacak testim dunkunden daha açık çıktı sabah kan verecegim evde tekrar deneyin dedim ama daha açık cikti
Ovulasyon testi yaptınız mı genelde reglden 14 gün önce yumurtlama olurBenim 8-9 gün sonra reglim başlıyor her seferinde
Hayır aksine belirtilerin bugün çoğaldı idrar rengi açıktı belki ondandir bilmiyorum sabah kan vercemKanama basladı mı bende evden takip ediyordum silikleşmişti ama beta düşmemiştii 2 gün sonra lekelenme basladı
İçin rahat olsunn miniğinn seninledir insallahhhHayır aksine belirtilerin bugün çoğaldı idrar rengi açıktı belki ondandir bilmiyorum sabah kan vercem
İnşallah çok sağolunİçin rahat olsunn miniğinn seninledir insallahhh
Son durumunuz nedirKızlar selam benim de beklenen bat 19 Kasım 4 gün kaldı ama yumurtlama erken oldu tüm belirtiler var 10/11/13 test silik çizgi çıktı yarın kan versem mi diye düşünüyorum var mı aranızda güzel haberler alan
İçini ferah tutmaya çalış belkide çok su içtiysen o yüzdendir.Regl günğne hala var çünkü erken dönemdesin değilmi.bize haber vermeyi unutma.bürün dualarım seninle ve miniğinleBen yeniden kan verdim kızlar inşallah yukselmistir
Evet yaptım çatlama günüm reglden 9 gün önceydi çift çizgi de 10Ovulasyon testi yaptınız mı genelde reglden 14 gün önce yumurtlama olur
Bugün tekrar verdim canım 38 saat arayla farklı labaratuvar 23.47 çıktı %80 artmış çok şükür inşallah devam eder çok teşekkür ederimİçini ferah tutmaya çalış belkide çok su içtiysen o yüzdendir.Regl günğne hala var çünkü erken dönemdesin değilmi.bize haber vermeyi unutma.bürün dualarım seninle ve miniğinle
Bende 9.günümdeyim betahcg testi verebilirmiyimEvet yaptım çatlama günüm reglden 9 gün önceydi çift çizgi de 10
Ohh çok şükür canım çok sevindim sağlıkla artsın inşallahhhBugün tekrar verdim canım 38 saat arayla farklı labaratuvar 23.47 çıktı %80 artmış çok şükür inşallah devam eder çok teşekkür ederim
En sağlıklısı 10 dpo aslında ama 8. 9. Dpo dada yakalıyor testler bazen.bazende 12. 13.Benimde çatlama 13 Kasımdı acayip kasık ağrım ve bacak ağrım var acaba hangi gün gebelik testi yapsam çıkar adetlerim düzensiz olduğu için şu gün adet tarihim diyemiyorum
Bence ver az da olsa çıkarBende 9.günümdeyim betahcg testi verebilirmiyim
Benimde 9.gün kan testi versem çıkarmı sonuçEn sağlıklısı 10 dpo aslında ama 8. 9. Dpo dada yakalıyor testler bazen.bazende 12. 13.
Sabırlıysanız 10 dpo bekleyin
Değilseniz ultra early awox yada predictor ile 8 de yapmaya başlayabilirsiniz.
Negatifte umudunuzu kaybetmeyin ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?