• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 20 - 30 KASIM BİRLİKTE BEKLEYELİM

Kızlar merhaba bende bekleyenlerdenim bat 24 Kasım ovülasyonla takip ediyorum dün ve bugün kasıklarda batma rahatsızlık hissi var ovülasyon testini yorumlayabilen var mı

Eklentiler

• IMG_0160.webp
    IMG_0160.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar benim de bat 30 Kasım bugün 14.gun asla pik olmuyor ovulasyon testim çok canım sıkkın inşallah hepimizin bu ay olur

İlk yaptığımda daha belirgin kurudukça kayboluyor anlamıyorum pik olup olmadığını
Ben bu kaset testleri hiç yapamadım ovulasyonda canım benim de yok gibi çıkıyordu başka test aldım sanırım biraz koyulasmaya başladı ama bu da pik değil

Eklentiler

• 1000131932.webp
    1000131932.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 31
Ben bu kaset testleri hiç yapamadım ovulasyonda canım benim de yok gibi çıkıyordu başka test aldım sanırım biraz koyulasmaya başladı ama bu da pik değil
Sanki 1-2 güne pik olacak gibi senin ki
Bende bu testlerden bulamadım malesef sende ki testler daha doğru gösteriyor bence bende varla yok gibi

Sanki 1-2 güne pik olacak gibi senin ki
Bende bu testlerden bulamadım malesef sende ki testler daha doğru gösteriyor bence bende varla yok gibi
Evet ben kaset testle hiç pik göremedim cope attım ama sizin daha var gibi

Benimde Bat 20 Kasım kızlar ilk denememdi heyecanla bekliyorum sonucu 😂😂 inşallah bebişlerimiz olur

Bu muhabbetler oyle bı sey ki yani bazısında zırt diye oluyor bazısı o kadar dıkkat edıyor olmuyor demek ki mesele bızım ıstememız degıl onun bızı ıstemesı dıye dusunuyorum cok sınır bozucu olabılıyor

Bu muhabbetler oyle bı sey ki yani bazısında zırt diye oluyor bazısı o kadar dıkkat edıyor olmuyor demek ki mesele bızım ıstememız degıl onun bızı ıstemesı dıye dusunuyorum cok sınır bozucu olabılıyor
Kesinlikle öyle inşallah bu ay güzel bir ay olsun 😅

İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız benimde bu ay ikinci deneme olacak geçen ay gelişi güzel denedik bu ay ovulasyon ile bakıyorum 😅
Aminnn hadi bakalım ovulasyon inşallah işe yarar 😍 ben dayanamazsam 17 sinde test yapmayı düşünüyorum ahshshahhha

Tabikii öyle nasip kısmet işleri aslında stres yapmamak gerekiyor 😍🥹

Back
X